Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trooper64 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,743
NİVACI' Alıntı:
Ben teşekkür ederim Serkancım
ukalalık oldu elbette siz orada doğru olanı göstermişsinizdir.
Ben ne yapalım emir kuluyuz savunmalarına tedbiren olaki okursa, gerçek sorumluya gönderme amacıyla yazdım.
Affımın kabulünü ve görsellerin devamını dilerim
estağfürullah burhan amca ne demek, serkan hocamında dediği gibi sen büyüğümüzsün. senin kulak çekmelerinden bize ders almak düşer. uşak 112 üst yönetimi yeniliğe açıklar. 112 yönetimine ilettiğimiz her konuya ılımlı baktılar.

Etiketler
bu arada gecirdigi rahatsizlik sonucu uzun zamandir evinde dinlenmekte olan ozdemir bey Ulubey Kanyonu'nda bize onculuk yapmak icin yatagindan kalkip zor da olsa bizimle geldi, kendisine buradan sonsuz tesekkurler...

asagidaki 2 discovery de usakli gezenbilir uyesi dostlarimizin araclari, bizleri yalniz birakmadiklari icin tesekkurler...

P2260149.JPG

P2260150.JPG

arkadaslar benden simdilik bu kadar, elimde videolar da var ama onlari da onumuzdeki gunlerde koyarim...

daha 112'den riza ve ayhan (trooper64) arkadasimizdan da gorseller gelecek malzeme cok bol yani, onlari da sizlerle paylasiriz...

bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin...

not: yine de bana ayrica dvd' de yollamayi unutmayin :D :D :D :D

pandipieri' Alıntı:
bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin...

bu akşam itibariyle elimde 7 adet CD oldu serkan hocam sanırım yarın 1-2 daha eklenecek ve size kargo yapacağım istersen özelden sen bana kargo yapabileceğim adresini şimdiden yolla...

pandipieri' Alıntı:

kanyon geçişini trooper64 ün kamerası ile yaklaşık 3/2 sini videoya aldım. trooper64 tüm materyalleri toplayıp cd yapıp bize ulaştıracak.

ilk foto baltalar elimizde olayi olmus tam... bu arada hemen belirtelim o agac ormanda kırılmıs halde bulunan bir agacti... yani elimizdeki agac ormanda ölü bulunmustur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri