Zj 4.0

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gökhan Ya?l?o?lu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,849
Ynt: Zj 4.0

Gökhan Ya?l?o?lu' Alıntı:
az evvel güncel yakıt tüketimi vardı orayda yazdım yeni bir hesap yaptım bu 500 degil 750 yakıyor :( çok sıkıntılı böyle yakarsa acaba aracın bakımına 5000 km var uzun süredir kullanılmamış bunun etkis varmıdır yoksa bakımmı istiyor bilemedim

selam.
yakıt tuketiminizde bir değişiklik oldu mu ?
yoksa aynı mı hala ?

teşekkürler,

Etiketler

Evet arkadaşlar emniyet kemerlerinde birşey yokmuş frene basınca kendi kitliyormuş:smiley: yakıta gelince 55 tl lpg ve 102 km bence harika oldu biraz yanlış hesap yapmışım birazda ilk hafta acemillik:smiley: şu anda harika saygılar görüşmek üzere (lpg litre fiyatı 2,96)

Fakat şöyle bir durum var bu aracın türübünü yenilenmiş

Ne kadar zaman önce yenilenmiş? Son 1 sene içinde ise şanzımanı kim açtıysa ona geri götürün yaptığınız işin garantisi yok mu diye sorun.

Zaten sorun orda degil mafsal ve saft baglantılarındaki boşluk şanzuman sorunsuz şekilde görevini yapıyor :smiley: diger. Arabama gelince siz sıfır araba alıyorsun kırk küsür para veriyorsunuz 30 bin km motor açılıyor pek güzel birşey degil :smiley: bir daha büyük konuşmak gibi olmasın toyotanın yakınından geçmem bu benim şahsı düşüncem sadecene beni bağlar

Aracınızı güle güle kullanın.

Aynı model ve motordaki aracı Ekim ayında sattım.

Yakıt tüketimi için zamanı gelmişse ateşleme sistemindeki parçaların değişimini öneririm.

Motor ve şanzıman yağını sıklıkla kontrol edin ilk zamanlar. Eğer şanzımanda kaçak varsa zaman geçirmeden çözüm bulmakta fayda var.

Ben ben müsait olunca yaptırırım dedim keçe işini ama sonra takip edemediğim bir zamanda şanzıman yağsız kaldı ve şanzıman yaptırmak zorunda kaldım. Sonuçta daha pahalıya geldi..

Çok teşekkür ederim allaha şükürler olsun yağ kacağı yok ateşleme sorunuda yok yalnız rolantıde çalışırken hafif bir vuruntu yapıyor büyük ihtimalle motor veya şanzuman kulaklarından olduğunu düşünüyorum onada baktırcam özel değilse neden sattınız aracınızı memnun değilmiydiniz görüşmek üzere

Bakımlarını yaptırdıktan sonra araçtan memnundum.

Senelik kilometrem çok az olduğu için ve planlarım sebebiyle aracı sattım.

öncelikle hayırlı olsun aracınız. ben de 4.0 almayı düşünüyorum ama vergi konusunda bi bilgi edinemedim. yıllık vergisi ne kadar acaba?ladam vardı ondan sonra cj ye gecicem ama vergi ve yakıt düşündürüyoraçıkcası...

cumartesi günü ankarada 95 mod. 5.2 ye baktım.. baktığım gibi geri geldim. ustaya götürmeye gerek bile kalmadı.. arasanın bazı plastik aksamları kırıktı. koltuklar yırtık.. içi en az 1 senedir temizlenmiyor.. plakası gğözükmese başka bi araç fotosu diyecektim. yakıtın 60 kuruş olduğunu iddia etti ama ben inanmam deyince fulle gezelim diye iddia etti.. arabayı çalıştırdım bana gaza basma dedi. dedi. dedi. dedi. valla çok komik.neye inanacağımı sasırdım valla. sayın orsa bey siz kaça vermiştiniz aracı. şanzıman kaça malolmuştu.

arslanamca71' Alıntı:
cumartesi günü ankarada 95 mod. 5.2 ye baktım.. baktığım gibi geri geldim. ustaya götürmeye gerek bile kalmadı.. arasanın bazı plastik aksamları kırıktı. koltuklar yırtık.. içi en az 1 senedir temizlenmiyor.. plakası gğözükmese başka bi araç fotosu diyecektim. yakıtın 60 kuruş olduğunu iddia etti ama ben inanmam deyince fulle gezelim diye iddia etti.. arabayı çalıştırdım bana gaza basma dedi. dedi. dedi. dedi. valla çok komik.neye inanacağımı sasırdım valla. sayın orsa bey siz kaça vermiştiniz aracı. şanzıman kaça malolmuştu.

Adam gene insaflıymış 60 krş demiş 40-45 krş diyenler var. ;D ;D

Asalan amca eğer 5,2 de kararlıysan bizim burda bitane var bizim valinin makam aracıydı ihaleyle satıldı araç garajda yattı yıllarca, 60000 km de falan olması lazım çok temiz hatta türkiyedeki en temizidir büyük ihtimalle yeni sahibi 30000 tl civarı istiyo istersen senin için pazarlık ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR