Zj 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gökhan Ya?l?o?lu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,858

Etiketler

Ynt: Zj 4.0

Sizin için camdan bir tane çektim

image.jpg

image.jpg

yakın zamanda ne masraf ettiğinizi ne kadar harcadığınızı ve yakıt tüketiminizi de paylaşırsanız sevinirim tekrar hayırlı olsun.. pancarmotorcu nun dediği gibi bi bakım yapılıp sonra bakılması lazım ama bu bakımlar yapılsada o sesin gideceğini tahmin etmyorum zira aynısını bende yaptırmıştım. inşallah bunlarla hallolur sizinki

Hayırlı olsun; kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Ben de de 1994 ZJ 4.0 Laredo var, aracıma aşığım :smiley: Ancak bahsettiğiniz ses benimkinde de gelmekte, bazen "hah şimdi koptu" diyorum. Mafsallarda ve ıstavrozlarda boşluk var. Hepsinin elden geçmesi gerekiyor; önce kafa dengi, bu araçlardan anlayan bir usta ile arkadaş olacaksınız, sonra kendinize bir tulum ve eldiven edineceksiniz :smiley: boş vakitlerinizde yanına gidip ufak ufak öğreneceksiniz aracınızı. :D
Hayatınızda ciddi bir arkadaş olacak zamanla... En azından benimki öyle oldu, ama sürüşünden çok keyif alacağınız kesin motor sesi konforu tartışmasız ( V8, V6 5.2 değil tabii ki, ama yakıtı makul vergisi makul). Sizin aracın şanzımanı selectrack mi yoksa all whell drive mı? düz 6 4.0 motorlar bu araçlardaki en sorunsuz motorlar kıymetini bilin iyi akşamlar dilerim...

çok teşekkür ederim bu bilgi için allah razı olsun benim babam 40 senelik amerikancı aynısın babam bügün söyledi içim rahatladı benimkinde 4*2 seçenegi yok fakat çok temiz bir araç arka koltuga çok az oturulmamış desem yeri :smiley: herhalde bende aşık oluçam bu gidişle arabama :smiley: bende daha önce toyota 2011 dizel vardı sıfır almıştım 30000km araçları geri çağırıp piston sekman attılar :smiley: inanamadım ve araçtan soğudum yeni sattım bu aracı aldım inşallah beni üzmez diye düşünüyorum lpg tartarın marka taktırdım 500 gibi şehir içinde yaktı bakalım deniçem bunun altına düşermi bilmiyorum siz nekadar yakıyorsunuz

gökhan bey bende 5.2 düşünüyorum 97-98 mod.. burada çok yazı okudum. sizin gibi benim gibi bir sürü insan aynı şeyleri merak ediyor.. sitede bol bol yazı var.. ancak güncel değil.. aracınıza yaptıklarınızı daha teferruatlı yazarsanız hem güncel hem yeni bilgiler edinmiş oluruz.. yakıtınız ayrıca çok iyi. 5.2 ler için 60 kuruşlardan bahsediyorlar. ben küçüklüğümden beri büyük ve sesli motor hoşuma giderdi.. şimdiye kadar hep 2000 motor kullandım.. bazen oğlumla beraber youtubeden mustangları veya 5.2 leri seyrederiz.. ikimizde rahatlayıp salona geçeriz. ( not: oğlan kudurduğu zaman etkili olyo.) valla allah kazasız belasız kullanmayı benim gibilerinde gönlüne göre versin ..

Amin çok teşekkür ederim ben 17 senelik makam şöforüyüm çok araç kullandım inanın bunun keyfi çok değişikmiş master service hafta sonu gidiçem ve ne yapılmışsa yazıcam inşallah sizede gönlünüzce kullanıçagınız sorunsuz bir araç kısmet olur saygılarımla

yazdıklarınızdan oldukça heyecanlı sevinçli mutlu nederseniz deyin belli oluyor. aynısını 2006 mondeo almıştım.. bendede vardı o heyecan.. son iki üç aydır ise grand cherokee ile yatıp kalkıyorum. her videolarını izliyorum. youtubeden hepsini izledim diyebilirim. arkadaşlarım kafayı yediğimi düşünüyor. sen delisin üüüü neler neler. anlatamıyorum adamlara. ankarada lisedeyken aydınlıkevler ilkokulu önünde ki kavşakta bir galeride mustang vardı 67 .. sabah yandan bakardım. aksam eve gelince önünden bakardım elimde klasörle. yine gülerlerdi bana. seviyorum abicim büyük motoru sesini heybetini kalkışını..

Merhaba tekrar; memnuniyetle arkadaş listeme eklerim ilk fırsatta; 55 - 60 Krş yakıyor gidişe göre değişiyor Siz agresifseniz o da hırçınlaşıyor :D :D yakıt sarfiyatınde dikkat edilecek konu bu bence... Eğer LPG sistemini taktırmadan görüşse idik Prince önerirdim kesinlikle ama tartarini de boş marka değil... Aslında bir dip not taktırdığınız sistem %40, işlemi yapan usta %60 önemli bu LPG değişimlerinde... Görüşmek üzere.
C.C.

tekrar ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim benim anlamam bu araç 500 altına hiç bir zaman düşmez :smiley: bence buda çok normal cumartesi herşeyi yazıcam bakalım neler olacak:smiley: birde pazar günü kızımı arka koltuga emniyet kemerini bağlamaya çalıştım fakat orda ilginç bir olay oldu emniyet kemeri sert çekince görevini yapmadığını gördüm sonra ön koltularında hızlı çekince takılmadığını gördüm acaba bunlarda böyle bir durummu var yoksa arızalımıdır görüşmek üzere

az evvel güncel yakıt tüketimi vardı orayda yazdım yeni bir hesap yaptım bu 500 degil 750 yakıyor :( çok sıkıntılı böyle yakarsa acaba aracın bakımına 5000 km var uzun süredir kullanılmamış bunun etkis varmıdır yoksa bakımmı istiyor bilemedim

Merhaba;
1. Emniyet kemerlerinde bir sorun var...
2. Yakıt sarfiyatı; her nekadar alışkanlıktan Krş. hesabı konuşsakta sağlıklı olanı Litre hesabı takip etmek malum istasyondan istasyona pompa fiyatı değişmekte. Bir de böyle takip etmenizi tavsiye ederim...
Keyifli sürüşler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri