highoutput
Zirve
Virüs hızla yayılıyor
pek de gençmiş yazık
Virüs hızla yayılıyor
Çok sağolun inanın o sökülüyor sandımüst fotoda görülen sökülemez, alt resimdekine tente yerine polyesterden yapılanları var , aşağıda bakınız ; wrangler gibi olanlar onlar.
Ekli dosyayı görüntüle 517033
Ekli dosyayı görüntüle 517034
Ekli dosyayı görüntüle 517035
Ekli dosyayı görüntüle 517036
şöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tlUstasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor lar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney mişşöyle bir durum oluştu bi araç buldum 10 bine yalnız motor şanzuman hariç dökük tavan yenilenecek boya yapılacak koltuk kaplanacak ve araba offroad için boş yapıda bunları bilenler yazabilirmi ortalama fiyatlarını bildiklerinizden mesela fırın boya tavan ve koltuk kaplama kaçar tl
2 senede Bi sök tak birşey değil o seni yormaz muayene illa LPG istiyor San da yer kaplıyor yaaBu arada arka koltukları iptal edip resimdeki gibi long tarzı yaptırsam arka koltukları ve altını da açılabilir şekilde yaptırsam sıkıntı olurmu trafik muayene vs
tüp simit tarzı olacak öyle ortada olmayacak
Dediği gibi haklı sökülmuyor maalesef merhaba si de ayrı güzel benim üstü açık kullana biliyorum bütün yaz koyacak yerin varsa tamam he çamurda kullanamıyorsun o ayrıÇok sağolun inanın o sökülüyor sandım
İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler yazabilirmisiniz acaba bi hesaplayalımOooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş
İlk iki foto benim alacağım ama üçüncüsü hayalimdeki hale getirmek istiyorum hayati ustayla görüştü kuzenim motor şanzuman yükseltemeyi halledecek ama diğer masraflar ne olur klorr bey mesela ben 3. Resimdeki renke boyatacağım içi döşeme koltuklar ne kadara biter o ekstra malzemeler yazabilirmisiniz acaba bi hesaplayalım
Bu arada trafikten çekili araç 2 yıldır ne yaptırmam lazım bunun içinOooo hadi hayırlı olsun resim at bakalım motoru boşver şanzumanı üzerinde mi neyi var yok koştuları da boşver dingil de kolay 10 bin e evragı varmı araba para etmiyor zaten trafige girecek evrak lazım varsa bir kaç resim at ya bakalım ney miş
Arka koltukları bodruma taşırım artık muayenede çıkartırım2 senede Bi sök tak birşey değil o seni yormaz muayene illa LPG istiyor San da yer kaplıyor yaa
Hurda belgeli değil ozaman güzel aracını 4 4 lük yapıyor sun sonra muayeneye sokup tekrar trafiğe işliyor sun diye biliyorum bakmak lazım çok yönetmeliğe ki yapan arkadaşlar var bu işleriBu arada trafikten çekili araç 2 yıldır ne yaptırmam lazım bunun için
Bak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum
Tamam size zahmet burdan yazabilirmisinizHurda belgeli değil ozaman güzel aracını 4 4 lük yapıyor sun sonra muayeneye sokup tekrar trafiğe işliyor sun diye biliyorum bakmak lazım çok yönetmeliğe ki yapan arkadaşlar var bu işleri
Aynen zaten 2 yıl sorun olmaz sanaArka koltukları bodruma taşırım artık muayenede çıkartırım
ahin motoru varmış arabadaBak yapacagın araba güzelmiş kapalı kasa alacagın arabaya da bakmak lazım senin için yorucu olur uğraşmak bana kalsa temiz se alınır bak ilk kafamdaki listeyi yapıyım sana varsayım bunlar aracın durumunu bilmiyorum
Arazi şanzumanı üzerinde ise
1 Şahin motoru al Tak şanzuman la birlikte 2000tl de
2 koltukları koy kenara 1200 TL e benim gibi 3 nokta kemerli yarış kolrugu al katlanır bilemedin 1300 tl olsun var piyasada çifti
3 içini miçini konpile sök izolasyon yap 1500 TL de o
4 hadi arabayı yürüt profesyonel olmayacak sa boyada benden
Tampon sepet eklemedim bunları bunlar zevk meselesi yavaş yavaş yaparsın boşverŞ
ahin motoru varmış arabada
Boya ne kadar bi de o renk tam olarak ne benim beğendiğim
O üst bagajlık ön tampon falan üst led lambalar falan peki?