Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,332

Etiketler

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Yapılan işlemlerden bir kaç resim.

IMG_0986.JPG

IMG_0988.JPG

IMG_0989.JPG

IMG_0983.JPG

Ranzaları bitirdim, alt kat 185 x 120 üst yatak 115 x 174 özel yaptırdığım yatakları (minderleri ) yerlerine yerleştirip, buzdolabını da yerine koydum bu halde Bursa misi kampı açılışına katıldım. akşamları vebestoyu çalıştırdım bu halde bile sorun yaşamadım kampın açılışı çok güzeldi bütün katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bursalı karavancı dostlarıma da hayırlı olsun.

IMG_1046.JPG

IMG_1018.JPG

IMG_1003.JPG

Turan bey hayırlı olsun.
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz köşe dönüşler olsun zemindeki kot farkı olsun çok profesyonelce olmuş tebrik ederim
ilgi ile izlemeye devam ediyorum.

Karavanınız hayırlı olsun abi,bitince nasıl olacak çok merak ediyorum.kendi karavanını yapanları gerçekten çok imrenerek izliyorum,maşallah,nazar değmesin..

cem uludinc' Alıntı:
Turan bey hayırlı olsun.
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz köşe dönüşler olsun zemindeki kot farkı olsun çok profesyonelce olmuş tebrik ederim
ilgi ile izlemeye devam ediyorum.
Cem bey teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.

Selamlar Turan.

emperor03' Alıntı:
Karavanınız hayırlı olsun abi,bitince nasıl olacak çok merak ediyorum.kendi karavanını yapanları gerçekten çok imrenerek izliyorum,maşallah,nazar değmesin..
Muhammed bey çok teşekkürler. :smiley:

Selamlar Turan.

Turan YUCEL' Alıntı:
Ranzaları bitirdim, alt kat 185 x 120 üst yatak 115 x 174 özel yaptırdığım yatakları (minderleri ) yerlerine yerleştirip, buzdolabını da yerine koydum bu halde Bursa misi kampı açılışına katıldım. akşamları vebestoyu çalıştırdım bu halde bile sorun yaşamadım kampın açılışı çok güzeldi bütün katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bursalı karavancı dostlarıma da hayırlı olsun.
Katılmayanlara birşey yok mu?Öyle olsun.Tabi karavanında hayırlı olsun.Sevgiler bizden.

Bugün karavanımın motor taşıma aparatını yaptım beyenirmisiniz bilmiyorum ama benim hoşuma gitti, boyası bitti yarın montaj yapıp diğer işlerle uğraşacağım.

IMG_1093.JPG

IMG_1094.JPG

IMG_1095.JPG

IMG_1096.JPG

Turan Bey elinize sağlık güzel bir tasıyıcı olmuş. Buy sekilde Motorsiklet tasıyıcısı trafikte kontrollerde sorun cıkartmaz mı ? Ruhsata işlenir mi? İleriki zamanlarada alacağım VW Transportere benzer bir uygulama yapmayı düşünüyorum ama trafikten onay verilmeeceği gibi bir düşünce oluştu bende

vw.california' Alıntı:
Turan Bey elinize sağlık güzel bir tasıyıcı olmuş. Buy sekilde Motorsiklet tasıyıcısı trafikte kontrollerde sorun cıkartmaz mı ? Ruhsata işlenir mi? İleriki zamanlarada alacağım VW Transportere benzer bir uygulama yapmayı düşünüyorum ama trafikten onay verilmeeceği gibi bir düşünce oluştu bende
Konunun arasına girmiş gibi olacağım ama motorsiklet taşımak için çeki demirine monteli çok kullanışlı tipler var.istenmediği zaman söküp çıkarmak çok basit.
ama konu vw transporterda bisiklet taşıyıcı olsa en beğendiklerimden:

DSC02938.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.