Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,485
Budur işte... ;D İnsanda karavan aşkı olmaya görsün, yaşın önemi kalmıyor. Ben henüz 47 yaşında bir yıllık karavancı olarak geç kaldığımı düşünüyordum.

Etiketler
Taraklı festivalinden bir kaç görüntüde benden.Ayrıca Hymer çekme karavanı ile ilgili tecrübelerini bana aktaran sayın Fethi Uçar beye teşekkür ederim.

tr33.jpg

tr45.jpg

tr334.jpg

trrrr.jpg

Macit bey ile öğleden sonra 15:00 civarında Mudanya yolunda yan yana geldik. Yanından geçerken çok baktım ama sıkışık trafik nedeniyle tüm dikkatini yola vermişti sanırım. Buralardaysa belki rastlaşırız yeniden.

[attachment=1]

SAM_0629.jpeg

Katılamadığımızdan dolayı üzüntü duyduğumuz etkinliğin,Güzel bir havada huzurlu ve neşeli geçmesi ne güzel.
Emeği geçen,Katılan ve bizlerle paylaşan tüm dostlara teşekkürler.

bu güzel etkinlikte olamadığım için çok üzgünüm umarım bir gün bende katılabilirim..benzer aktivitelerin çoğalması dileği ile....

Çok keyifli geçtiğine inanıyorum, baktığım fotoğraflarda düşündüklerimi doğrular nitelikte.
Herkese keyifli gezi ve kamplar diliyorum.

1.Taraklı Karavan Festivaline cuma akşamı katılabildim. Cumartesi sabahı kamp alanımızı resimleyebildim, günün programı dolu olduğundan
kahvaltıdan sonra herkesle ayak üstü sohbetlerle otobüsü bekledik.
[attachment=1]

Taraklı Belediyesinin tahsis ettiği araçlarımız gelince 25 km yukarıdaki Karagöle çıktık yaklaşık 1.5 saat göl çevresinde gezdik ve kamp alanımıza döndük.
[attachment=2]
Akşam yemeğinden sonra yine tahsis edilen otobüsle ilçe merkezine gittik. Konser başlayana kadar çarşıyı gezdik.
[attachment=3]
sokaklarda yürüdük, alışveriş yaptık
[attachment=4]
Konser başladığında hava kararmıştı. İlköğretim öğrencilerinin harika danslarından sonra Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden
el emekleri göz nuru kıyafet defilelerini izledik ve sahneyi Sakarya Üniversitesi Konservatuarı öğrencilerinden kurulu TÜRK ATEŞİ
halk dansları topluluğu unutulması imkansız bir gösteri sundu ve yine aynı bölümün öğrencisi genç arkadaşlar halk müziğine
bizleri doyurduktan sonra programın sonu havai fişek gösterileri ile tamamlandı. (flaşı kapatamadığımdan resimler kötü çıktı)
[attachment=5]
ve gece otobüsümüz bizi tekrar kamp alanımıza bıraktıktan sonra gece kamp ateşimizin etrafında toplanarak devam etti.

SAM_0591.jpg

SAM_0612.jpg

SAM_0624.jpg

SAM_0625.jpg

Gece ateş başında Özgür arkadaşımızın önce Gitar dinletisiyle daha sonra Saz dinletisine tüm gurup katılıp kendimize müzik ziyafeti
çektik geceyi Asya Kamp Karavan Derneği üyesi İlhan beyin halk müziğinde sesiyle bizlere söylediği türküler harikaydı.
[attachment=1]

Pazar sabahı genel olarak dönüş hazırlığı vardı karavancılarda bende sırayla en yaşlı karavancı Macit amca ve Erol amcayı ve tüm dostları
ziyaret ettim.
[attachment=2]

[attachment=3]
Daha sonra veda edip kamp alanından ayrıldık.
Dönüş yolumuz Bülent ile Karagöl üzerinden Sultanpınar ve Acelle Yaylasından geçip Akyazıya inmekti ancak yol bize süprizler hazırlayınca
yaylanın müdavimlerinden Mustafa abiden yardım istedik sağolsun yemek ve çay ikramından sonra yol tarifi alıp ayrıldık.

[attachment=4]
Akşam Adapazarında Bülent ilede vedalaşıp İstanbula devam ettim.

Bu Festivalde ilkleri yaşadığımız gibi saygı ve sevgide gördük. Başta Taraklı Kaymakamı Sn. Muhlis ARSLAN ve Belediye Başkanı Sn. Tacettin ÖZKARAMAN'ın
şahsında tüm görevlilere, destekçilere ve Taraklı halkına teşekkürlerimi ve saygılarımı gönderiyorum.

[attachment=5]

Hediyeleriniz için ayrıca teşekkür ederim.

SAM_0628.jpg

SAM_0593.jpg

SAM_0630.jpg

SAM_0645.jpg

SAM_0674.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR