Betulakın
Kamp I
Bu sizin aracınız mı neredesiniz istanbulda varmı tanıdıgınız usta
Bu sizin aracınız mı neredesiniz istanbulda varmı tanıdıgınız usta
Pekala bir cj5 kadar offroad yapabilirmiyim her nekadar rubicon kadar olmasadaİndiremezsin nasıl indireceksin Kısmet işi 0 olsa onuda indirirsin. Birşey olmaz lastiğin falan patlar senin ancak. Samurai de
Aracını tanıdık ca seveceksin
Limitlerini bileceksin
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim aracım isyenbulda gaziosmanpaşa dayım rami de makine imalatcısıyım arabamı ben söküp takarım ama usta tabiki var Önere bilecegimizBu sizin aracınız mı neredesiniz istanbulda varmı tanıdıgınız usta
Cj 5 le yarışır sın istediğin gibi gerekli şeyleri yaptıktan sonra tabiPekala bir cj5 kadar offroad yapabilirmiyim her nekadar rubicon kadar olmasada
birde ilanlar hakkında cevap alabilirmiym hangi aracı alayım sahibinden deki
Usta ismi alabilirmiyim anadolu yakasında özellikleBenim aracım isyenbulda gaziosmanpaşa dayım rami de makine imalatcısıyım arabamı ben söküp takarım ama usta tabiki var Önere bilecegimiz
Birde attığım iki ilandan hangisini alayımCj 5 le yarışır sın istediğin gibi gerekli şeyleri yaptıktan sonra tabi
768720271 buna bak biBirde attığım iki ilandan hangisini alayım
Anadolu yakasında çok güzel bir usta var bakıyorum sana yönlendiriyorumUsta ismi alabilirmiyim anadolu yakasında özellikle
765890081 bunada bak motoru güzel kafan rahat olur güçlü de olur768720271 buna bak bi
0537 496 64 43Usta ismi alabilirmiyim anadolu yakasında özellikle
Çok sağolun teşekkür ediyorum birde lada niva ilanlarına bakarmısınız pek anlamıyorum offroad için düzülmüşmü değilmi temizmi falan yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum0537 496 64 43
Hayati
Görüşürsün temizdir işçiliği ramazan benim adım söylersin
Sizce karlı zeminde offroad için hangisi daha uygun niva mı yoksa samurai mi o da aklımda kalmasın765890081 bunada bak motoru güzel kafan rahat olur güçlü de olur
Burda daha teknik bilgili abiler vardır ben yüksek araç seçerim araç olarak tabi pilotaj ve ekipman çok önemli lastiğin güzel olsun lada ile de gidersin samu ile de becerine ve lastiğine bağlıSizce karlı zeminde offroad için hangisi daha uygun niva mı yoksa samurai mi o da aklımda kalmasın
Niva konusunda çok yardımcı olamaya bilirim onun için daha tecrubeli arkadaşlar vardır tabiÇok sağolun teşekkür ediyorum birde lada niva ilanlarına bakarmısınız pek anlamıyorum offroad için düzülmüşmü değilmi temizmi falan yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum
PekiNiva konusunda çok yardımcı olamaya bilirim onun için daha tecrubeli arkadaşlar vardır tabi
1.Şöyle diyim boya değişik bununla uğraşman lazım büyük ihtimal le orjinal rengi mavi.Peki
ACİKLAMAYI OKUYUN
İlan No: 720085195
Suzuki / SJ / Samurai / Acil satilik pazarlik vardir.. sahibinden.comda - 720085195
bu ilanda ne gibi dezavantajları var aracın bu aracı çok sevdim