Yanlış bilmiyorsam niva da az yakan bir araç değil.Ayrıca debriyaj sıyırma marş almama aks kırma konusunda da maşallahı varMustafa E' Alıntı:Yok abi hala kafama yatan beni al diyen araç olmadı nivalara baktıysan adamlar anasının nikahını istiyolar düzgün bir nivaya 8-10 arası istiyolar 92-93 araçlara siteyi kontrol edersen görürsün.
Geçenlerde bitane vardı tamam alalım dedik fiyatta iyiydi 93 model 5500 e anlaştık fakat adam tuttu ertesi gün sattı beklemedi.
Buara benim aracı ben 4500 vermiştim ok gibiydi pişmanım şimdi ona 4-5 harcasaydım uçak olurdu.
kaptan_11' Alıntı:sabreden derviş muradına erer mutlaka.inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir araç bulursun.ben aracı sattım cj 5 aldım.
jeep ten vazgeçemedim diye bir şey yok bu biraz eli ayağı düzgün bir araç nakit olarak satabilirsem toyotaya dönüş yapacağım.chorekeler 4000 cc ve üzeri motor benim cj 2500 cc bu bile şehir içi 60 kuruş yakıyor tüpte arazide ne yakar bilmiyorum .boşuna tartışılıyor burada.zevk işi bu zevkini yapacaksan harcayacaksın başka yolu yok. yeni aracımın da fotosunu atayım.Mustafa E' Alıntı:Abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Bizede resimlerini at bi bakalım nasıl bişey.
Jeep ten vazgeçemedin
kaptan_11' Alıntı:jeep ten vazgeçemedim diye bir şey yok bu biraz eli ayağı düzgün bir araç nakit olarak satabilirsem toyotaya dönüş yapacağım.chorekeler 4000 cc ve üzeri motor benim cj 2500 cc bu bile şehir içi 60 kuruş yakıyor tüpte arazide ne yakar bilmiyorum .boşuna tartışılıyor burada.zevk işi bu zevkini yapacaksan harcayacaksın başka yolu yok. yeni aracımın da fotosunu atayım.
land alacaksan dizel tavsiye ederim ancak direksiyon hidrolik olmalı.bana benzin deme ne dersem de benzinliye alerjim var.4x4 kullanacaksan dizelden şaşmayacaksın.yanlız istisnalar kaideyi bozmaz.Mustafa E' Alıntı:Tekrar hayırlı olsun ağbi araba çok yakışıklı bence bin derim bunların arazileride mükemmel bizim burda bitane var 4000 olanlarından zj arkasından gidemiyo.
Bende sana 2.5 benzinli land ları soracam abi tavsiye edermisin. Sen lantttan anlıyosun alıyımmı bir ambulans.
kaptan_11' Alıntı:land alacaksan dizel tavsiye ederim ancak direksiyon hidrolik olmalı.bana benzin deme ne dersem de benzinliye alerjim var.4x4 kullanacaksan dizelden şaşmayacaksın.yanlız istisnalar kaideyi bozmaz.
ben 1 yıl kullandım motoru 120 000 km deydi rot ve rotilden başka hiç bir şey yaptırmadım.benzinli 91 model ambulans kasada kullandım 1 yıl kadar oda aynı şekilde sorunlu bir araç değil ama yakıtları çok fazla cj 5 i donanımı olan bir land olsa dizel olmak şartıyla değişirim.Mustafa E' Alıntı:Dizellerinede çok arıza çıkarıyo diyolar sen nediyosun bu konuda
kaptan_11' Alıntı:ben 1 yıl kullandım motoru 120 000 km deydi rot ve rotilden başka hiç bir şey yaptırmadım.benzinli 91 model ambulans kasada kullandım 1 yıl kadar oda aynı şekilde sorunlu bir araç değil ama yakıtları çok fazla cj 5 i donanımı olan bir land olsa dizel olmak şartıyla değişirim.
Helal.Dürüstçe yazan biri...Katilimk' Alıntı:Şehir içi trafikte lpg ile zj 5.9 aracımla kilometrede 90 kuruş 1 lira arası. uzun yolda ise 650-700 kuruş arası yakıyorum ki 110-120 kilometreyi geçmediğim zamanlarda. Bu arada aracım standart sayılır sadece 265 lastik var.
Katilimk' Alıntı:Şehir içi trafikte lpg ile zj 5.9 aracımla kilometrede 90 kuruş 1 lira arası. uzun yolda ise 650-700 kuruş arası yakıyorum ki 110-120 kilometreyi geçmediğim zamanlarda. Bu arada aracım standart sayılır sadece 265 lastik var.