Betulakın
Kamp I
Avantajları dezavantajları nelerdirBir de yükseltme bazlı bir sorum olacak samurai yada nivayı max kaç cm yükseltebiliriz yükseltme kitiyle
Avantajları dezavantajları nelerdirBir de yükseltme bazlı bir sorum olacak samurai yada nivayı max kaç cm yükseltebiliriz yükseltme kitiyle
Ustasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor larBenim içinde bakarmısınız lada niva ve samurai arasında halen kararsızım ama ikiside olur şöyleki nivanın tipi hoşuma gitmiyor ama usta vs sanayi olayı olunca samurai gözümü korkutmuyor değil ustasını bulamam diye
Cj 5 diyorsan bambaşka bir araç kendisi eliniz anahtar tutmuyor sa sakın yaklaşmayın samu size istediğiniz kaliteyi verir ufak tefek değişiklik lerleAynen öyle sürekli 2 araç karşılaştırma videoları izliyorum birde jeep c 5 kalitesine acaba hangisi daha yakın yani arkadaşlarımda olanlar var geride kalmak istemem
Hangi araç içinBide bunu nerede yaptırabilirim arka koltukları iptal ettirmek istiyorum arkadaşlarımda simit tüple daha hoş görünür diyorlar
Valla lada çok yükselmez 8 santim maksimum 12 cm yükselten arkadaşım var ama arabanın altını değiştiriyor konpileBir de yükseltme bazlı bir sorum olacak samurai yada nivayı max kaç cm yükseltebiliriz yükseltme kitiyle
Tabi başlı başına bir tartışma konusu bu konu dengeli kullanmaz sanız çabuk devire bilirsiniz.Avantajları dezavantajları nelerdir
Sıfır parça bulabilir miym pekiUstasını bulamam diye birşey yok sen arabanı bir ustaya teslim edeceksin he ustayı beğenmedin değiştireceksin benim gibi vaktin olsa otur kendin yap 2 kere bozar doğruyu öğrenirsin samurai de bir çok parçayı bulabilirsin antalyada hurdalıgı var ankaradan hurdalıgı var ara yolluyor lar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aktif kullandığım aracım var jeep renegade ama satmayı düşünmüyorum sadece bu yeni aracım off roadlık olcak hemen değil parça parça geliştireceğimCj 5 diyorsan bambaşka bir araç kendisi eliniz anahtar tutmuyor sa sakın yaklaşmayın samu size istediğiniz kaliteyi verir ufak tefek değişiklik lerle
Samurai ve niva içi.Hangi araç için
Samurai için ne kadar yükselir yani pek fazla dengesini bozmadan diyeyimValla lada çok yükselmez 8 santim maksimum 12 cm yükselten arkadaşım var ama arabanın altını değiştiriyor konpile
Samurayi de söyle yaklaşık 700 TL makas yükseltme benim aracım şu an 60 cm yüksekliği resimlerini paylaşırım burada fikriniz olur ama makaslı araç dünyanın en kolay yükselecek aracı
Mesela ne 0 olarakSıfır parça bulabilir miym peki
Bunları niva ve samurai için yaparsın tabi ama lada da alçak kalır samu da güzel olur ve şu çok büyük birşey yapamaz sın zaten araba ortada 2 kişilik birşey olurSamurai ve niva içi.
Arazi Şanzuman indirebilirim acemiyim offroad içinMesela ne 0 olarak
Araç tercihi hangisini yapmalıyım uzun vadede kullanmayı düşünüyorum offroad (geneli karlı yollar olacak şekilde çünkü karda offroadı daha çok seviyorum)Bunları niva ve samurai için yaparsın tabi ama lada da alçak kalır samu da güzel olur ve şu çok büyük birşey yapamaz sın zaten araba ortada 2 kişilik birşey olur
Samurai için ne kadar yükselir yani pek fazla dengesini bozmadan diyeyim
Özel Renkli Samurai Jeep
İlan No: 745490809
Suzuki / SJ / Samurai / Özel Renkli Samurai Jeep sahibinden.comda - 745490809
ACİKLAMAYI OKUYUN
İlan No: 720085195
Suzuki / SJ / Samurai / ACİKLAMAYI OKUYUN sahibinden.comda - 720085195
bu ilandan hangisi yada başka ilanda olur
İndiremezsin nasıl indireceksin Kısmet işi 0 olsa onuda indirirsin. Birşey olmaz lastiğin falan patlar senin ancak. Samurai deArazi Şanzuman indirebilirim acemiyim offroad için