Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,326
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

vw.california' Alıntı:
Turan Bey elinize sağlık güzel bir tasıyıcı olmuş. Buy sekilde Motorsiklet tasıyıcısı trafikte kontrollerde sorun cıkartmaz mı ? Ruhsata işlenir mi? İleriki zamanlarada alacağım VW Transportere benzer bir uygulama yapmayı düşünüyorum ama trafikten onay verilmeeceği gibi bir düşünce oluştu bende
Öncelikle teşekkür ederim, trafikte ruhsata işli olduğu zaman hiç sorun çıkmaz, sizin alacağınız araçta bisiklet taşımak için olmaz ama motor taşımak için olur. Ben yeni karavan projesi ile birlikte işleteceğim.

Selamlar Turan

Etiketler

nevzat' Alıntı:
Konunun arasına girmiş gibi olacağım ama motorsiklet taşımak için çeki demirine monteli çok kullanışlı tipler var.istenmediği zaman söküp çıkarmak çok basit.
ama konu vw transporterda bisiklet taşıyıcı olsa en beğendiklerimden:
Nevzat bey bu yaptığım motor taşıyıcısı istenildiğinde, çok basit bir kişi ile söküle biliyor.

Selamlar Turan.

Arkadaşlar , ağabeylerim bugün proje çizdirmek için gittigim ağabeyim motor taşıma aparatı ruhsat hiç bir şekilde işlenemez , yasak, araçtan 10 cm dışında her hangi bir aparat olmaz dedi. Bunu bilen arkadaşlarımızdan acilen bilgi rica ediyorum.

Selamlar Turan.

IMG_1093.JPG

Turan YUCEL' Alıntı:
Arkadaşlar , ağabeylerim bugün proje çizdirmek için gittigim ağabeyim motor taşıma aparatı ruhsat hiç bir şekilde işlenemez , yasak, araçtan 10 cm dışında her hangi bir aparat olmaz dedi. Bunu bilen arkadaşlarımızdan acilen bilgi rica ediyorum.

Selamlar Turan.
Benim duyumum 70 cm ye kadar sakınca olmadığını biliyorum.70cm den kısa olduğu sürece de ruhsata işlenmediğini duydum.Sevgiler.Çeki demiri işlenmek zorunda.Ona takılan remok ölçüleri belli.Remork takarsın veya takmassın.Bu sana bağlı.Sevgiler.Araç üzerindeki logoları ruhsata işlerler.( İkinci baharda) olduğu gibi.

Turan bey , iyi bir iş çıkarıyorsunuz. çok güzel olacak bes-belli.
Ellerinize saglık , kolaygelsın.
Selamlarımla.

Turan YUCEL' Alıntı:

Selamlar Turan.

Turan Bey;yanlış bir bilgi sözkonusu emin olmamakla birlikte sözkonusu kısıtlamanın araçların yan tarafıyla ilgili olması gerek.....Söylendiği gibi olsa hiçbir araca motosiklet taşıyıcısı eklenemez

Kalın sağlıcakla

carpediem69' Alıntı:
Turan Bey;yanlış bir bilgi sözkonusu emin olmamakla birlikte sözkonusu kısıtlamanın araçların yan tarafıyla ilgili olması gerek.....Söylendiği gibi olsa hiçbir araca motosiklet taşıyıcısı eklenemez

Kalın sağlıcakla
Süleyman bey çok araştırdım aracın ön tampon ve ara tampon dışına 10 cm den fazla çıkamıyorsun cevabını aldım karavan diye polis birşey demez deniyor bu işten bir şey anlamadım. İlerideki zamanlarda sorun çıkarmı cıkmazmı göreceğiz.

Selamlar.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Turan bey , iyi bir iş çıkarıyorsunuz. çok güzel olacak bes-belli.
Ellerinize saglık , kolaygelsın.
Selamlarımla.
Mehmet ağabey elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum çok teşekkür ederim.

Selamlar.

Turan YUCEL' Alıntı:
Süleyman bey çok araştırdım aracın ön tampon ve ara tampon dışına 10 cm den fazla çıkamıyorsun cevabını aldım karavan diye polis birşey demez deniyor bu işten bir şey anlamadım. İlerideki zamanlarda sorun çıkarmı cıkmazmı göreceğiz.

Selamlar.

Turizm işi yapan bazı minibüsler arka kapılarına 30-40 cm genişliğinde heriki kapıyı kaplayacak büyüklükte ilave bağajlar yerleştiriyorlar sınırlama 10cm olsa böyle bir uygulama yapılamazdı diye düşünüyorum....
Motosiklet taşıyıcısının ruhsata mutlak surette işletilmesi lazım aksi taktirde bir kaza durumunda kusurlu sayılma ihtimaliniz yüksek...
Kalın sağlıcakla

Turan YUCEL' Alıntı:

Selamlar.

Turan Kardeşim,
Biraz önce MARTOY da görevli arkadaşla görüştüm. Karavan arka bölümüne; çeki demiri dışında yer alan,Bagaj,merdiven,bisiklet veya motorsiklet,ATV vb taşıyıcı rampalar için Bakanlık ve TS yetkililerinin görüşmeler yaptıklarını ve sonucun yakın zamanda halledilebileceğini söyledi.
Gönlünü ferah tut.Selamlar.

carpediem69' Alıntı:
Turizm işi yapan bazı minibüsler arka kapılarına 30-40 cm genişliğinde heriki kapıyı kaplayacak büyüklükte ilave bağajlar yerleştiriyorlar sınırlama 10cm olsa böyle bir uygulama yapılamazdı diye düşünüyorum....
Motosiklet taşıyıcısının ruhsata mutlak surette işletilmesi lazım aksi taktirde bir kaza durumunda kusurlu sayılma ihtimaliniz yüksek...
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey yeni yasalar ile çok şeyler değişmiş bundan sonsa ön ve arka tampon arası hic bir cıkıntı olamaz kaydı getirilmiş diye söyleniyor. Yeni yaptıgım karavanı 2 +1 kişilik olsun diye proje çizdirdim ,ama malesef dendi yeni proje çizildi 1+1 oldun. Yanlızca çeki demiri takıla biliyor.
Devlete boynumuz kıldan ince. :smiley:

Selamlar .

temmuzss' Alıntı:
Turan Abi;
Hayırlı olsun, çok beğendim. Yine çok temiz iş çıkartmışsın.
Yolun hep güzel yerlere, iyi insanlara çıkar umarım...
Sadullah kardeşim çok teşekkür ederim .Seni gözlerinden öpüyorum.

Selamlar.

airboat' Alıntı:
Turan Kardeşim,
Biraz önce MARTOY da görevli arkadaşla görüştüm. Karavan arka bölümüne; çeki demiri dışında yer alan,Bagaj,merdiven,bisiklet veya motorsiklet,ATV vb taşıyıcı rampalar için Bakanlık ve TS yetkililerinin görüşmeler yaptıklarını ve sonucun yakın zamanda halledilebileceğini söyledi.
Gönlünü ferah tut.Selamlar.
Seyfettin ağabey temennimiz hep daha iyi olması işllah dediğin gibi olur.

Selamlar.

Turan YUCEL' Alıntı:
Süleyman bey yeni yasalar ile çok şeyler değişmiş bundan sonsa ön ve arka tampon arası hic bir cıkıntı olamaz kaydı getirilmiş diye söyleniyor. Yeni yaptıgım karavanı 2 +1 kişilik olsun diye proje çizdirdim ,ama malesef dendi yeni proje çizildi 1+1 oldun. Yanlızca çeki demiri takıla biliyor.
Devlete boynumuz kıldan ince. :smiley:

Selamlar .

"Yeni yaptıgım karavanı 2 +1 kişilik olsun diye proje çizdirdim ,ama malesef dendi yeni proje çizildi 1+1 oldun. "

Turan; gerekce olarak ne söylediler?

Turan YUCEL' Alıntı:
Yeni yaptıgım karavanı 2 +1 kişilik olsun diye proje çizdirdim ,ama malesef dendi yeni proje çizildi 1+1 oldun.

ilginç,
projeyi çizdirirken önler tekli koltukmuydu Turan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR