1.Taraklı Karavan Festivaline cuma akşamı katılabildim. Cumartesi sabahı kamp alanımızı resimleyebildim, günün programı dolu olduğundan
kahvaltıdan sonra herkesle ayak üstü sohbetlerle otobüsü bekledik.
[attachment=1]
Taraklı Belediyesinin tahsis ettiği araçlarımız gelince 25 km yukarıdaki Karagöle çıktık yaklaşık 1.5 saat göl çevresinde gezdik ve kamp alanımıza döndük.
[attachment=2]
Akşam yemeğinden sonra yine tahsis edilen otobüsle ilçe merkezine gittik. Konser başlayana kadar çarşıyı gezdik.
[attachment=3]
sokaklarda yürüdük, alışveriş yaptık
[attachment=4]
Konser başladığında hava kararmıştı. İlköğretim öğrencilerinin harika danslarından sonra Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden
el emekleri göz nuru kıyafet defilelerini izledik ve sahneyi Sakarya Üniversitesi Konservatuarı öğrencilerinden kurulu TÜRK ATEŞİ
halk dansları topluluğu unutulması imkansız bir gösteri sundu ve yine aynı bölümün öğrencisi genç arkadaşlar halk müziğine
bizleri doyurduktan sonra programın sonu havai fişek gösterileri ile tamamlandı. (flaşı kapatamadığımdan resimler kötü çıktı)
[attachment=5]
ve gece otobüsümüz bizi tekrar kamp alanımıza bıraktıktan sonra gece kamp ateşimizin etrafında toplanarak devam etti.