Yol - da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,529
Ynt: Yol - da

insel' Alıntı:
Yapma Ahmet cikardigin sonuc bu olamaz. :D

T2 hassasiyetini bildiğim için biraz takılayım istedim :smiley: Zaten bu araçların ruhu olmasa yönetmen 2006 yılında çektiği filimde 30 yıllık büsü kullanmazdı. Büs filme ayrı bir sıcaklık katmış. Sanki filimde kullanılan bir araç değil karakterlerden biri.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
T2 hassasiyetini bildiğim için biraz takılayım istedim :smiley: Zaten bu araçların ruhu olmasa yönetmen 2006 yılında çektiği filimde 30 yıllık büsü kullanmazdı. Büs filme ayrı bir sıcaklık katmış. Sanki filimde kullanılan bir araç değil karakterlerden biri.

Takildigini farketmedim sanma. Ben cook alisigim bu takilmalara sorun degil. :D :D

Ayrica kac km yol gittiklerine dikkatini cekerim. Bir yolu asmanin tadi zorlugu varsa cok keyifli oluyor. Vardigin zaman basardim demeyi ok seviyorum. Hangi yeni nesil arabalarla bu basari hissedilebilirki...

Konu ile alakasi yok ama İnsel hocam dun butun gece senin karavanla ugrastim.uyanip tekrar uyuyorum yine senin karavanla ugrasiyorum. Şunu soyleyeyim senin karavana bir mekanizma yapmissin eger mantigini cözebilsem harika bir araç,bir mekanizma var kolu çevirmeye basliyorsun akordiyon gibi 5-6 mt uzuyor bir baska kol var onu ceviri ce yan donup masa oluyor, sen dusun simdi butun gece neler cektigimi :smiley:)

Into The Wild filmini de seyrettim. Son zamanlarda seyrettiğim en güzel filim. Etkisinden hala çıkamadım. Süperberduş çoğumuzun yapmak istediği ama asla cesaret edemediğimizi gerçekleştirmiş. Ama sonu dramatik bitti.

Hali hazır yol-da iken bir yol-da resmini sizlerle paylaşmak istedim. bana ilginç geldi hemen yakaladım daha binlerce kare var artık onları döndüğümde sizlerle bir başlık altında paylaşacağım şuan Finike-kumlucadan saygılar selamlar.[attachment=1] Yolun hemen sağında eşsiz güzellikteki akbük koyu bulunmakta.

Haz?r Yol-da  ?ken bir yol resmi  Bodrum Gökova aras?.jpg

İyiymiş :smiley: Aslında bu yoldaki yazılar benim de dikkatimi çeker hep. İnsanlar kimi geride bıraktıkları sevdaları, Hasret ve hüznü, Kimi zaman özlem, sevgi ve coşkuyu yazıyorlar yol kenarlarına. Geri dönülüp dönülmeyeceği belli olmayan bir yola çıkışın ruh halinden mi kaynaklanıyor, yoksa kendini ifade edememenin, kimseye açılamamanın çaresizliğinden mi? Yoksa insana özgü bir arkasında iz bırakma kaygısı mıdır yalnızca? Belki de hepsi.

Yanlislik oldu tekrar deneyeyim. ;)

Selamlar
[attachment=1] sicilya
[attachment=2] Etna
[attachment=3]Hirvatistan
[attachment=4]
[attachment=5]

DSCI1713.jpg

DSCI2070.jpg

bilder 20008 izin 041.jpg

bilder 20008 izin 080.jpg

En sevdigim konulardan biri bu. Yollarla ilgili herseyi yazalim. Sadece fotograflarla sınırlı kalmasin. Karli yola ben de bayildim Ahmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR