mustang 68
Kamp II
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul
Turan yeni karavanın hayırlı uğurlu olsun.
Turan yeni karavanın hayırlı uğurlu olsun.
Seyfettin ağabey çok teşekkür ederim, koltuklar çıkmadan 1+1 proje çizildi ben mecburen değiştirdim, oturma gruplarına zaten kişi sayısı eklenemiyor.airboat' Alıntı:Turan,Hayırlı olsun.Kazasız, sağlıklı geziler dilerim.
Ruhsat da her halde 1+1 oldu.
İki döner koltuk ve de oturma grubu emniyet kemerli değil.
Bu şartlarla 1+2 zaten alamazsınız.
Ersin bey çok sağolun işillah maltepede görüşmek üzere .varsın' Alıntı:Turan bey hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.İçini artık haftaya maltepede görürüz inşallah.
slm.
ersin
Süleyman bey teşekkür ederim.carpediem69' Alıntı:Hayırlı olsun oldukça şık gözüküyor....
Mehmet ağabey teşekkür ederim.mehmet_mtrs' Alıntı:Hayırlı ugurlu olsun
Nice gezilere . Güle-güle kullanın.
Kemal ağabey çok teşekkürler.TA2RX' Alıntı:Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız, keyifle gezmeler nasip etsin. Darısı başımıza diyorum...
kardeşim çok sağolasın.gez-bil' Alıntı:Turan yeni karavanın hayırlı uğurlu olsun.
Özcan bey teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.Bestamibey' Alıntı:Güle güle kullanın.
Cengiz bey teşekkürler.cengiz kaya' Alıntı:Hayırlı olsun,kazasız geziler dilerim.
Tugay ağabey tekrar teşekkür ederim her zaman elimden gelen yardımları yapmaya hazırım .TUGAY58' Alıntı:Turan bey Karavanınız hayır uğurlu olsun Allah tekerine taş değdirmesin,Güleeeee Güleeeee Sağlık mutlu günlerde kullanın..
Ayrıca yardımlarınızdan dolayı cok cok teşekkür ederiz
Saygılarımızla Tunay & Tugay
Çok teşekkürler Allah kimseye kaza vermesin.gezegen07' Alıntı:Kazadan beladan uzak binmek nasip olsun
Coşkun bey teşekkür ederim , daha iyileri sizlerin olsun.Coşkun Bahçeci' Alıntı:Turan bey hayırlı olsun güle güle kullanın darısı bizim başımıza.