Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,323

Etiketler
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız, keyifle gezmeler nasip etsin. Darısı başımıza diyorum...

Turan bey Karavanınız hayır uğurlu olsun Allah tekerine taş değdirmesin,Güleeeee Güleeeee Sağlık mutlu günlerde kullanın..

Ayrıca yardımlarınızdan dolayı cok cok teşekkür ederiz
Saygılarımızla Tunay & Tugay

airboat' Alıntı:
Turan,Hayırlı olsun.Kazasız, sağlıklı geziler dilerim.
Ruhsat da her halde 1+1 oldu.
İki döner koltuk ve de oturma grubu emniyet kemerli değil.
Bu şartlarla 1+2 zaten alamazsınız.
Seyfettin ağabey çok teşekkür ederim, koltuklar çıkmadan 1+1 proje çizildi ben mecburen değiştirdim, oturma gruplarına zaten kişi sayısı eklenemiyor.

Selamlar.

varsın' Alıntı:
Turan bey hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.İçini artık haftaya maltepede görürüz inşallah.
slm.
ersin
Ersin bey çok sağolun işillah maltepede görüşmek üzere .
carpediem69' Alıntı:
Hayırlı olsun oldukça şık gözüküyor....
Süleyman bey teşekkür ederim.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Hayırlı ugurlu olsun
Nice gezilere . Güle-güle kullanın.
Mehmet ağabey teşekkür ederim.

Selamlar.
TA2RX' Alıntı:
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız, keyifle gezmeler nasip etsin. Darısı başımıza diyorum...
Kemal ağabey çok teşekkürler.
gez-bil' Alıntı:
Turan yeni karavanın hayırlı uğurlu olsun.
kardeşim çok sağolasın.

TUGAY58' Alıntı:
Turan bey Karavanınız hayır uğurlu olsun Allah tekerine taş değdirmesin,Güleeeee Güleeeee Sağlık mutlu günlerde kullanın..

Ayrıca yardımlarınızdan dolayı cok cok teşekkür ederiz
Saygılarımızla Tunay & Tugay
Tugay ağabey tekrar teşekkür ederim her zaman elimden gelen yardımları yapmaya hazırım .

yengemize selamler.

Turran Bey hayırlı olsun. Allah güle güle saglıkla gezmeyi nasip etsin.

Hasan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR