Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun yok sanırım verdıgım 30-40 gunluk sureyı bıraz asacak ama olacak merak etmeyın . t.ozkann@yandex.com'a sız ıstedıklerınızı maıl atın gerısı kolay )
Malzemeler son demlerını yaşıyor suan yakın zamanda bır aksılık olmadıgı surece elımızde olacaklar mail atarsanız eger hemen gerı donus yapabılırım whatsap suan kullanamıyorum.
Maile de donus yapmiyorsun ki tuncay abi,
Komple on gogus istesek fiyatlar nasil ? Tek tek resimli olarak bi paylassan gelen parcalari bizde ona gore kaporamizi yollayalim yada ayirtalim
Oguzhan3434 o işte bır yanlıslık olmasın ben maıl ıle gerı donusş yaptım sıze uzun zaman önce tekrar kontrol edın olmadı tekrar atarım sorun yok.
Şuan puma torpido kopmle şekılde var
6 vites Mt-82 pumanın orjınal şanzuman var kopmle sekılde
Puma motor var
zf nın otomatık vıtes sanzıman var
aksesuar kısmı ıse bıraz daha bekleyecek .
Aksesuar kısmı bıtınce sanırım olur sızın ısınız asıl onemlı olan malzemeler elımızde ama aksesuar sandıgımdan daha zorladı bızı o yuzden o kısım ıcın ben bıle beklemedeym kendı aracım ıcın bıle yan basamakları beklıyorum gelsede taksam dıye