Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trooper64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,753

trooper64

off-road IN / on-road OUT
Yer
UŞAK
2 gün boyunca çok güzel zaman geçirdik. 112 ekibi için oldukça verimli bir eğitim verildi. gece çook güzel bir kamp ateşi eşliğinde levent ve serkan hocam tabii birde 112 den rıza arkadaşımızla çok güzel sohbetler yaptık. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. görseller en kısa zaman da yüklenecektir.

Etiketler
Ynt: Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

uşak banaz 112 olarak başta serkan saygan hocamıza ve levent hocamıza uşağa kadar gelip bizle bilgi paylaşımında bulunduğu için ve dağ 64 ekibine, özdemir abimize,AYHAN (trooper64) abimize çok teşekkür ederiz

Ynt: Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

fotoğrafları bekliyoruz.

Fotoğrafları beklioruz. takip

Arkadaşlar dönüş bilgisi hala yok.
250 km yolda yorgunluktan yığılıp kaldık demiyeceksiniz her halde.

o zaman ilk resimler benden olsun başlangıcı yapalım... ( balikay - 112 adem - pandipieri - 112 rıza - trooper64 )

SAM_1291.JPG

.

SAM_1301.JPG

.

Fotoğraf0053.jpg

Fotoların devamını bekliyoruz.
Kampa katılamadım fotolarla idare edelim artık.Kanyonlarda biz de katıldık buluşmaya 9 kros motor 2 araç ve bir kamyonla :smiley: Ama maalesef foto yok.

Her mesaja 5 adet foto eklenebilir.

Ayrıca konuyu birazdan böleceğim.
:smiley:

tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz. yakın ilgi alakalarından dolayı ayhan kardeşime (trooper64), 112 adem ve rıza kardeşlerime ayrıca teşekkür ederiz. çorbaya bir nebze tuz koyabildiysek bizden mutlusu yok. tekrar çok teşekkürler.
ayrıca yakılan kamp ateşi resimlerindeki ağaçlar her ne kadar canlı taze yeşil olarak görülse de, fırtınada ve kar yağışından kırılan ağaçlardır bu belirtilir. bu ateşi sabaha kadar canlı tutmamız gerekli idi, çünkü serkan hocamın yayınlayacağı lavabo resminden anlarsınız. ;D

uşak 112 olarak gezenbilir off-road izmir grubuna serkan saygan ve levent balikay hocamıza çok teşekkürler

SAM_1201.JPG

SAM_1204.JPG

SAM_1207.JPG

SAM_1212.JPG

SAM_1214.JPG

merhaba arkadaslar yogun bir hafta basi ve pazartesi gunu idi, ancak toparlanabildim ve bilgisayar basina oturabildim... oncelikle usak gezimizde bizlere muthis bir misafirperverlik gostererek, harika bir sekilde agirlayan, USAK BANAZ 112 görevlileri adem bey, riza bey'e ve ayhan (trooper64) dostumuza en icten tesekkurlerimizi iletmek istiyorum. Umarim faydali olabilmisizdir... cok guzel paylasimlar yaptik, iste gorseller... :smiley: :smiley:, zamanla daha da gelecek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri