Syn Msh sizin araçta girinti çıkıntı çok benim kullandığım sıtrafor zor olur, ismini tam hatırlamıyorum ama esnek bir yalıtım malzemesi var onu bir araştırın. Kolay gelsin.
Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çalışmalarınız da kolay gelsin.
Benim T4 karavanda arkada çekyat şeklinde ikili orjinal vw koltuğu var. Emniyet kemeri ve kafalıkları da mevcut. Muayene zamanı emniyet kemerini aradan alta saklayıp, kafalıkları da çıkarıyorum. Muayenede herhangi bir sorun yaşamadım. Oturma grubu olarak kabul ediyorlar. Çok sorun çıkarırlarsa açar yatak haline çeviririm.
yapmak istediğimde bunun aynısı çok basit bir sistem olmasına ragmen karsta sanayide koltuk yatak mekanizmasını yapacak kimseyi bulamadım. internetten getirtmek için ugraşıyorum. olmazsa kendim imal etmeyi düşünüyorum. ahmet bey siz yalıtımı nasıl yaptınız.
Ben yapılı almıştım. Ama anladığım kadarıyla ince siyah matlardan var. Hem esnek olmasından dolayı her yere uyuyor. Hem de fazla kalınlık oluşturmamış.
Tavanda su aldığına dair lekeler vardı. Tavan dökülünce sebep anlaşıldı. Haddinden fazla büyük vida kullanılmış ayrıca içine kayıt atmadigindan direk fiber glasa vidalamislar. Tavandan çıkan vidalar su almış. Bu delikleri mastik kapatır mi
Aracı komple sokup levent hocamdan yardim istedim yatar koltuk için. Seyfettin hocamla bir görüş dedi. Seyfettin hocami aradım ve durumu anlattım. Haftaya cevap gelecek. Bu arada hafta sonunu bos gecirmemek için kapı yanlarını hali kapladim.
Sayın msh bana göre olabilir, kuşakların üzerine ben çıta dolanmıştım tavanı ve yanları kaplayacağınız malzemeyi tutturmak vidalamak için çıta dönmeniz lazım bana göre çıta olmayınca sizin başınıza gelenler oluyor vidalar bir yerden tavanı veya yanları deliyor. Kolay gelsin.