Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,111
Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

Rotanız çok güzel. Fotolarda harika,ellerinize sağlık :smiley:

Etiketler

yunus abi nasıl keşif gezisi bu iki hafta önce de bu rotayı keşf etmemişmiydiniz yanılıyormuyum... :D :D :D

güzel gezi olmuş ama bu takım olayına çok sardınız bi gün de takımlar buluşması yapalım olmaz mı..ben de CJ takımını kurdum hızla büyüyoruz... ;D

Isoff'a gelmiştim, o kısmı hatırlıyorum ama Yuvacık'tan Soğucak'a bir geçiş var mı onu merak ettim...

MC' Alıntı:
Güzel gezi olmuş, 28-29 martta ya Kırklareli'nde ya da İzmit'te olucaz. Geziye ait yol detayları, GPS kayıtları var mı ya da tarif edebilirmisiniz?
Murat abi GPS kaydı malesef yok Esra biraz anlattı ma Yuvacıga kadar dogru ama devamı yanlış ercova yolu karşı tarafta kaldı ama yuvacıktan sogucagada gidilir alternatif birkaç yol var (EGER SOGUCAKLA SOGUK SUYU KARIŞTIRMIYORSAK) Aytepe soguksu

almirsen' Alıntı:
yunus abi nasıl keşif gezisi bu iki hafta önce de bu rotayı keşf etmemişmiydiniz yanılıyormuyum... :D :D :D

güzel gezi olmuş ama bu takım olayına çok sardınız bi gün de takımlar buluşması yapalım olmaz mı..ben de CJ takımını kurdum hızla büyüyoruz... ;D

Şener yanılıyorsun önceki hafta gittigimiz güzergahı bi kısmını sende biliyorsum orası degil
başlangıçta çınardere,parsık,yuvacık su yolu bu yolu bildigini zannetmiyorum CPS olsaydı çok daha iyi anlatırdım ama yok işte

Valla sadece LR lerle gezmek bana cok büyük keyf veriyor ;D ;D ;D ;D hatta gurubumuz 5 defenderden oluşuyor bu hafta ben aracı almadım arkadaşımda işte oldugundan gelemedi 3 defenderle gittik
takımlar buluşmasımı arkamızdan gelebilecekmiydiniz bakalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Esra ben sana tam olarak terif edeyim dedim ama tarifle olacak iş degi
sırasıyala cinardere ,kazandere,parsık ,yuvacık su yolu ,karadag ,ayatepe ,soguksu

yunus bir şey diyeyim ama gülme (yada az gül :smiley: (
ben başlığa güzergaha bakmadım bile. fotoğraflara bakarak tahminen söyledim. Başlıkta Yuvacık gördüm ya ondan kelli :D
Ayrıca bir iyileşeyim Yuvacığa gelince mümkünse tanışalım senle yenge ile :smiley: sonra da ufak çaplı offroad yaptırırsın herhalde değil mi.. bende fotoğraf çekerim yandan yandan.

eftaLYa' Alıntı:
yunus bir şey diyeyim ama gülme (yada az gül :smiley: (
ben başlığa güzergaha bakmadım bile. fotoğraflara bakarak tahminen söyledim. Başlıkta Yuvacık gördüm ya ondan kelli :D
Ayrıca bir iyileşeyim Yuvacığa gelince mümkünse tanışalım senle yenge ile :smiley: sonra da ufak çaplı offroad yaptırırsın herhalde değil mi.. bende fotoğraf çekerim yandan yandan.
Tamam az gülüyorum ;D sen iyileş bakarız.

"9.İsoff Off-Road Oyunları" için Ercova'ya gitmeye çalışırken manzaranın güzelliğine dalıp, giriş noktalarını kaçırmıştım. Tam 2 kez Yuvacık etrafında, 2 kez de baraj etrafında dolaşmıştım. Elimde çekmeyen bir telefon, hava yavaş yavaş kararmaya yüz tutmuş, bölgeyi tanımıyorum, herkes gitmiş ben sona kalmışım... Yani anlayacağın tam 3,5 durumları :D
Allahtan benim gibi geç kalmış bir arkadaşıma rastladım da ancak varabildim :smiley:

Gezdiğiniz yerler de, geziniz de çok güzel Yunus. Teşekkür ederim, sevdiğimiz ama gidemediğimiz yerleri bize getirdiğiniz için :smiley:

Selamlar

SDC' Alıntı:
"9.İsoff Off-Road Oyunları" için Ercova'ya gitmeye çalışırken manzaranın güzelliğine dalıp, giriş noktalarını kaçırmıştım. Tam 2 kez Yuvacık etrafında, 2 kez de baraj etrafında dolaşmıştım. Elimde çekmeyen bir telefon, hava yavaş yavaş kararmaya yüz tutmuş, bölgeyi tanımıyorum, herkes gitmiş ben sona kalmışım... Yani anlayacağın tam 3,5 durumları :D
Allahtan benim gibi geç kalmış bir arkadaşıma rastladım da ancak varabildim :smiley:

Gezdiğiniz yerler de, geziniz de çok güzel Yunus. Teşekkür ederim, sevdiğimiz ama gidemediğimiz yerleri bize getirdiğiniz için :smiley:

Selamlar
Ahbe ablacım birine soramadınmı 2 şer tur atana kadar :smiley:

Ben teşekkür ederim ilgilendiginiz için videoların devamı var yarın da onları yükleyecem...

cok guzel resımler,paylasım ıcın tesekkurler...

th_MOV03212.png

pazar ercova ya gelirken bende kayboldum. bir yerde U dönüşü yapmam lazımmış ercovaya inmek için. orada tabela falanda yok. inönü yaylası yazıyor ama ben kitlemişim kendimi ercova diye.. dümdüz gittim. gittim. ve daha da gittim. geldim bir 3 yol ağzına. yerdeki tekerlek izlerine göre tahmin yapmaya çalışıyorum. en çok kullanılmış olan hangisi diye. çıkamadım işin içinden.
telefon çekmiyor.. Allah'tan sabah.. bir ara çekti telefon. kimseye ulaşamadım.. döndüm geri. sonra dedim Fatih inönü yaylasına yakın demişti dalayım şuraya.
velhasıl buldum..
ama gece oralarda olsam yanmıştım yani :D
Allahtan cumartesi gecesi babam çıkma kaybolursun demiş :D

Aynı bölgeleri gezmiştik Reha abiyle... ama ne yazık ki bende GPS kaydı yok. güzel fotoların devamını diliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR