Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Betulakın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,322
Sen ne yap yakınsa sana bir bak arabaya bir gör Bi dokun bakalım içine sinecek mi arabada motorda varmış daha bilmediğimiz bürsürü şey bu yazdıklarım bazıları usta işi bazıları değil

Koltuğu sen takarsın mesela 40 dk uğraşırsın ama takarsın Bi sıkıntı oldumu yazarsın dönülür. Rengini filan dert etme çamura Girdin mi hepsi kahve rengi oluyor
Bi gör altı nasıl üstü nasıl

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler yazabilirmisiniz acaba bi hesaplayalım

Kendi kullandık larım dan söyliyim

Bu koltuklar rahat dediğim gibi 1300 ila 1200 arası var çifti en son gördüm bundan daha güzeller Di.

Sepet bu arabalarda şöyle oluyor benim yaptığım gibi onuda göstereyim. Ekte de mevcut ben kendim yaptım kendime göre çok ta güzel 1000 1300 çivarı çıkıyor başka sepet koyarım dersen ayaklarda çok sorun yaşıyor sun hatta şu an çadır bile koydum üzerine.

IMG_20191130_114923.jpg

IMG_20190827_121743.jpg

IMG_20190722_195041.jpg

Twitter_20190826_075606.jpg

IMG_20190720_142200.jpg

IMG_20190531_091541.jpg

Sen ne yap yakınsa sana bir bak arabaya bir gör Bi dokun bakalım içine sinecek mi arabada motorda varmış daha bilmediğimiz bürsürü şey bu yazdıklarım bazıları usta işi bazıları değil

Koltuğu sen takarsın mesela 40 dk uğraşırsın ama takarsın Bi sıkıntı oldumu yazarsın dönülür. Rengini filan dert etme çamura Girdin mi hepsi kahve rengi oluyor
Bi gör altı nasıl üstü nasıl

çamura girince hepsi kahverengi :smiley: peki ben boyatsam ne kadar tutar resimdeki gibi
Aracın altı temizmiş

Kendi kullandık larım dan söyliyim

Bu koltuklar rahat dediğim gibi 1300 ila 1200 arası var çifti en son gördüm bundan daha güzeller Di.

Sepet bu arabalarda şöyle oluyor benim yaptığım gibi onuda göstereyim. Ekte de mevcut ben kendim yaptım kendime göre çok ta güzel 1000 1300 çivarı çıkıyor başka sepet koyarım dersen ayaklarda çok sorun yaşıyor sun hatta şu an çadır bile koydum üzerine.

Ekli dosyayı görüntüle 517059

Ekli dosyayı görüntüle 517060

Ekli dosyayı görüntüle 517061

Ekli dosyayı görüntüle 517062

Ekli dosyayı görüntüle 517063

Ekli dosyayı görüntüle 517064
Koltuklar çok güzelmiş sepette aynı şekilde sizde tente yok mu arka da

Çadır da bu şekilde

Öndeki lambaları bulursun 170 TL

Vinç 2.el al 1500 veya 2000 TL 0 da alsan olur
Tamponada sen Bi 3000 TL de
Böle bitmez ama bürsürü şey var yavaş yavaş yapa bilecekler imi yardım edebilecek lerimi ederim tabi

Ekli dosyayı görüntüle 517065
Çadırda çok yakışmış araca ama şu anlık değil ama üst tepe lamba lazım

Koltuklar çok güzelmiş sepette aynı şekilde sizde tente yok mu arka da
Benim kendi tasarladığım bir tente var onuda paylaşırım şu an kullanmıyorum onu ama onun imalatına geçeçeğim aslında bir çok şey var benim tasarımım tavan konsolu var teyip ve telsiz için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR