Zincir mi? Kar Lastiği mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,605

Etiketler
Ynt: Zincir mi? Kar lastiği mi?

zincir gayet ilkel bir araç olduğundan kar lastiği tavsiye ederiz de, kar lastiği olsa da polis amcalar zincir taktırıyor çoğu durumda :D

Plastik krampon takılabilen kar lastikleri olduğunu biliyorum. Zincir İskandinavya ve Rusya gibi ülkeler ve Doğu Anadolu bölgemiz için hiç ekonomik bir çözüm olmadığı için krampon takılabilen lastikler çok daha kullanışlı olur.

ev arkadasımın arabasına (megan 2005 ) kar paletı aldık bu kıs ılk durumda paramparca oldular :( tavsıye etmıorum hızda yapmadık ... allhtan gerı aldı satan adamlar

kar paleti denen alet tam bir fiyasko bence
benim eskiden polom vardı, lastikler de goodyear vector 5 yani 4 mevsim lastikti, kartepe çıkışında önümdeki Alfa da palet vardı bi yere gidemedi sonra zorladı paleti de parçaladı, ben gayet güzel çıktım
Malesef polis te jandarma da çok bilgisiz, kar lastiği var diyosun bazen anlayanı da oluyor ama çoğu zaman da anlamıyorlar biz de zincir gibi iptidai ve arabaya da zarar veren bir aleti 2 çekerlerde kullanmak zorunda kalıyoruz.
4 çekere ise zincir takacaksam niye 4 çeker aldım di mi? anlamı nedir o zaman onu bi düşünsünler :D
yine de ben inanmıyorum hiç bir 4 çeker çekiş problemi yaşamaz bence

OK144 lü bir niva ya zincir tak diyen jandarmanın/ polisin aklına şaşarım.
Lada bu arabayı Hawai için mi yaptıydı yoksa Sibirya için mi?

ok 144 uzerıne tanımıorum ( sımdılık :D ) bıde o karda arabanın ıcı hamam gıbı oldugundan tshırtle ınmıstım polıs zaten bu adam hasta dıe bakmıstı unutmam usumuomusun dedı yok dedım benım kechı cok sıcak kanlıdır dıe bıde adamla makaraya sarmısstım :D

cıkarken bıde sıse yaklalandım range sportun yanından 6 sıs farıyla gecınce benı uzay erıgı sanmıstı dıkız aynasında :D :D

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Kış geldi kar lastiklerimiz hazır mı beyler ve bayanlar?
Şeyy, Almanya'daki emmioğluun kar lastikleri hazır bakın ;D ;D :p

IMG_0153a.jpg

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi?

kar lastiği risk yönetimidir zincir ise kriz ikisininde hadleri var ve bu sınırlar sürücünün kabiliyeti ve bilinci ile doğru orantılıdır bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR