tahaozak' Alıntı:Arazide 2 tl 5.2 v8 bir araba için gayet normal. 2.5 turbo dizelle 1 tl yakıyorum. Anlayamıyorum yakan arabayı yakmıyor diye lanse edenleri.
yavuz-çelikel' Alıntı:Duster alana kadar toros alırım daha karizmatik
yavuz-çelikel' Alıntı:Duster alana kadar toros alırım daha karizmatik
vallahi süpermiş. buna bir yükseltme 4 tane mt lastik birde snorkel taktınmı dağlar senin.burak mehmet' Alıntı:Ozaman şunu bi inceleyin lütfen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-4x4-toros-102575393/detay
burak mehmet' Alıntı:Aracınızı güle güle kullanın..Peki arazide napıcaz 4X2 duster la ?
Sinan416' Alıntı:Merhaba Yakıt konusunda en rahat benim galiba Gürcistan sınırında [Artvin] De oturuyorum Benzinimi gürcistandan alıyorum Orda 2 tl Sınıra yakın oturanlar için bu araba Altın değerinde
2.50 Tl Civarı Türkiyeden %50 ucuz olduğu kesinde ;D ;DMustafa E' Alıntı:Kardeş gürcistanda mazot kaç para.
Merak ettiğimden soruyorum bide yazın oraya gezmeye gidecez arkadaşlarla
Yok abi hala kafama yatan beni al diyen araç olmadı nivalara baktıysan adamlar anasının nikahını istiyolar düzgün bir nivaya 8-10 arası istiyolar 92-93 araçlara siteyi kontrol edersen görürsün.kaptan_11' Alıntı:mustafa araç aldınmı?