J
JUNİOR
Ziyaretçi
Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen
acaba referans olamaz mı bazılarına
acaba referans olamaz mı bazılarına
JUNİOR' Alıntı:inanmıyorum :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
JUNİOR' Alıntı:acaba referans olamaz mı bazılarına
niva61' Alıntı:Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.
Bilginiz olsun arkadaşlar.
O çakma öndekinin gözünü alan apaçi Zenonlarındansa beter olsunlar...niva61' Alıntı:Bu konuda çok bilgim yok ancak bugün muayene istasyonunda Zenon takılı olan bir aracı muayeneden geçirmediler. Zenonu söktür orjinal ampulünü taktırıp geleceksiniz dediler.
Bilginiz olsun arkadaşlar.
size katılıyorum çok haklısınızLion80' Alıntı:Bencede iyi oldu. Kimse üzerine alınmasın ve kusura bakmasın ama şahsi fikrim zenon = bencilliktir.
koraymurat' Alıntı:İyi günler dilerim öncelikle.
4x2 Beyaz full bir duster sahibiyim , Farlarımı zenon'a çevirmek istiyorum , bu konuda fiyat ve model konusunda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım halen kararsızım , saygılar...
saolun bilginiz için vazgeçtim baya zahmetli bir iş ön lastiklerin sökülüp çamurluklar açıldıktan sonra sis farına ulaşıyomuş ve piyasadakı saglam markalar epey bi pahalıcreate' Alıntı:Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D