mayıstosböce
An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Ynt: Yol - da
Yusuf aynı şeyi hissetmişiz hemen
Yusuf aynı şeyi hissetmişiz hemen
Amanın yusufçuğum bu genç yaşta yazık etme kendine.biliyorsun onların bir tanesini bile araçta görseler hem araç hemde sizi bizden koparıp alırlar. hani sen espiri yapıyorsun ama biliyorsunki istanbul trafiğinde ve Yol-larında bu odunlardan bol miktarda zaten var ;D ;D ;Dyaybek' Alıntı:Yücel kardeş güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık fotolarla desteklemişsiniz yazıyı benim o odunlara karşı zaafım var orada olsa idim 2-3 tane atardım bagaja
Gel de işe yoğunlaş bakalım şimdi.seyyah-34' Alıntı:Amanın yusufçuğum bu genç yaşta yazık etme kendine.biliyorsun onların bir tanesini bile araçta görseler hem araç hemde sizi bizden koparıp alırlar. hani sen espiri yapıyorsun ama biliyorsunki istanbul trafiğinde ve Yol-larında bu odunlardan bol miktarda zaten var ;D ;D ;D
Bu arada bir kaç bin kilometrelik halen devam eden ege,akdeniz ve içanadolu kış gezimizin yarısını tamamlamış bulunuyoruz. şuan egeden aşağıya indik gökovadayız çok harika envai çeşit foto kareleri ve Yol-da resimleri birikti. oldukça detaylara girip çıkarak gezimize devam ediyoruz. Yol-da resimlerine hazır olun zira yolda resimleri çekmek için aracım iett otobüsüne döndü dur,kalk,dur,kalk
sanıyorum artık istanbula dönüşte ocak ve şubat aylarında evden yüklemelere devam edeceğim.
sağlıcak ile kalın.
Al benden de bir o kadar, saat 11 oldu daha işlere bakamadım. ;Dmayıstosböce' Alıntı:Gel de işe yoğunlaş bakalım şimdi.
fsirin' Alıntı:Al benden de bir o kadar, saat 11 oldu daha işlere bakamadım. ;D
insel' Alıntı:Cok guzel filmdi. Tesekkurler bu filmi bize hatirlattigin icin. Eh ben de baska bir film hatirlatayim. Kac kere seyrettim kimbilir. Bir yol filmi. Hemde bir t2 vw bus ile . Muhakkak kacirmayin.