Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Betulakın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,327

Etiketler

Ustasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor lar

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tl

şöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tl
Oooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş

Bu arada arka koltukları iptal edip resimdeki gibi long tarzı yaptırsam arka koltukları ve altını da açılabilir şekilde yaptırsam sıkıntı olurmu trafik muayene vs

tüp simit tarzı olacak öyle ortada olmayacak
2 senede Bi sök tak birşey değil o seni yormaz muayene illa LPG istiyor San da yer kaplıyor yaa

Çok sağolun inanın o sökülüyor sandım :smiley:
Dediği gibi haklı sökülmuyor maalesef merhaba si de ayrı güzel benim üstü açık kullana biliyorum bütün yaz koyacak yerin varsa tamam he çamurda kullanamıyorsun o ayrı

Oooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş

İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler yazabilirmisiniz acaba bi hesaplayalım

İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler yazabilirmisiniz acaba bi hesaplayalım

E0A2774C-6867-4E6C-8CD1-D69F6BBAEB54.jpeg

FFD88F26-C0DB-4CAB-AB6A-C42F1CF4ABDB.jpeg

5ACFBA40-61A8-4E00-B300-62815AFE275F.jpeg

Bu arada trafikten çekili araç 2 yıldır ne yaptırmam lazım bunun için

Bu arada trafikten çekili araç 2 yıldır ne yaptırmam lazım bunun için
Hurda belgeli değil ozaman güzel aracını 4 4 lük yapıyor sun sonra muayeneye sokup tekrar trafiğe işliyor sun diye biliyorum bakmak lazım çok yönetmeliğe ki yapan arkadaşlar var bu işleri

Bak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum

Arazi şanzumanı üzerinde ise

1 Şahin motoru al Tak şanzuman la birlikte 2000tl de
2 koltukları koy kenara 1200 TL e benim gibi 3 nokta kemerli yarış kolrugu al katlanır bilemedin 1300 tl olsun var piyasada çifti
3 içini miçini konpile sök izolasyon yap 1500 TL de o
4 hadi arabayı yürüt profesyonel olmayacak sa boyada benden

Ş
Bak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum

Arazi şanzumanı üzerinde ise

1 Şahin motoru al Tak şanzuman la birlikte 2000tl de
2 koltukları koy kenara 1200 TL e benim gibi 3 nokta kemerli yarış kolrugu al katlanır bilemedin 1300 tl olsun var piyasada çifti
3 içini miçini konpile sök izolasyon yap 1500 TL de o
4 hadi arabayı yürüt profesyonel olmayacak sa boyada benden

ahin motoru varmış arabada
Boya ne kadar bi de o renk tam olarak ne benim beğendiğim
O üst bagajlık ön tampon falan üst led lambalar falan peki?

Ş

ahin motoru varmış arabada
Boya ne kadar bi de o renk tam olarak ne benim beğendiğim
O üst bagajlık ön tampon falan üst led lambalar falan peki?
Tampon sepet eklemedim bunları bunlar zevk meselesi yavaş yavaş yaparsın boşver

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR