Ynt: Yeni Üyelerin Dikkatine (Karavan Bölümü)
Gezenbilir karavan bölümü, paylaşımın çok üst seviyelerde olduğu bir platformdur.
Bölümümüzde daha önce açılmış olan başlıklarda, karavan ve karavancılık kültürü hakkında en ince ayrıntıya kadar her türlü teknik, kültürel, yasal ve genel bilgiye, her türlü görsel ve yazınsal açıklamaya ulaşabilirsiniz.
Gezenbilir'in popülerliğinin her geçen gün artması sebebiyle, yeni arkadaşlarımızın katılımı ve deneyimli üstadlarımızın çabalarıyla derlediğimiz bilgiler, büyük ve çok kıymetli bir veri bankasına dönüşmüş durumdadır.
Ne yazık ki hemen her yeni üye olan arkadaşımızın ilk hevesle, araştırmaya gerek görmeden ilk mesajlarında sorduğu ''Nasıl bir karavan almalıyım?'' ''Karavanımı kendim yapabilir miyim?'' ''.... Marka araçtan karavan olur mu?'' ''Yasal engeller var mıdır?'' gibi sorular nedeniyle, daha önce bu konularda yazılıp çizilmiş olan tüm bilgiler eski sayfalar arasında kaybolup gitmekte, merak edilen konular hakkında çok geniş bilgiye sahip olup, bir o kadar da paylaşma heveslisi üyelerimiz ise tekrar tekrar aynı konulara cevap yazmak durumunda kaldıklarından, bir süre sonra bu işten imtina eder hale gelmektedir.
Sn.orsaalabanda;
Gerçektende Gezenbilirkaravan bölümü,karavancılılığa meraklı herkesin hemen her konuda yararlanabileceği bir platform.Ben de yeni üye olarak;yukarıdaki yönlendirmenize de istinaden sitedeki teknik ve genel konular başlıkları altında hemen tüm konuları ,tüm sayfaları okumaya çalışıyorum(emeklilikte boş zaman bol).Tabii ki çok yararlı buluyorum öyle ki;nerdeyse mesaj yazacak konu bulmakta zorluk çekiyorum,bu da mesaj sayısını arttırmada sıkıntı yaratıyor.(bazı arkadaşların binlerce mesaj sayısını görünce sitenin yüzlerce sayfasının nasıl oluştuğu ortaya çıkıyor)
Yeni mesajları da konu başlıklarındaki "son mesaj"sütunundan takip etmeye çalışıyorum,doğru yol mudur?
Selam ve saygılarla