Yeni KORANDO SPORTS!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,816
Ynt: Yeni KORANDO SPORTS!

rottweiler' Alıntı:
Korando Sports yok zaten bende ;D
Actyon Sports var dili tutuldu çocuğun
Bugün aradı gene araya sıkıştırdı araba çok rahatmış bilemedik falan filan
Soruyor kaça almıştın vs vs vs... ;D
Karakaçanım ile bir babayiğitin daha önyargılarını kırdık ;D

tüm ön yargılar kırılacak inşallah

Etiketler

Otoyolda giderken ne babayiğitlerin önyargılarını kırdığım belli değil neredeyse içlerinden geçmeme ramak kalıyor :smiley:

Krondo sport inceledim donanımları mükemmel denilecek kadar iyi fiyatına gelecek olursak muazzam rakamlara alınabilmekte

aleti incelemenizi ve test sürüşüne gitmenizi öneririm.

Yakında bu araca sahip olacağım sanırım

saygılar.

http://img.koreatimes.co.kr/upload/news/01131701.jpg

SLM ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR GİZLİ GİZLİ FORUMU TAKİP ETMEKTEYİM...GEÇEN HAFTA EVLENDİM..SANIRIM SIRADA ARABA VAR..BUGÜN BAKIRKOY SSANGYONG BAYİSİNE GİTTİM..YENİ KORANDO SPORTS,U İNCELEDİM VE FİYAT ALDIM..OTOMATİK OLANI İÇİN 44 BİN TL İSTEDİLER.IVIR ZIVIR 45 BİN TL..ARKA KAPAMA VE PARK SENSÖRÜ HEDİYE OLACAKMIŞ..20 BİN TL KREDİ İMKANI VAR..HALA KARARSIZIM VE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM..SIFIR OLANIMI ALSAM YOKSA AŞAGIDAKİ ARACIMI ALSAM..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-sahibinden-tek-kelimeyle-mukemmel-korando-sport-103518911/detay
KORANDO SPORTS KULLANAN VEYA BİLGİ SAHİBİ OLAN BÜYÜKLERİMİN FİKİRLERİNİ ALABİLİRSEM SEVİNİRİM..SAYGILARIMLA...BU ARADA ARACI ŞEHİR İÇİNDE KULLANACAĞIM...

Hocam merhaba,

Öncelikle test sürüşü yaptınız mı bilmiyorum

Biz bu yaz bir abimize Korando Sports aldık,bende de yaklaşık 2.5 senedir Actyon Sports mevcut

Çok kısada olsa sürüş tecrübem oldu;

İlk izlenimim Çok sessiz bir araba hele ki rölantide kontağı 2.kez çevirebilirsiniz gündüz devir saatine bakmadıkça

Süspansiyon konforu,yalıtımı,hızlanması görecelidir ama kendi sınıfına göre ileride özellikle süspansiyon C sınıfının üzerinde emin olabilirsiniz

Actyon Sportslarda entegre anten köpekbalığısırtıydı bunda normal kısa bir anten var tavanda

Sürüşü vs dediğim gibi göreceli olduğu için yanıltıcı olmak istemem inceler ve test sürüşü yaparsanız ne dediğimi anlarsınız

Yalnız bir şeye dikkat edin!

Hardtop ve halftop yani 2 çeşit arka kapamadan birini yaptıracaksanız aracın işlemlerini yaptırırken özellikle belirtin baştan savma iş yapmasınlar bu konuda çok şikayet duydum

Bu neden ile bayiye gelmiş bir kaç araba gördüm araç alırsanız mutlaka arka kapamanın işçiliğine,silikonlanmasına iyice dikakt edin öyle bir taraftan bakınca,öbür taraf görünecek kadar kötü işçilik ile arabanız su dolmasın sonra sök tak araç ve siz rezil olmayın

Net Ssang kullanıcısı ve fikir sahibi olarak düşüncem Ssang çok iyi araba yalnız servisleri kötü değil ama tecrübesiz ve yeni

Yedek parça konusunda bir fikrim yok hiç yedek parça ihtiyacım olmadı

Korando Sports için ilk 10 bin bakımına 230 tl gibi bir rakam istediler sanırım

Actyon Sports içinde 20 bin bakımı 350 tl tuttu

Geçen karter koruma siparişi verdim servise 48 tl

Ben bu aracı soranlara şunu söylüyorum kesinlikle Vasat Çin ve hint arabaları ile karşılaştırmayın

Gidin bayiye test sürüşü isteyin fikir sahibi olun gelin konuşalım..

Hayırlısı neyse o olsun efendim bir nebze fikir sahibi edebildiysem ne mutlu bana...

PAŞAM BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER..TABİKİ TEST SÜRÜŞÜ OLMADAN OLMAZ..ÖZELLİKLE ARKA KAPAMAYLA İLGİLİ ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALACAM..BİLGİ ve SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR..BİLGİ SİZDEN SEVGİ BİZDEN...SAYGILAR... :smiley:

Eğer araç bakıyorsanız bu kampanyayı dikkate alabilirsiniz...

fxtl2.png

KAMPANYADAN HABERİM VAR..GİDİP GÖRÜŞTÜM :smiley:PARASAL OLARAK TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM :( EVLENELİ 2 HAFTA OLDU ;D BAKALIM NOLCAK,ARALIK AYINA SARKABİLİR :-\ HAYIRLISI....YİNEDE TEŞEKKÜRLER...

Arkadaşlar KORANDO SPORTS,un TRAFİK SİGORTASI 1072 TL olarak görülüyor..Gerçekten de 1072 TL,mi...Bu konuda bilgisi olan varmı..

mozarto' Alıntı:
Arkadaşlar KORANDO SPORTS,un TRAFİK SİGORTASI 1072 TL olarak görülüyor..Gerçekten de 1072 TL,mi...Bu konuda bilgisi olan varmı..

Merhaba,

Aracın Trafik sigortası 480 TL

6 Aylık OTV si ise 580 Civarındadır.

Sizin gördüğünüz rakam SSangyong'un trafik ve OTV toplam ödediği rakamdır.

saygılarımla.

Ve sonunda bu aracı almaya karar verdim..

Aracı daha evrak işlemleri nedeni ile teslim alamadım ama alır almaz araçla ilgili deneyim ve izlenimlerimi burada paylaşıyor olacağım.

Saygılarımla..

Hayırlı olsun..GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLANIN..BENİM İŞ YATACAK GİBİ :( HANIMI İKNA EDEMEDİM...

sayın rotweiler,
her 2 sini de kullanan birisi olarak korando sport ile actyon sport arasında sürüş özelliği veya konforu açısından bir fark mevcut mu?
paylaşırsanız sevinirim.
selamlar

mustafa' Alıntı:
Merhaba,

Aracın Trafik sigortası 480 TL

6 Aylık OTV si ise 580 Civarındadır.

Sizin gördüğünüz rakam SSangyong'un trafik ve OTV toplam ödediği rakamdır.

saygılarımla.

Merhaba

Bu soruya bana soylenilene dayarak yukaridaki cevabi vermistim. aksam aracinin trafik policesini elime aldigimda kisa sureli bir şok yasadim. policemde 1080 tl yaziyordu

simdi bu konuda baya canim sıkıldı.

acaba yeni trafik sigortasi oldugu icinmi boyle ? bayiyi arayip bilgi alicam.

saygilar..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR