Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bugraercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,395

bugraercan

Ana Kamp
Yer
istanbul
Herkese selam olsun.

23 yaşındayım çok uzun uğraşlar sonucu çocukluk hayalim olan bir cj5 alıp 1 sene kadar bindim ve işsiz kaldığım için sattım. Sattığım günden beridir çok pişmanım. Satan kişinin tavsiyesi doğru çıktı: demişti ki, erken yaşta alma başka arabaya binesin gelmez.. Şimdi gerçekten binesim gelmiyor. Tekrar bi cj5 arayışına düştüm fakat önceki aracım gibi temiz donanımlı uygun fiyat bulamadım.

Aklıma bir dostum pajero düşürdü, görünüş olarak çok beğendim fakat hiç tanımıyorum. Öyle, yok nekadar yakar, parçası nerdedir şeklinde sorularım olmayacak cj beslemiş bir insan olarak.

yalnız çekincem şudur, cjden aldığım hazzı pajerodan alabilirmiyim? kişiye göre değişir elbette ama en azından fikriniz önemli. cj üstünü açıp gezdiğimde Q7 sahiplerinin bile yanıma gelip incelediği bir araçtı. Yol benimdi, aracın burnunu gösterdiğim yerde trafik durur ben geçerdim. başka araba yokmuş gibi giderdim, kimse korna çalamazdı falan filan.. off road la işim pek yok maddi imkan doğrultusunda, zevkim heybet.. bu araçta bunu yakalayabilirmiyim ?

ilgilendiğim araç: [SIZE=78%]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-masrafsiz-pajero-46585879/detay/[/SIZE]

Teşekkür eder sağlıklı günler dinlerim.

Saygılar.

Etiketler
Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

canım kardeşim ben de 94 model v6 3000 benzin+lpg li 5 kapılı pajero var.2007 senesinde aldım ALLAHA şükür çok sağlam bir araba çıktı.pajerolar çok sağlam ve kemikli arabalardır alırsan pişman olmazsın kesinlikle tavsiye ederim,benimkinin tek kusuru var hiç diferensiyel kilidi yok,usta olarak türküyede tek olan ilyas usta ve kardeşi yılmaz var,kartal sanayide yerleri var,ilfer oto diye aratırsan bulursun kendisi hem yarışcı hem de kaya gibi offroadcudur.benim tavsiye ettiğimide söylersen iyi olur.0536 612 30 35 yiğit eren.aramak serbesttir.

Cevap verme lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim Yiğit abi.

sevmeye başladım bu aracı, kartalda oturuyorum zaten karar verirsem iletişime geçicem seninle..

bide ilandaki araçla ilgili yorum atarsan sevinirim :smiley:

saygılar.

resimden iyi gibi duruyor ama benim sana tavsiyem sıralı lpg takabileceğin bir makina olsun yani v6 3000 olsun benim arabada sıralı lpg var MAŞALLAH canavar gibi gidiyor dün tek başıma kayışdağının altını üstüne getirdim mesela güç kaybı %1-2 yi geçmez.sana derimki ilyas ustaya git onunla yüzyüze konuş insanlığı ve ustalığı çok iyidir.

Bu araçta cj5 teki o heybeti bulamazsınız fakat pajerolar arazide çok başarılı araçlardır. Kolay kolay masraf çıkartmaz, çıksada çok maliyeti olmaz diğer araçlara göre. Performans o fiyat aralığında gayet tatminkardır. Araç hazırlığı diğerlerine göre daha basit ve maliyetsiz olur. Böyle bir düşünceniz varsa yiğit beyin dediği gibi ilfer otoya mutlaka uğrayın.

heybet tahmin ettiğim gibi, ama sonuçta mitsubishi dediğiniz gibidir. iyiden iyiye beğendim bu aracı hayırlısı bakalım.

Teşekkür ederim.

sedat kardeş forumda yeniyim 1991 model pejorm var ama senin resimdeki dodiklere hayran kaldım yardımcı olurmusun nerede yaptırdın

üzeyir soylu' Alıntı:
sedat kardeş forumda yeniyim 1991 model pejorm var ama senin resimdeki dodiklere hayran kaldım yardımcı olurmusun nerede yaptırdın
sayın arkadaşım dodikler almanyadan gelme plastik çok sağlam birşey istediğin gibi bük çevir oduna değdi taşa değdi kırılma yok yerli yapanlarada yazdım fiberglas döküm yapıyorlar az sert bir şeye takılsa kırılır bu malzemeden yapın diye ticari kaygıyla bu malzemeden yapmıyorlar

teşekkür ederim kardeşim.yazın almanyadan gelecek olanlar var bir irtibat kurarım çok sağol

arkadaşım merhaba aynı araçtan benimde var [ avatardaki foto ] daha önce sormuştum dodikleri almanyadan getirttim demiştin .bir ay sonra akrabam gelecek almanyadan ,adres yada nereden tedarik edebilirim yardımcı olursan çok sevinirim .ben vatani görevimi iskenderunda yapmıştım deniz alayı 20 bölük güzel günlerdi o günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR