Yol - da

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,882
Ynt: Yol - da

Güzel ülkem Türkiyem, eski ama eskimeyen memleketim Bursa. Bursa'mın dağları. Uludağı, Katır Dağı vs.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMAG0012.jpg


IMAG0010.jpg


IMAG0022.jpg


KocaYayla 009.jpg


KocaYayla 043.jpg
 

Etiketler






Ynt: Yol - da

İşte size suratındaki bu mutluluğu görebilmek için, her yola gideceğiniz bir güzellik
[attachment=1]


Yolda yol hani,bu kadar derinliği olan yol çok azdır sanırım,kimler geldi kimler geçti....En son Yağmur umuz geçti

PIC_01855.jpg
 




Ynt: Yol - da

Avd İstanbul-Atina 2010 Eylül

[attachment=1]

Belki sizleri değil ama beni yolarda olmaya itecek fotoğraf,her kampımda mutlaka çektiğim bu tarz fotoğrafların hepsini ezen bu fotoğrafa yazacak kelime bulamıyorum.

[attachment=2]

avd atina-ist.jpg


Avd ist-atina.jpg
 






Ynt: Yol - da

Cavid Abi,
Çok güzelmiş.
O yolu kullanmak ne zamandır benim de aklımda ama nasip olmadı.
Bu arada gezi rotanızla ilgili paylaşımlarınızı yazmayacak mısınız?
 

Ynt: Yol - da

yugun' Alıntı:
Cavid Abi,
Çok güzelmiş.
O yolu kullanmak ne zamandır benim de aklımda ama nasip olmadı.
Bu arada gezi rotanızla ilgili paylaşımlarınızı yazmayacak mısınız?

Uygun bir zamanda yazacağım...

Cavid Sezen
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,345
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst