Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,321

Etiketler
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Karavanımın kalan işlerini bitirip detaylı bir elden geçirdim ( nice işçilik ) . Alt yatağın arka kapını tarafını kapattım ve sıcak hava kaybını önledim artık soğuk hava içeriye girmiyor.

1002047_10152067647934210_1078461618_n.jpg

Turan hayırlı olsun eline sağlık keyifle yorgunluk atma zamanı Maltepede görüşmek dileğiyle

Uzun yıllardır karavan merakım yüzünden, yolda nerede bir karavan görsem
durup inceledim durdum. Karavan sahibi olma hayalimin ütopya olduğunu anlamamdan sonra
elimdeki binek aracımla aşk meşk etmenin keyfine bakmaya başladım:smiley:
Şaka bir yana, sitede gezinirken bu başlığı bugün gördüm.
13 sayfanın tamamını okudum. Karavanı değiştirme projenizde sizinle birlikte ben de
gıyaben çalışmış gibi oldum. Bitirdiğinizde, kendi karavanım gibi sevindim desem yeridir:smiley:
Hayırlı olsun diyeyim. Kazasız belasız günlerde güle güle kullanmanız dileklerimle...

Macit Şekerci

macits' Alıntı:
Uzun yıllardır karavan merakım yüzünden, yolda nerede bir karavan görsem
durup inceledim durdum. Karavan sahibi olma hayalimin ütopya olduğunu anlamamdan sonra
elimdeki binek aracımla aşk meşk etmenin keyfine bakmaya başladım:smiley:
Şaka bir yana, sitede gezinirken bu başlığı bugün gördüm.
13 sayfanın tamamını okudum. Karavanı değiştirme projenizde sizinle birlikte ben de
gıyaben çalışmış gibi oldum. Bitirdiğinizde, kendi karavanım gibi sevindim desem yeridir:smiley:
Hayırlı olsun diyeyim. Kazasız belasız günlerde güle güle kullanmanız dileklerimle...

Macit Şekerci
Maçit bey çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :smiley: çok az iş kaldı . eksikler yapıldıktan sonra bir ,iki görücüye cıkacak hayırlısı olsun.

Selamlar.

Ne yaptın Turan kardeşim ya,Yengenle başımı belaya soktun o yerden ışıklandırmalar amanda nası kötü olmuş desemde

yengen gec bu dilleri cakma Kayserili yemezler sende yapacaksın ben anlamam dedi cıktı.

Turan gercekten mükemmel olmuş doya doya sağlıkla mutlulukla gezin kardeşim
Selamlar Tunay & Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Ne yaptın Turan kardeşim ya,Yengenle başımı belaya soktun o yerden ışıklandırmalar amanda nası kötü olmuş desemde

yengen gec bu dilleri cakma Kayserili yemezler sende yapacaksın ben anlamam dedi cıktı.

Turan gercekten mükemmel olmuş doya doya sağlıkla mutlulukla gezin kardeşim
Selamlar Tunay & Tugay

Yengeye söyleyin, içeride o kadar çok ışık olursa geceleyin uyuyamazsınız :smiley:

Haklısınız,da Hocam cekmişin ( Kulaklı ) yaylasına güneş dönmüş batımına, Yakmışın mangalını , Başlamışın ufakdan ufakdan

O kulaklı yaylasının soğuk suyu ile Akıl suyuna,cökmüş hüzün düşlere başlamışın ağır ağır mırıldanmaya Ömrümüzün son demi

son baharıdır artık diye sonra vurmuşun kafayı yatmışın işte ozaman o ışıklar aydınlatır hüzünlü düşleri.

Hocam Giresun daki ilginizden dolayı tekrar teşekkürler..

TUGAY58' Alıntı:
Haklısınız,da Hocam cekmişin ( Kulaklı ) yaylasına güneş dönmüş batımına, Yakmışın mangalını , Başlamışın ufakdan ufakdan

O kulaklı yaylasının soğuk suyu ile Akıl suyuna,cökmüş hüzün düşlere başlamışın ağır ağır mırıldanmaya Ömrümüzün son demi

son baharıdır artık diye sonra vurmuşun kafayı yatmışın işte ozaman o ışıklar aydınlatır hüzünlü düşleri.

Hocam Giresun daki ilginizden dolayı tekrar teşekkürler..

Bu kadar şairane tarif karşısında dilim tutuldu. :smiley:

O keyif bize ait. Yine bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri