ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa E Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,590

Etiketler
Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Arazide 2 tl 5.2 v8 bir araba için gayet normal. 2.5 turbo dizelle 1 tl yakıyorum. Anlayamıyorum yakan arabayı yakmıyor diye lanse edenleri.

tahaozak' Alıntı:
Arazide 2 tl 5.2 v8 bir araba için gayet normal. 2.5 turbo dizelle 1 tl yakıyorum. Anlayamıyorum yakan arabayı yakmıyor diye lanse edenleri.

Taha bey saol ensonunda bana hak veren biri çıktı. Standart 1.6 bir binek otomobil bile şehir içi 30-40 krş arası lpg yakıyo insaf yaw

Büyük motorlarda az yakan sadece benim gördüğüm kare kasa.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Duster alana kadar toros alırım daha karizmatik:smiley:

Ozaman şunu bi inceleyin lütfen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-4x4-toros-102575393/detay

burak mehmet' Alıntı:
Ozaman şunu bi inceleyin lütfen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-4x4-toros-102575393/detay
vallahi süpermiş. buna bir yükseltme 4 tane mt lastik birde snorkel taktınmı dağlar senin.

4x4 torosu biliyorum, hayran olduğum bir araç. Renault 12 ler çocukluğumun aracıdır.Çok severim, duster'dan daha karizmatik değilmi allah aşkına? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

1989 da sıfır toros almıştık.91 de 5 cm yükseltildi toros ve iç kapılar la koltuk kadife oldu:smiley: arazide gerçekten de canavardır.ama duster ın 4x4 ü de arazide (yakıt konusunda özellikle) güzel araba.

Merhaba :smiley: Yakıt konusunda en rahat benim galiba :D Gürcistan sınırında [Artvin] De oturuyorum Benzinimi gürcistandan alıyorum Orda 2 tl Sınıra yakın oturanlar için bu araba Altın değerinde :smiley:

Sinan416' Alıntı:
Merhaba :smiley: Yakıt konusunda en rahat benim galiba :D Gürcistan sınırında [Artvin] De oturuyorum Benzinimi gürcistandan alıyorum Orda 2 tl Sınıra yakın oturanlar için bu araba Altın değerinde :smiley:

Kardeş gürcistanda mazot kaç para.
Merak ettiğimden soruyorum bide yazın oraya gezmeye gidecez arkadaşlarla

kaptan_11' Alıntı:
mustafa araç aldınmı?
Yok abi hala kafama yatan beni al diyen araç olmadı nivalara baktıysan adamlar anasının nikahını istiyolar düzgün bir nivaya 8-10 arası istiyolar 92-93 araçlara siteyi kontrol edersen görürsün.
Geçenlerde bitane vardı tamam alalım dedik fiyatta iyiydi 93 model 5500 e anlaştık fakat adam tuttu ertesi gün sattı beklemedi.
Buara benim aracı ben 4500 vermiştim ok gibiydi pişmanım şimdi ona 4-5 harcasaydım uçak olurdu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR