Zj 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gökhan Ya?l?o?lu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,847
Yer
İstanbul.
Web
www.facebook.com
merhaba arkadaşlar bügün aranıza katıldım yeni bir arac satın aldı zj4.0 113000 milde ilk sahibi bir bayan ben ikinci sahibi oldum bu aracın kronik rahatsızlığı varmıdır varsa nelerdir nelere dikkat etmem gerekiyor tartarın lpg bügün bağlanıcak ve yarın teslim alıcam arac master service bakımlıdır tüm bakımlar burada yapılmış lpg hakkında düşünceleriniz bekliyorum saygılarımla

Etiketler

Ynt: Zj 4.0

araciniz hayirli olsun... siteyi dolasirsaniz araciniz hakkinda detayli bilgiler edinebilirsiniz kolay gelsin...

hayırlı olsun güle güle kullanın. kronik bir sorundan öte arazi araçları sürekli bakım isteyen araçlardır. bakımlarını yaptığınız sürece sıkıntı çekmezsiniz. ( motor yağı 6 ayda veya 10000 km de kullanım kitabında böyle ama yılda olabilir asfaltta kullanırsanız. şaft mafsallarının ve yürürdeki burçların gresle yağlanması v.s.) bunların haricinde yaşı itibari ile elektriksel(cam açma düğmeleri kapı motorları) ve elektronik(oksijen sensörü map sensörü v.s.) sorunları yaşamanız muhtemel sensörler zamanında değişmişse sıkıntı çekmezsiniz. araç bakımlı ve asfaltta kullanıldı ise bu sayılanları kolay kolay yaşamazsınız. kazasız belasız inşallah.

forumu gezmek gibi minik bir zahmete!! kalkışırsanız aracınızın son vida ve puluna kadar tüm detayları, olası sorunları ve modifikasyonlar ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz : ))
aramıza hoş geldiniz, kazasız, belasız binmeniz dileği ile......

çok teşekkür ederim cevaplarınız için araçın tüm içindeki ekipmanları eksiz şekilde çalışıyor 18,500 aracı aldım arac servis bakımlı 113500milde bügün ilk defa yola çıktım 50 mil yol yaptım evin önüne yanaşırken geri gitmek için vitesi r konumuna alırkın takkkkk veya tınnn diye bir ses d ye aldım benzer ses servis kapalı olduğu için soramadım birde içimden eyvah dedim degerli yorumlarınızı bekliyorum mafsal olabilirmi diye düşünüyorum*

Bende 96mod vectra vardi. Aldigimda hic bisiy yoktu. 1_2ay sonra calistirdiktan sonra r ye alirken aynisini yapmaya basladi. Hele rampa asgi bir yer park ettiysem sanki vites elimde kalacak gibi gum ediyordu. Araci stopetmeden once n ye alin el frenini cekin sonra p ye alin benbu sekilde birakip sanzimanada yuk binmemis olur hemde bu sesi buyuk bir ihtimalle duymamis olrsunuz. Ben boyle cozum bulmustum

:smiley: güzel bir çözüm teşekkürler . fakat şöyle bir durum far araç soğukken bunu yapmada 80 km yol yaptım ondan sonra bu hareketi yaptı 4.0 kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum böyle bir olay başlarına geldim geldiyse nasıl çözüldü şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Öncelikle şanzıman yağı ve filitresi değiştirilmeli,yağın kalitesi ve araca uyumluluğu çok önemli ve değişimi işi bilen kişiler tarafından yapılmasında fayda vardır,düzelmezse malesef sökülüp iç kısımlarda arıza aranmak zorundadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR