Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trooper64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,750
...

P2250080.JPG

P2250087.JPG

P2250088.JPG

P2250089.JPG

Etiketler
Ellerinize sağlık
Paylaşımlar gayet güzel
kisenin yüzünde kahretsin burada ne işim var yazmıyor.
siznle birlikte bende mutlu oldum.
Ama umke arcının lastikleri şaşırttı. onca masraf öyle bir bölgede bu mevsimde hemde arama kurtarmacı
ne zaman eksiksiz olacak elime baston almadan görebilirsem susuz dedeye su adayacağım.

NİVACI' Alıntı:
Ama umke arcının lastikleri şaşırttı. onca masraf öyle bir bölgede bu mevsimde hemde arama kurtarmacı

cok tesekkurler burhan amca... ayrica cok haklisin zaten ilk uyarilarimiz donanim uzerine oldu... gerek lastikler gerekse de ondeki vincin montaji... hepsi kendilerine bildirildi. ancak herseye o kadar acik bir grup ki... gereken notlar hemen alindi teknik bilgiler yazildi, degisimler en kisa zamanda tamamlanacak...

Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim

NİVACI' Alıntı:
Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim

ne demek affetmek burhan amca haddimize mi :D sen buyugumuzsun, tabiki sen de gorduklerini paylasiyorsun tum amac da bu degil mi zaten...?

NİVACI' Alıntı:
Ellerinize sağlık
Paylaşımlar gayet güzel
kisenin yüzünde kahretsin burada ne işim var yazmıyor.
siznle birlikte bende mutlu oldum.
ne zaman eksiksiz olacak elime baston almadan görebilirsem susuz dedeye su adayacağım.
evet burhan amca o lastikler hezimetti. ama o lastiklerle o çocuklar harikalar yarattılar. ama sonunda yetkilelerde lastikler konusunu anladılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR