Ayakkabı ve çıplak ayak kombinasyonu cidden süpermiş...
Neden öyle hazır kıt'a gibi dizilmişler, (çok açlar, bekleyemiyorlar herhalde diye düşündüm) arkada parkeler sanırım salon çıkışı veranda...
Not: En soldaki kot pantolon/topuklu ayakkabılı şahıs kadın mı erkek mi onu da çözemedim... :
Doğru da, evin babası kim peki... ;D
3 çocuk anne, baba dedim, ama topuk şeklinden dolayı kotlu olan bayan görünüyor, denklem kurulamıyor...
Spor ayakkabılı baba olsa, gene oturmuyor bir şeyler...
Enterasan bir reklam çekimi doğrusu...
Çocuğun birinde 5 yaş büyük abisinden kalma gibi duran pantolon, diğer kızda sanki yırtık bir etek, garibanlara ayakkabı bile giydirmemişler, bari plastik terlik falan verselermiş...
Pırasalar yerde, pişenlerden biri tavuk mu kuş mu belli değil...
Bu arada hayatımda hiç mangalda pırasa yapıldığına da şahit olmadım, o da ayrı bir muamma...
Çocuğun birinde 5 yaş büyük abisinden kalma gibi duran pantolon, diğer kızda sanki yırtık bir etek, garibanlara ayakkabı bile giydirmemişler, bari plastik terlik falan verselermiş...
Pırasalar yerde, pişenlerden biri tavuk mu kuş mu belli değil...
Bu arada hayatımda hiç mangalda pırasa yapıldığına da şahit olmadım, o da ayrı bir muamma...
Alın size zihni sinir proje normalde bayrak asmak için..Buna tente bağlayabilirsiniz, Z yi düzeltin,arka ve ön lastiğe birer tane sağlam demirden yapın çok güzel portatif bir tente,duş almak için deniz kenarında kullanabilirsiniz,ilk bölümlerdeki askıda duran hamak koltuğu bağlayabiliriz,havada asılı olan şemsiyeler var onlardan tek kişilik gölgelik olabilir.Tabi panelvan tarzı araçlar için daha uygun.Arka iki lastiğin dış taraflarına koyarak arka tarafa gölgelik yapabilirsiniz.Üst tarafını uzatabildiğiniz kadar yanlara uzatabilirsiniz. ve bunları geçme ve hafif malzemelerden yapabilirsiniz.Bu aparat her araca uygulanabilir.Lastiğin bastığı alanı sağlam yaparsanız.yazın keneden korkanlar için 1 mt yüksekliğinde aracın yan tarafına güzel bir hamak asarsınız,isterseniz tahta döşeyin,ofroad çular kalabalık gittiklerinde çok portatif bir yatak olabilir.Bizim portatif açılan masanın üstü gibi katlanır alt yapılır.İster yatak ,ister masa olarak kullanılır.Buralpdi çizimini yapabilir.
[attachment=4]
bu sisteme bakınca aklımda bir sürü proje şekillenmeye başladı herşeyde kullanılabilir ve yer kaplamaz, Sayın Mayıstosböce'nin dediği gibi düşün sana uyan projeyi yap