Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,054
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

c@n' Alıntı:
ooo sarı çizmeli arkadaş hiç kötü yoldan kurtulamadıki abicim yaaaa ben nezaman görsem kötü yolda görüorum bide bizim cadde de

İçinde olmasa zaten bu yola düşmezdi bence, ıslah olmayacak bir vaka gibi görünüyor.

Etiketler

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

güzel fotoğraflar çekebilmek için gelebilmeyi çok isterdim aracım yok ama en azından fotoğraf çekerek sizlerle olabilmek güzel olurdu

Bol çamurlu bir gün geçirmişsiniz, keşke daha çok fotoğraf görebilsek.. bugün yaşgünüm olmasaydı kesin orada olurdum..

MAVERİCK' Alıntı:
Şimdi gelelim gezimiz hakkında bazı bilgilere ;

09.30 Beykent Üniversitesi Ayazağa yerleşkesi önünden hareket
09.40 Asfalt'tan çıkış
09.43 Bazı arkadaşların ( kim oldukları bu aşamada hiç önemli değil) ilk kapıya takılmaları
10.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:.
11.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
12.40 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam..... :mad: :mad: :mad:
13.15 Kurtuluş
13.25 10 Dk'lık soft Offroad sonrası "KOLTUK" isimli bölgeye varış.
13.30 1 adet Range,3 adet Suzuki ve 1adet G.Cheroke'nin tepe noktaya ulaşmaları
13.35 Nereye bakacaksa ; bir aracın "ben bi bakim geliiim" diyerek çıktığı etaba geri dönmesi,
14.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine devam..... :smiley: :smiley: :smiley:
15.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine halen devam....... :( :( :(
16.30 Aynı yerde kurtarma faaliyetlerine inatla ve halen devam...... :mad: :mad: :mad:
17.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetleri
18.30 Kurtarma faaliyetleri esnasında telef olan araçları tamir - bakım ve kurtarma faaliyetlerine devam.
19.00 Bütün araçların kurtarılıp dönüşe geçilmesi...
bundan daha iyi özetlenemezdi memo yüzünden bende kötü yola düştüm memonun yolu yanlış tarifi yüzünden arkadaşları ekmek zorunda kaldık kirazlıbent'e gittik orada nesim ustalara katılıp daha sonra hep beraber eve döndük kelimenin tam anlamıyla telef olduk ekşın yüzünden foto moto yok sevgiler saygılar...

ahbe kardesım ne dıyerım allah kurtalsın saka bır yana guzel olmus bende gelseydım ıyıydı ama kısmet bıdakıne artık yılbasından sonra bıda duzenlerız herhalde dımı ;D

c@n' Alıntı:
ben dedim size yaa adam duz yolda 3 aks kırmış adam bu adamın teknik problemlerden dolayı kaldı dun gece sabah 4 e kadar msn de muhabbette idik ben 4 de yattım buda 2 saat daha takıldı sabah 6 yattı 7 geri kalktı doğaldır ben bakıma alıcam mehmet canı

can sende gıttınmı gezıye

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık

her keze günaydın..

IMG0114A.jpg

IMG0111A.jpg

IMG0112A.jpg

IMG0113A.jpg

Günaydın,
güzel bir mücadele oldu. Bol çamur, yen, insanlarla tanışma. Zaman daha verimli kullanılabilrdi ama sevgili Mehmet Can kardeşimizin çamur tutkusu dinmek bilmedi. Çıktı çıktı girdi.
Fotoları yükleyeceğiz ama bu akşamdan önce olması zor :(
Malım akşama kadar işteyim. ;D

Cem kalmaz olur muyum hiç. Bazı yerler gerçekten zordu. Zaten dik çıkışlarda problem oldu onun dışında çamurda kalmadı benim ihtiyar. Kilit olsa pek kalınmazdı ama beniki standart biliyorsun. yinede ben memnunum. Bir lastik ve vinç oldumu bu iş tamam.
Ama sonuna kadar direndim. ;D

Resimleri yükleyince bakarsın.

cemtascioglu' Alıntı:
burak nasıldı guzelmiydi sen hiç kaldınmı o camurda kalmadıysan saygıyla eyılecem fj 40 ka

Koltuk denilen yerden ekip olarak çıkamadık ki babanneyi deneyelim. Gurup tekrar yürür hale geçtiğinde saat 18:00 olmuştu zaten. Yani babanne yokuşuyla tanışamadık bile :'(

cemtascioglu' Alıntı:
babaanne yokusunu denedınmı

Akşama kadar beklemesi zor olur, öğlen arası bişeyler atayım size ;D

Gezimiz başlarken

DSC_0100.jpg

DSC_0102.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.