Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Betulakın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,331

Etiketler
İndiremezsin nasıl indireceksin Kısmet işi 0 olsa onuda indirirsin. Birşey olmaz lastiğin falan patlar senin ancak. Samurai de
Aracını tanıdık ca seveceksin
Limitlerini bileceksin

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pekala bir cj5 kadar offroad yapabilirmiyim her nekadar rubicon kadar olmasada

birde ilanlar hakkında cevap alabilirmiym hangi aracı alayım sahibinden deki

Bu sizin aracınız mı neredesiniz istanbulda varmı tanıdıgınız usta
Benim aracım isyenbulda gaziosmanpaşa dayım rami de makine imalatcısıyım arabamı ben söküp takarım ama usta tabiki var Önere bilecegimiz

Pekala bir cj5 kadar offroad yapabilirmiyim her nekadar rubicon kadar olmasada

birde ilanlar hakkında cevap alabilirmiym hangi aracı alayım sahibinden deki
Cj 5 le yarışır sın istediğin gibi gerekli şeyleri yaptıktan sonra tabi

0537 496 64 43
Hayati
Görüşürsün temizdir işçiliği ramazan benim adım söylersin

Çok sağolun teşekkür ediyorum birde lada niva ilanlarına bakarmısınız pek anlamıyorum offroad için düzülmüşmü değilmi temizmi falan yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum

Sizce karlı zeminde offroad için hangisi daha uygun niva mı yoksa samurai mi o da aklımda kalmasın
Burda daha teknik bilgili abiler vardır ben yüksek araç seçerim araç olarak tabi pilotaj ve ekipman çok önemli lastiğin güzel olsun lada ile de gidersin samu ile de becerine ve lastiğine bağlı

Çok sağolun teşekkür ediyorum birde lada niva ilanlarına bakarmısınız pek anlamıyorum offroad için düzülmüşmü değilmi temizmi falan yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum
Niva konusunda çok yardımcı olamaya bilirim onun için daha tecrubeli arkadaşlar vardır tabi

Peki
ACİKLAMAYI OKUYUN
İlan No: 720085195
Suzuki / SJ / Samurai / Acil satilik pazarlik vardir.. sahibinden.comda - 720085195

bu ilanda ne gibi dezavantajları var aracın bu aracı çok sevdim
1.Şöyle diyim boya değişik bununla uğraşman lazım büyük ihtimal le orjinal rengi mavi.
2.bütün bakımları yapılmış diyo şanzumanına neden bakmamış araç ta orjinal 1. 3 motor var sanırım
3.yürürü sağlam diyor ama şanzuman da boşluk var diyo tekrar
4. Karbüratörü tıkalı diyor sürekli LPG de kullanmış belli kim bilir nezaman dır tıkalı benzin hortumları ne durumda

İçi temiz gözüküyor

Alırsan bir şanzuman ve karbüratör bakımı yaptıracak sın onun masrafını koy birde boya var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR