Yeni Yılımız Kutlu Olsun

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,031

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Sevgili Dostlar;

2012'ye merhaba demeye hazırlandığımız yılın bu son günlerinde geriye dönüp baktığımızda
karavan ortak paydamızla çok güzellikler paylaşmışız sizlerle.

Biraraya gelip konvoylar oluşturduk doğanın parçası olmak kamp yapmak için,
zirveleri zorladık karda kışta geride kalan varmı diye endişelendik.

Yüreğimizin sıcaklığı gibi ateşler yaktık tüm dostlarımız ısınabilsin diye,
pişirdiklerimizi paylaştık ellerine sağlık diyenin gözlerindeki mutluluğun keyfiyle

Müziğin tınısını mehtabın güzelliğiyle birleştirerek hepbirlikte

Sevincini paylaştık dostların bir hayırlı olsun dileklerimizle hüzünlendik içimiz acıdı kaybettiğimiz insanımızla

Memleketimin değil sadece Avrupa yollarından anılarını derledi gezginlerimiz alıp bizleride oralara götürdü adeta paylaştıkları fotograflarla

Hasılı...
Bu büyük ailenin tüm fertlerine emekleri,katkıları için tüm güzellikleri bizlere sundukları için,herşey için
Sonsuz teşekkürler,saygı ve sevgilerle.......

Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Etiketler
Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Sevgili GEZENBİLİR ailesinin Yeni Yılını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim... ;)

Bu yıl daha çok sağlık,daha çok para ,daha çok zaman veeee daha güzel daha heyecanlı daha anlamlı geziler diliyorum hepinizeeee...

Mutlulukla kalın,

Rüzgar

Acisiyla Tatlisiyla Bir Kocaman yili daha Bitirdik,Gelecek yil Bütün Karavanci ce Doga sever Dostlarimiza Saglikli ve Güzel gezili bir yil diliyoruz.Bütün iyilikler sizlerle olsun,

Selamlar

Tüm dostlara gönüllerince keyifli kilometreler ve huzurlu yeni bir yıl dilerim.

Yeni bir yıla girerken öncelikle sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla..
Nice Mutlu Yıllara!

AYHAN KALEMKOY
değerli dostlarım bir kaç günden beri sitemiz kapalı onun için yorum yazamadım.size bir iki resim ekliyeyim dedim.biliyorsunuz burda balık bol.bende sabah aldığım canlı balıkları beraber ızgaraya koyalım dedim ama baktım yıne ben tek karavan burdayım.olsun beklıyorum yeni yılda belkı gelen olur diye saygılar

IMGP4580.JPG

Tüm gezenbilir üyelerinin ve sitede emeği geçen arkadaşların yeni yılını kutlar 2012 nin tüm insanlığa sağlık mutluluk ve barış getirmesini dilerim.

Yeni yılınızı kutluyor, geleceğimiz için güzel şeyler ummak istiyorum!..

Cavid Sezen

Bütün dostların yeni yılını kutlarım.

Hepinize yıl boyu uzun geziler diliyorum.

Ayrıca 2012'nin sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle.

2012'in herkese sağlık, ve mutluluk getirmesini temenni ederken, yanında birde karavan getirmesini dilerim...

Yeni y?l 2012.gif

Tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını sağlıklı, mutlu, ülkece barış içinde ve Atilla beyin dedeği gibi birde karavan la geçmesini diliyorum. Halil ÇETİNER ANKARA

Tüm Gezenbilir üyelerinin yeni yıllarını kutlar 2012 nin hepimize sağlık, mutluluk, barış ve bol para getirmesini dilerim. Saygılarımla. A. Ziya Akalın.

Yeni yılımız hepimize kutlu olsun. Yeni yılda sağlıklı, mutlu ve huzur içerisinde geziler vede paylaşımlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR