Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dostlar. çok ama çok uzun zamandan snra yine sizlerleyim. burda yaşanılanlar pek anlatılmaz demeyeceğim.kısa özetle tekrar aranızda olmaktan gurur duyuyorum. karavanımızı o zamanlarda bitirdik. tamamen faliyetli durumda kullanmaya başladık. abim ve ben bi iş yeri açacağımızdan dolayı kısa zamanda hevesle başlayıp bitirdiğim karavanımı satmak zorunda kaldım. şimdi işlerimiz düzenimiz herşey yoluna girdi açıkçası. ve ben bu sevdadan vazgeçmedim. zaten bir kez bile tatil yapamadan satınca hevesimde kursağımda kalmıştı. şimdi yeni bir araç yeni bir proje ile yoluma devam edicem artık ama bu sefer karavan tercihimi midibüslerden kullanıcam. niyetim bu yönde. uzun zamandır uzak kalınca napalım sil baştan okumaya, yıllar içinde kim ne yapmış, ne karavanlar aramıza katılmış okumaya devam edeceğim. öncelikle midibüsleri karavana çevirip kullanan dostlarım abilerim kim varsa onların sayfalarını bulup okumaya fikir almaya çalışacağım. dün itibari ile gezinmeye başladım lakin pekte birşeyler bulduğum söylenemez bakalım. belki onlar sayfalarının linklerini bana atarlar herkese saygılar ve sevgileri sunuorum. artık buralarda sessiz kalmadan aranızdayım nasipse