Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,111

Etiketler
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

edaghan' Alıntı:
Aynı bölgeleri gezmiştik Reha abiyle... ama ne yazık ki bende GPS kaydı yok. güzel fotoların devamını diliyoruz.
Engin abi yanılıyor olabilirsin geçtigimiz yerlerin bir kısmından geçmiş olabilirsin asıl yol su yolu dedigimiz önceleri bu yol orman iştetmesi tarafından kapalı tutuluyordu sonradan açıldı ve burdabile bu yolu bilyenler çok....

O kadar detay bilmiyorum. Birgün fırsat olur da Reha'nın GPS'inden bakarsak, eksik kalan yerleri dolaşmaya bir gezi daha yaparız... bahanesi olur.

yunus bager' Alıntı:
Şener yanılıyorsun önceki hafta gittigimiz güzergahı bi kısmını sende biliyorsum orası degil
başlangıçta çınardere,parsık,yuvacık su yolu bu yolu bildigini zannetmiyorum CPS olsaydı çok daha iyi anlatırdım ama yok işte

Valla sadece LR lerle gezmek bana cok büyük keyf veriyor ;D ;D ;D ;D hatta gurubumuz 5 defenderden oluşuyor bu hafta ben aracı almadım arkadaşımda işte oldugundan gelemedi 3 defenderle gittik
takımlar buluşmasımı arkamızdan gelebilecekmiydiniz bakalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim biz de kapışalım demedik beya ..... ama doğru ya bir defender 2 zj,modifiyeyse 3 xj ve ya 5 cj değerinde olduğunu..:D bu da demek oluyor ki 3 defendera 15 cj gelmemiz gerekiyor,üzgünüm cj takımı okadar büyüyemedi...bu nüfusa erişelim ozaman takılırız .:d ama belki A takımı eşlik edebilir size ....

:D ;D ;D

A takımının ismi degişti haberin yokmu İZOFF oldu izin bittigi yerde izof başlarmış ;D ;D ;D ;D ;D

Ben izmitli degilim ???

yunus bager' Alıntı:
A takımının ismi degişti haberin yokmu İZOFF oldu izin bittigi yerde izof başlarmış    ;D ;D ;D ;D ;D

Ben izmitli degilim  ???
geziniz güzel olmuş
paylaşım için teşekkürler.

izoff u ben çok düşündüm web sitesini bile yapacaktım ama şimdi yapsam ayıp olur en iyisi ben bkoff (başiskele off road kulubü) sitesi kurayım :D:D:D

emre_ozk' Alıntı:
geziniz güzel olmuş

izoff u ben çok düşündüm web sitesini bile yapacaktım ama şimdi yapsam ayıp olur en iyisi ben bkoff (başiskele off road kulubü) sitesi kurayım :D:D:D
sagol Emre
biz artık izmitli degiliz şunu başoff ta yapabiliriz ;D ;D

Geziniz çok güzel olmuşa benziyor yunuzzzz,gelemediğim için çok üzgünüm inşallah bidahaki sefere.Paylaşım için teşekürler...

yunus bager' Alıntı:
A takımının ismi degişti haberin yokmu İZOFF oldu izin bittigi yerde izof başlarmış ;D ;D ;D ;D ;D

Ben izmitli degilim ???
emre_ozk' Alıntı:
geziniz güzel olmuş

yunus bager' Alıntı:
sagol Emre
biz artık izmitli degiliz şunu başoff ta yapabiliriz ;D ;D

biz bölgemizde off-road'u geliştirmek, düzenlemek ve daha iyi iletişim kurmak için elimizi taşın altına koyduk...

kapımız forum sayfamız herkese açıktır...

isteyen gelebilir ya da isteyen ....off ile başka oluşum yapailir...

gezilerde görüşmek dileğiyle herkese selam....

dronder' Alıntı:
biz bölgemizde off-road'u geliştirmek, düzenlemek ve daha iyi iletişim kurmak için elimizi taşın altına koyduk...

kapımız forum sayfamız herkese açıktır...

isteyen gelebilir ya da isteyen ....off ile başka oluşum yapailir...

gezilerde görüşmek dileğiyle herkese selam....
burda görüyorsun bi gezi düzenlemişiz sadece bunu demek içinmı bu sayfaya baktın

şu gelinecek yeri ögerenebilsek kimse kimseyi çagırdıgı yok fiskos fiskos geziler düzenleniyor ,bi oluşum kurulmaya çalışılıyor
yok hakknı yemiyeyim sagolsun Umut 1 kere çagardı beni ondada sen yoktun bende ğidememiştim zate
selamlar.

yunus bager' Alıntı:
burda görüyorsun bi gezi düzenlemişiz sadece bunu demek içinmı bu sayfaya baktın

şu gelinecek yeri ögerenebilsek kimse kimseyi çagırdıgı yok fiskos fiskos geziler düzenleniyor ,bi oluşum kurulmaya çalışılıyor
yok hakknı yemiyeyim sagolsun Umut 1 kere çagardı beni ondada sen yoktun bende ğidememiştim zate
selamlar.

bu aralar işlerim yoğun pek gezenbilir e vakit ayıramıyorum :(

gezi güzel olmuş ona lafımız yok ;)

işte biz o fiskoslar olsun istemiyoruz, daha şeffaf oluşumlar yaratmaya çalışıyoruz. ama ortaya çıkacak oluşum benim ya da bir başkasının değil hepimizin olacak...

herkesin desteiği ile biryerlere gelip gelişebilir yoksa kurulduğu gibi sessizce ortadan kaybolur gider...

hocam başlangıçta ben ne dedim her türlü destek tam destek
telefonlar verildi ama ondan sonra kimse aramadı ne bir toplantı nebir gezi yaniii

yunus kardeşime aynen katılıyorum....önder abi forumda yazılanlar çok güzel biz de yunus gibi koyalım elimizi dedik her türlü desteğe varız dedik,ama uygulamalara bakıyoruz yazılanlarla bağdaşır yanı yok...geçenlerde sanayiye gittim arabaya baktırmaya ve iki saat içinde beş kişiyle tanıştım ciddi anlamda offroad sporuyla uğraşan ... ve kendilerine katılımcı arıyorlar,şu an üç haftadır onlarla takılıyorum.

onlar ne iş adamı, ne doktor, ne de mühendis ama o enerjiyi o takım ruhunu onlarda gördüm.sonuçta iki günlük tanıdığım insanlar, sofi de vardı içlerinde içki içeni de,ama herkes herkesi anlayışla karşıladı orda meziyetler ne olursa olsun eylenmek rahatlamak için olduğunun farkındaydı,kimse kimseyi elinde içki şişesiyle parkura giriyor diye bidahaki hafta çağırmamazlık yapmadı...sonuç olarak önemli olan araç değil amaçtır,bunun bilincinde olmazsak bu dediğiniz iş olmaz .Üç tane LR orda gezer,iki tane CJ şurda gezer,beş tane bişey burda gezerden öteye gitmez ...
izmitte tahmininizden daha çok potansiyel var ama ne olur insanların heveslerini kırmayın ,küstürmeyin.....Teşekkür ederim...

almirsen' Alıntı:
yunus kardeşime aynen katılıyorum....önder abi forumda yazılanlar çok güzel biz de yunus gibi koyalım elimizi dedik her türlü desteğe varız dedik,ama uygulamalara bakıyoruz yazılanlarla bağdaşır yanı yok...geçenlerde sanayiye gittim arabaya baktırmaya ve iki saat içinde beş kişiyle tanıştım ciddi anlamda offroad sporuyla uğraşan ... ve kendilerine katılımcı arıyorlar,şu an üç haftadır onlarla takılıyorum.

onlar ne iş adamı, ne doktor, ne de mühendis ama o enerjiyi o takım ruhunu onlarda gördüm.sonuçta iki günlük tanıdığım insanlar, sofi de vardı içlerinde içki içeni de,ama herkes herkesi anlayışla karşıladı orda meziyetler ne olursa olsun eylenmek rahatlamak için olduğunun farkındaydı,kimse kimseyi elinde içki şişesiyle parkura giriyor diye bidahaki hafta çağırmamazlık yapmadı...sonuç olarak önemli olan araç değil amaçtır,bunun bilincinde olmazsak bu dediğiniz iş olmaz .Üç tane LR orda gezer,iki tane CJ şurda gezer,beş tane bişey burda gezerden öteye gitmez ...
izmitte tahmininizden daha çok potansiyel var ama ne olur insanların heveslerini kırmayın ,küstürmeyin.....Teşekkür ederim...

olması gereken ve benim üstünde hasaslıkla durduğum konu "parkurda içki tüketimidir"... günlük yaşamda kim içer kim içmez hiçbir zaman karışmam karışılmasını şiddetle kınarım ama sıkı bir parkura girerken bir bira bile olsa içki tüketimine karşıyım. sebebi ne gelince off-road parkurunda yol almak normal yolda yol almaktan daha çok dikkat gerektiriyor. bir anlık dalgınlık sonucu hiç hoş olmayan kazalara yol açabiliyor. bakın foruma devrilen araçlar, devrilmekten son anda kurtulan araçlar olmaya başladı. insanlar bu off-roadu biraz hafife almaya başladı. off-road doğaya çıkıp tapa gaz gezmek değildir. hepimizin altında 2 tonluk araçlar var bunların neler yapabileceği nelere yol açabileceğini düşünmek bile istemiyorum.

sonuç olarak ben konvoyda alkol alan kişi istemiyorum. ya ben o konvoyda olmam ya da alkol alacak kişi o konvoya giremez. ama kamplı gezilerde durum tamamen farklı. kamp atılır geceleyin içki içilir şarkı söylenir yemek yenir muhabbet gırla. o ayrı ama direksiyon başında alkol olmaz...

emnim tecrübeli off-road cular bana katılacaktır...

gezilerde görüşmek dileğiyle....

Yunus paylaşım için teşekkür ederim, fotoğraflar bu kadarcıkmı yaw........

selamlar.
Mesut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR