Yeni yapacağımız HEROES karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk_arda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,163

Etiketler

arkadaşlar dostlar. çok ama çok uzun zamandan snra yine sizlerleyim. burda yaşanılanlar pek anlatılmaz demeyeceğim.kısa özetle tekrar aranızda olmaktan gurur duyuyorum. karavanımızı o zamanlarda bitirdik. tamamen faliyetli durumda kullanmaya başladık. abim ve ben bi iş yeri açacağımızdan dolayı kısa zamanda hevesle başlayıp bitirdiğim karavanımı satmak zorunda kaldım. şimdi işlerimiz düzenimiz herşey yoluna girdi açıkçası. ve ben bu sevdadan vazgeçmedim. zaten bir kez bile tatil yapamadan satınca hevesimde kursağımda kalmıştı. şimdi yeni bir araç yeni bir proje ile yoluma devam edicem artık :smiley: ama bu sefer karavan tercihimi midibüslerden kullanıcam. niyetim bu yönde. uzun zamandır uzak kalınca napalım sil baştan okumaya, yıllar içinde kim ne yapmış, ne karavanlar aramıza katılmış okumaya devam edeceğim. öncelikle midibüsleri karavana çevirip kullanan dostlarım abilerim kim varsa onların sayfalarını bulup okumaya fikir almaya çalışacağım. dün itibari ile gezinmeye başladım lakin pekte birşeyler bulduğum söylenemez :smiley: bakalım. belki onlar sayfalarının linklerini bana atarlar :smiley: herkese saygılar ve sevgileri sunuorum. artık buralarda sessiz kalmadan aranızdayım nasipse :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR