TA2RX
Müzmin öğrenci
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul
Ben de çok beğendim. Çok güzel olmuş.
Ben de çok beğendim. Çok güzel olmuş.
Ufuk bende sorun olmaz sök derlerse sökerim kafamdan silip atarım. Sen ne yaptın.UfukU' Alıntı:Güzel olmuş abi, güle güle kullan Senelik kontrol muayenesinde sorun çıkarmazlar umarım. Eğer daha büyük bir alan farklı rente olursa, ruhsata çift renk diye işlemek gerekiyor ama böyle az miktarda ve çok renkli olunca yazacak birşey de bulunmaz Sonuçta aracın rengi sayılmaz zaten.
Yakışmış daha güzel olmus.Turan YUCEL' Alıntı:Biraz renklendirdim .
Murat abi resimi düzelttim.murat06VIY68' Alıntı:Turan sitedeki arabanın resminide düzelt.
Ferhat bizar badana yaptımfsirin' Alıntı:Yakışmış daha güzel olmus.
Cuma ağabey çok değilse sorun çıkmaz.Beğendiğinize sevindim.prensesindedesi©' Alıntı:Turan; çok güzel ve uyumlu renkler, bende sökerim dediğine göre yapıştırma yapmışsın, umarım sökmek zorunda kalmazsın, selamlar...
Turan YUCEL' Alıntı:Ufuk bende sorun olmaz sök derlerse sökerim kafamdan silip atarım. Sen ne yaptın.
Selamlar .
Hakan bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.aslanahmet' Alıntı:Dış görünüş, renkler güzel oldu. Güle güle kullanın. En kısa zamanda, alacak kişi de güle güle kullansın.
Bülent bey benim düşüncem eşim emekli olana karar bir aileyi karavancı yapmak karavana binecek çok sezonlarım olacak.bulent kocoglu' Alıntı:Sonuç,
karavan bitti satılığa çıktı bile
Hiç olmazsa bir sezon binseydiniz.