Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,108
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

MC' Alıntı:
Isoff'a gelmiştim, o kısmı hatırlıyorum ama Yuvacık'tan Soğucak'a bir geçiş var mı onu merak ettim...

yunus bager' Alıntı:
Murat abi GPS kaydı malesef yok Esra biraz anlattı ma Yuvacıga kadar dogru ama devamı yanlış ercova yolu karşı tarafta kaldı ama yuvacıktan sogucagada gidilir alternatif birkaç yol var (EGER SOGUCAKLA SOGUK SUYU KARIŞTIRMIYORSAK) Aytepe soguksu

Yuvacıktan soğucak a geçmek mümkün ama hiç durmadan araç sürmek gerekli, güzergah uzun olur, bu nedenle anılan güzergah kamplı ve iki güne bölünürse daha keyifli olur ancak şu sıralar mevsim nedeniyle imkansıza yakın yada çok zor olur,
alternatif olarak yine çok kolay olmayan güzel bir parkur soğucak - altıoluk - kuzuyayla,
kesinlikle keyif alınacak bir parkur tavsiye ederim.....

selamlar.
Mesut

Etiketler

Sanırım Soğucak - Altıoluk - Kuzuyayla daha mantıklı olacak, bakalım kar izin verirse burayı deneriz ;)

yunus bager' Alıntı:
Pazar günü 3 defender ile yaptıgımız Yuvacık Kazandere istikametinde Yuvacık su yolu diye bilinen yerde keşif gezisi düzenledik etabimiz orta

halli karlı ve çamurlu geçti .

yolda birtakım toprak kayması ve birikmiş kar ile karşılaştın nitekim takıldıgımız yer olmadı

güzel bir hafta sonu oldu gerisini foto ve videolar antatsın.........

DSC03248.png

DSC03249.png
söze gerek yok harika

dronder' Alıntı:
olması gereken ve benim üstünde hasaslıkla durduğum konu "parkurda içki tüketimidir"... günlük yaşamda kim içer kim içmez hiçbir zaman karışmam karışılmasını şiddetle kınarım ama sıkı bir parkura girerken bir bira bile olsa içki tüketimine karşıyım. sebebi ne gelince off-road parkurunda yol almak normal yolda yol almaktan daha çok dikkat gerektiriyor. bir anlık dalgınlık sonucu hiç hoş olmayan kazalara yol açabiliyor. bakın foruma devrilen araçlar, devrilmekten son anda kurtulan araçlar olmaya başladı. insanlar bu off-roadu biraz hafife almaya başladı. off-road doğaya çıkıp tapa gaz gezmek değildir. hepimizin altında 2 tonluk araçlar var bunların neler yapabileceği nelere yol açabileceğini düşünmek bile istemiyorum.

sonuç olarak ben konvoyda alkol alan kişi istemiyorum. ya ben o konvoyda olmam ya da alkol alacak kişi o konvoya giremez. ama kamplı gezilerde durum tamamen farklı. kamp atılır geceleyin içki içilir şarkı söylenir yemek yenir muhabbet gırla. o ayrı ama direksiyon başında alkol olmaz...

emnim tecrübeli off-road cular bana katılacaktır...

gezilerde görüşmek dileğiyle....

Aramızda zannetmiyorum ki kendini kaybedecek kadar alkol alıp ta parkura giren,kaldı ki bu kimseyi ilgilendirmez, ha nasıl ilgilendirir;alkol yüzünden,
1.Konvoy kurallarını ihlal ediyorsa,grup liderinin direktiflerini ihlal ediyorsa,izin verilmeyen yere giriyorsa....
2.Grup içinde taşkınlık yapıyorsa,katılımcıları rahatsız edecek hareketlerde bulunuyorsa...
3. kamp kurallarını ihlal ediyorsa ...

geziden ihrac veya katılmama cezası verilebilir,o da grup liderinin direktifiyle....

ozaman ben güzel bir hafta sonu geçirmek biraz da rahatlamak için iki bira içtiysem bu çok ta garip karşılanmamalı bence,nitekim GEZENBİLİR forumunda paylaşılan %70-80 gezide alkol alınırken fotolar var, ben bu gezilerde hiç alkolle alakalı bir problem yaşandığını duymadım.
Bence sen biraz abartıyorsun bu olayı önder abi.
Ha işin bide dini boyutu var gerçi, işe o açıdan yaklaşıldıysa ona saygı duyabilirm,ama yinede bu konunun abartıldığını düşünüyorum.

almirsen' Alıntı:
Aramızda zannetmiyorum ki kendini kaybedecek kadar alkol alıp ta parkura giren,kaldı ki bu kimseyi ilgilendirmez, ha nasıl ilgilendirir;alkol yüzünden,
1.Konvoy kurallarını ihlal ediyorsa,grup liderinin direktiflerini ihlal ediyorsa,izin verilmeyen yere giriyorsa....
2.Grup içinde taşkınlık yapıyorsa,katılımcıları rahatsız edecek hareketlerde bulunuyorsa...
3. kamp kurallarını ihlal ediyorsa ...

geziden ihrac veya katılmama cezası verilebilir,o da grup liderinin direktifiyle....

ozaman ben güzel bir hafta sonu geçirmek biraz da rahatlamak için iki bira içtiysem bu çok ta garip karşılanmamalı bence,nitekim GEZENBİLİR forumunda paylaşılan %70-80 gezide alkol alınırken fotolar var, ben bu gezilerde hiç alkolle alakalı bir problem yaşandığını duymadım.
Bence sen biraz abartıyorsun bu olayı önder abi.
Ha işin bide dini boyutu var gerçi, işe o açıdan yaklaşıldıysa ona saygı duyabilirm,ama yinede bu konunun abartıldığını düşünüyorum.

ben alkol alınan hiçbir geziye katılmam... önümdeki arkamdaki pilotun nasıl trafikte alkollu olmaması gerekli ise parkurda da öyle olmalı...

bu tercih meselesidir. isteyen istediği ile gezer ve eğlenir ama benim olduğum konvoya alkol alan giremez ya da ben o konvoyda olmam...

kimseye dini veya sağlık yönünden alkol açıklaması yapacak değilim... sadece biz bir spor yapıyoruz ve bu aksiyonda alkol almanın yanlış olduğu düşüncesindeyim. amacım kimseyi dışlamak ya da yargılamak değil...

yanlışta düşünüyor olabilirim... bunu yüz yüze gelince konuşuruz....

bu arada yunus kusura bakma topiğini kirlettik...

konu başlığı ile uygun olmadığı için bir süre sonra bu mesajlar silinebilinir...

doğru diyorsun gerçi önder abi tercih meselesi benimde tercihim bu, yapack çok ta bişey yok ....

Yaaa yunus kardeş benim araç önden gittiği için hep video larda diğer araçlar var asıl yolu nasıl kürediğim videolar vardı onlar nerede yaaaa. 65 ps standart araçlar ne işler başarıyor görmeyenler bir görsün.

Arkadaşlar biz özellikle LR olarak gezi düzenlemiyoruz bu sadece aynı yerde oturduğumuz ve arkadaş olduğumuzdan bir anda gelişen geziler bunlar. kimse yanlış anlamasın Ama LR takıntımız var o bir gerçek buda bizim vazgeçilmez standart gerçeğimiz.

Abi patlama bu akşam yüklenecek senin videolar
pazartesine kadar yokum herkeze
selamlar....

meriçbager' Alıntı:
şener söz veriyorum birdahaki gezide seni çağıracagım arada çeşit güzel oluır
abi bana uyar çeşit olmayı severim,ama şimdiden söyleyim benim bazı meziyetlerim var.rahatsızlık vermem inşallah:D
karışık yaparız bi hafta ...CJLRCJLRCJLRLADACJLRCJ...
kısmetse yarın veysel amcanın oraya gidecem soğuk pınara mangal yapmaya,taze kar yağmışmıdır oralara veya yağmışsa açmışmıdırlar...tek araba gidecem de..

Şimdilik bukadar,akşama devamı gelecek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR