Felice
''bal her ağıza tatlılık verir'' Mevlana
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)
Yuvacıktan soğucak a geçmek mümkün ama hiç durmadan araç sürmek gerekli, güzergah uzun olur, bu nedenle anılan güzergah kamplı ve iki güne bölünürse daha keyifli olur ancak şu sıralar mevsim nedeniyle imkansıza yakın yada çok zor olur,
alternatif olarak yine çok kolay olmayan güzel bir parkur soğucak - altıoluk - kuzuyayla,
kesinlikle keyif alınacak bir parkur tavsiye ederim.....
selamlar.
Mesut
MC' Alıntı:Isoff'a gelmiştim, o kısmı hatırlıyorum ama Yuvacık'tan Soğucak'a bir geçiş var mı onu merak ettim...
yunus bager' Alıntı:Murat abi GPS kaydı malesef yok Esra biraz anlattı ma Yuvacıga kadar dogru ama devamı yanlış ercova yolu karşı tarafta kaldı ama yuvacıktan sogucagada gidilir alternatif birkaç yol var (EGER SOGUCAKLA SOGUK SUYU KARIŞTIRMIYORSAK) Aytepe soguksu
Yuvacıktan soğucak a geçmek mümkün ama hiç durmadan araç sürmek gerekli, güzergah uzun olur, bu nedenle anılan güzergah kamplı ve iki güne bölünürse daha keyifli olur ancak şu sıralar mevsim nedeniyle imkansıza yakın yada çok zor olur,
alternatif olarak yine çok kolay olmayan güzel bir parkur soğucak - altıoluk - kuzuyayla,
kesinlikle keyif alınacak bir parkur tavsiye ederim.....
selamlar.
Mesut