yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Yol - da
Hakikaten çok güzel fotoğraf.
Hakikaten çok güzel fotoğraf.
Yusufçuğum hazır işyerindeki kameradan söz etmişken şuan aklıma geleni sormak istedim. Bakıyorum bir çok kanalda bütün kameramanlar her fırsatta görünüyorlar hatta dün TRT de aniden bir kameramana mikrofonu tuttular canlı şarkı söylettiler.Oysa Fox tv de bırakın bunları seni görmek yani bütün kameramanları görmek imkansız acaba diyorum neden sizi bu kadar saklıyorlarki.İşte buda akla takılan bir başka soru gel sen şimdi çık bu işin içinden.yaybek' Alıntı:Bülent hocam bende memleketin değişik yörelerinde çokca tarihi belgeseller çektim hatta dün aradılar 2 haftalık Hatay'dan başlayıp devamında Kilis olmak üzere çekimler olduğunu ve gelip gelemiyeceğimi sordular bende işlerin çok yoğun olduğunu izin almamın mümkün olmadığını ayrıca şu an bitirmemiz yaza yetiştirmemiz gereken bir karavan olduğunu söyledim.
Neyse bu çekimlerde en çok rahatsızlık duyduğum o tarihi mekanların etrafındaki alakasız yapılar ve en çokda elektrik ve telefon kabloları,yani en azından o kabloları bir gurup yapıp istifleseler yine gam yemeyeceğim resmen tarihi yapıyı kimse çekmesin diye ağlarla örmüşler.
Bu arada ben sabah haberlerine fix olarak geldiğimden her sabah saat 05.00 de kalkarım saat 06 da iş yerindeyim ve laptop yanımda kamera başında oturuyorum. ;D