Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koraymurat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,432
Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

acaba referans olamaz mı ;) bazılarına

Etiketler

JUNİOR' Alıntı:
inanmıyorum :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

bildiğim kadarı ile angel eye lar hep çember şeklinde, görseldeki gibi köşeli olanına rastlamadım, ama olsaymış çok afilli olacakmış :smiley:

dikkatli bakarsanız bunlar da köşeli değil sadece yuvarlakların üst kısmı mecburen kesik , öyle modeller zaten var piyasada.

Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.

Bilginiz olsun arkadaşlar.

niva61' Alıntı:
Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.

normal çanağa merceksiz ampul kullanılırsa muayeneden geçemezler :smiley: iyi olmuş :D

Bencede iyi oldu. Kimse üzerine alınmasın ve kusura bakmasın ama şahsi fikrim zenon = bencilliktir.

niva61' Alıntı:

O çakma öndekinin gözünü alan apaçi Zenonlarındansa beter olsunlar...

iyi akşamlar duster ailesi:smiley:
Benim niyetim zenondan ziyade philips marka beyaz ampul(5000k) düşünüyorum fakat watt olayından emin degilim demek istedigim aracın üstündeki sisler ve normal farlar 55 watt mıdır? daha yüksek watt alıpta sigortada sorun yaşamak istemiyorum..

sis farları için zenon farları h1 h7 saygılar

Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D

koraymurat' Alıntı:
İyi günler dilerim öncelikle.

4x2 Beyaz full bir duster sahibiyim , Farlarımı zenon'a çevirmek istiyorum , bu konuda fiyat ve model konusunda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım halen kararsızım , saygılar...

Sayın arkadaşım

Öncelikle aracınız hayırlı olsun...Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Konuya döner isek...

Şu güzelim DUSTER aracınıza DOĞAN Görünümlü ŞAHİN muamelesi yapmayınız...yazıktır günahtır...kendi sınıfında gayet başarılı bir araç...orasını burasını bozmayın...gayet güzel far sistemi var...gayet güzel sis lambası var...daha ne istersiniz bu araçtan yahu...

Ben ne yalan söyliyeyim...yollarda çakma zenonlu araç gördüğüm zaman epey bi saydırıyorum...Çünkü benim Trafik emniyetimi çok kötü bir şekilde bozuyor..bizde can taşıyoruz...biline...

Değişiklik yapmak istiyorsan ...Bu araca yapılan bir sürü değişiklikler var...Yapılmaması gereken ...karşı aracın seyir emniyetini bozacak olan değişikliklerdir...Zenonda bunların başında gelir...

Lastik tak...spoiler tak...aracı yükselt...rengini değiştir...Anten tak...yapta yap...birsürü aksesuar var...

sayın öztürk arabama bir çok şey yaptım ve yapıyorum ama dedigin bilgiye saygı duyuyorum haklısın.hem bu trafik kurallarını düşünerek hemde sislerin degişi mi için ön çamurluk yani davlumbazların sökülmesi gerekiyo oldukça zahmetli bi iş vazgeç orjinal halıne devam..:smiley: saygılar :smiley:(merak eden arkadaşlarımız varsa sisler h11 m tec 5000k 200tl piyasada var çok saglam bi takımdır)

create' Alıntı:
Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D
saolun bilginiz için vazgeçtim baya zahmetli bir iş ön lastiklerin sökülüp çamurluklar açıldıktan sonra sis farına ulaşıyomuş ve piyasadakı saglam markalar epey bi pahalı:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.