Yeni KORANDO SPORTS!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,846
Ynt: Yeni KORANDO SPORTS!

Merhaba Melih bey aracınız hayırlı olsun aynısı bende var henüz teslim almadım yarın alacağım ...
Arac sonuc olarak 2 ceker ve on ağır arka hafif tüm pıkaplarin ortak sorunu bu durum ..karda yan gidebılır anormal bır şey değil ...arkaya 200 kilo civarı ağırlık koymak daha stabıl hale getirir araci ..
Yakıt pıstonlar kürüm bağladıktan sonra %20 civarı düşecektir
Hayırli olsun ...

Etiketler
Ynt: Yeni KORANDO SPORTS!

Melih Çelik' Alıntı:
Evet arkadaşlar tatil bitti ve aracım ile 2000km yapmış oldum.

Kar da araç çok kötü. Zincir taktığım halde araç dik yerlerde hep yanyan gidiyor.
uzun yolda otobanda tam bir harika hızı gidişi düşündüğümden çok çok iyi. Tek bir dez avantajı var yakıta hiç acımıyor 10 ile 11lt arası yakıt harcıyor. Fakat 180km hız da bile gayet standart bir hızda gidiyormuşsunuz gibi oluyor. Hız sabitleyici 170km hıza kadar yükseltiyor daha yukarı çıkmıyor. hız sabitleyiciyi 90km ye ayarladığınızda rampa aşağıya giderken bile 91km olmuyor fakat ilginç bir şekilde anlık kullanım sürekli 6-7lt civarında tutuyor.

Şimdiki düşüncem aracın kesinlikle arkasına ciddi bir ağırlık yerleştirmek. Ayrıca zamanla yakıtın düşmesi için dua edicem :smiley: Yine de aracı aldığım için hiç pişman olmadım....
Melih bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.Aracınızın karda kötü olmasının ana sebebi lastikleriniz,yani karda aracınız değil lastikleriniz kötü performans sergiliyor.Ben 4 yıldır 4x4 otomatik kullanıyorum ve bir çok konuda az çok tecrübe ve fikir sahibi oldum.Öncelikle şunu belirteyim yol şartlarına uygun lastik takmamışsanız 4 çeker değil 14 çeker aracınız olsa fayda etmez.Aracında bf goodrich AT takılı olan gene bu siteden ssangyong kullanıcısı arkadaşlarla kışın yaptığımız yayla gezisinde benim araçta standart lastikler olduğu için çıkamamıştım ve aracımı aşağıda bırakıp yola onların aracıyla devam etmiştim.Daha sonra AT lastik alıp taktıktan sonra aynı yere gittik ve rahatlıkla her yere çıktık fotoğraflarımızda bu sitede mevcuttur.Ağırlık konusuna gelince yakıt artışı ve karda daha çok batmanıza neden olmaktan başka faydası olacağını sanmıyorum çünkü ben arkaya şaseye özel yaptırıp monte ettirdiğim dolu demirleri söktürdüm.Sizin ve kamyonet tarzı araçları kullanan tüm sürücülerin bence dört mevsim AT lastik kullanması gerekmektedir.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
enes_26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR