Arkadaşlar gayet güzel konulara dikkatinizi çekmişler. Ayrıca verilen linkte Samurai ve Niva ile ilgili bazı önemli detaylar da paylaşılmış. Örneğin Niva'nın monokok şase iken Samurai'nin merdiven şase olması gibi. Dar bütçe ile offroad yapmamak, para biriktirip gelecek sene offroad aracı almak gibi.
Şimdi sorulara cevap verelim, normalde long ile normal Samurai arasında motor şanzıman farkı yoktur. Ancak arada bazı dizel motorlu olan long ithali tek tük yapılmış. Sonradan bazı yetenekli arkadaşlar motor değiştirmiş olabiliyor. Derken hiç ummadığınız bir model karşınıza çıkabiliyor. Normalde yok deyip kestirip atamayız.
Parça pahalı konusuna gelirsek evet Niva bu piyasada en ucuz parçalara sahip araçtır. O oranda da sert kullanıldığı takdirde sanayiye en çok düşen araç olması bu yüzdendir. Diğeri Japon olduğu için parçaları daha sağlamdır. Aynı şartlarda kullanıldığında daha az sanayiye uğrar. Elbette burada parçaların daha sağlam olanları, daha kaliteli olanları konusu devreye girer. Her ikisinde de ucuz yan sanayi veya orjinal ya da orjinalden sağlam yapılmış parçalar veya ilaveler bulmak ta mümkündür.
Sponsor olayını, o arkadaşın yazdığını ben de okuduğum için ne alaka anlayamadım dedim zaten. Reklam vermek isteyen ve sizin tanıdığınız bir satıcı mı var? Veya siz aranan meşhur bir sürücü müsünüz? vs vs Neyse kısa keselim.
Sonuç, bütçeniz ancak Niva ile örtüşüyor. Sonrasında arazide her türlü sorunsuzluk için tecrübeli olmak gerekiyor. İlerleyen günlerde ancak tecrübe kazanacağınıza göre, bir yerden de başlamak istiyorsanız, çoğu sanayide geçecek bir macera veya bütçenin daha fazla ayrılması gereken bir durum söz konusu. Ya gözünüzü kapatıp bu işe dalacaksınız ya da şimdilik yancı kalıp, daha fazla bütçe oluncaya kadar bekleyeceksiniz. Tercih sizin. Şu aracı aldım, olmadı yapamadım, elimde kalır mı derseniz, üç beş aşağı verilir, her araç sonuçta satılır. Olmazsa zarar ettim değil, tecrübe kazandım dersiniz. İyi geceler.