ayilmaz74
Kamp I
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)
emeğinize sağlık,güzel resimler
emeğinize sağlık,güzel resimler
Engin abi yanılıyor olabilirsin geçtigimiz yerlerin bir kısmından geçmiş olabilirsin asıl yol su yolu dedigimiz önceleri bu yol orman iştetmesi tarafından kapalı tutuluyordu sonradan açıldı ve burdabile bu yolu bilyenler çok....edaghan' Alıntı:Aynı bölgeleri gezmiştik Reha abiyle... ama ne yazık ki bende GPS kaydı yok. güzel fotoların devamını diliyoruz.
yunus bager' Alıntı:Şener yanılıyorsun önceki hafta gittigimiz güzergahı bi kısmını sende biliyorsum orası degil
başlangıçta çınardere,parsık,yuvacık su yolu bu yolu bildigini zannetmiyorum CPS olsaydı çok daha iyi anlatırdım ama yok işte
Valla sadece LR lerle gezmek bana cok büyük keyf veriyor ;D ;D ;D ;D hatta gurubumuz 5 defenderden oluşuyor bu hafta ben aracı almadım arkadaşımda işte oldugundan gelemedi 3 defenderle gittik
takımlar buluşmasımı arkamızdan gelebilecekmiydiniz bakalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D
geziniz güzel olmuşyunus bager' Alıntı:A takımının ismi degişti haberin yokmu İZOFF oldu izin bittigi yerde izof başlarmış ;D ;D ;D ;D ;D
Ben izmitli degilim ???
sagol Emreemre_ozk' Alıntı:geziniz güzel olmuş
paylaşım için teşekkürler.
izoff u ben çok düşündüm web sitesini bile yapacaktım ama şimdi yapsam ayıp olur en iyisi ben bkoff (başiskele off road kulubü) sitesi kurayım
yunus bager' Alıntı:A takımının ismi degişti haberin yokmu İZOFF oldu izin bittigi yerde izof başlarmış ;D ;D ;D ;D ;D
Ben izmitli degilim ???
emre_ozk' Alıntı:geziniz güzel olmuş
paylaşım için teşekkürler.
izoff u ben çok düşündüm web sitesini bile yapacaktım ama şimdi yapsam ayıp olur en iyisi ben bkoff (başiskele off road kulubü) sitesi kurayım
yunus bager' Alıntı:sagol Emre
biz artık izmitli degiliz şunu başoff ta yapabiliriz ;D ;D
burda görüyorsun bi gezi düzenlemişiz sadece bunu demek içinmı bu sayfaya baktındronder' Alıntı:biz bölgemizde off-road'u geliştirmek, düzenlemek ve daha iyi iletişim kurmak için elimizi taşın altına koyduk...
kapımız forum sayfamız herkese açıktır...
isteyen gelebilir ya da isteyen ....off ile başka oluşum yapailir...
gezilerde görüşmek dileğiyle herkese selam....
yunus bager' Alıntı:burda görüyorsun bi gezi düzenlemişiz sadece bunu demek içinmı bu sayfaya baktın
şu gelinecek yeri ögerenebilsek kimse kimseyi çagırdıgı yok fiskos fiskos geziler düzenleniyor ,bi oluşum kurulmaya çalışılıyor
yok hakknı yemiyeyim sagolsun Umut 1 kere çagardı beni ondada sen yoktun bende ğidememiştim zate
selamlar.
almirsen' Alıntı:yunus kardeşime aynen katılıyorum....önder abi forumda yazılanlar çok güzel biz de yunus gibi koyalım elimizi dedik her türlü desteğe varız dedik,ama uygulamalara bakıyoruz yazılanlarla bağdaşır yanı yok...geçenlerde sanayiye gittim arabaya baktırmaya ve iki saat içinde beş kişiyle tanıştım ciddi anlamda offroad sporuyla uğraşan ... ve kendilerine katılımcı arıyorlar,şu an üç haftadır onlarla takılıyorum.
onlar ne iş adamı, ne doktor, ne de mühendis ama o enerjiyi o takım ruhunu onlarda gördüm.sonuçta iki günlük tanıdığım insanlar, sofi de vardı içlerinde içki içeni de,ama herkes herkesi anlayışla karşıladı orda meziyetler ne olursa olsun eylenmek rahatlamak için olduğunun farkındaydı,kimse kimseyi elinde içki şişesiyle parkura giriyor diye bidahaki hafta çağırmamazlık yapmadı...sonuç olarak önemli olan araç değil amaçtır,bunun bilincinde olmazsak bu dediğiniz iş olmaz .Üç tane LR orda gezer,iki tane CJ şurda gezer,beş tane bişey burda gezerden öteye gitmez ...
izmitte tahmininizden daha çok potansiyel var ama ne olur insanların heveslerini kırmayın ,küstürmeyin.....Teşekkür ederim...