Merhabalar,
Bende Mayıs ayı itibariyle Caretta Uncle sahibi oldum. Ön camlı, Webastolu, 12v buzdolabı ve güneş paneli opsiyonları ile Bursa bayisi olan bir satıcıdan aldım. Yasakların kalkması ile birlikte Haziran ortası itibariyle gezme firsatı buldum. Saros, İznik, İstanbul içi olmak üzere 3 ila 7 gün arasında olmak üzere 4-5 kamp tecrübesi yaşadım.
* Karavanı aldığımda yaşadığım tek sıkıntı alt ranzanın alt kısmına konumlandırılan 220v prizine elektrik gelmiyordu. Elimden geldiği için kendim kontrolünü yaptım, kablo bağlantısında sıkıntı görüp, düzelttim.
* 12v buzdolabı çok verimli gelmediği için elimde olan 220v dolapla değiştirdim.
Başka bir sıkıntı yaşamadım.
Genel olarak ince mobilya işçiliği daha iyi olabilir, biraz daha özen gösterilebilirdi.
Yalıtım anlamında sıcak havalarda başarılı. İznik kampı 36-37 derecelerde ful güneş altı olmasına rağmen hiç bunaltmadı, bir kış kampı yapıp ondan sonra yalıtım konusunda fikrimi belirtmek istiyorum.
@YurdaCooL Yukarıda yazanları okuyunca, biraz sıkıntılı bir karavanın sahibi olmuşsunuz. Umarım firma sıkıntılarınıza olumlu ve yapıcı yaklaşmıştır. Aslında basit ve kolayca düzeltilebilecek hatalar. Üretim sonrası ürünleri direk kullanıcıya sunmak yerine üretim aşamalarında ve üretim sonrası etkin ve yeterli kalite kontrol sağlanabilse bu tür sıkıntılar kullanıcılara gelmeden önlenebilir. Malesef ülkemizde bunun çok uygulandığını düşünmüyorum.