Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Merhaba Ahmet bey,
Bendende Denizli'ye saygı ve selamlar,teşekkür ederim.

Etiketler

Hayırlı olsun, gezileriniz mutluluk dolu olsun. :smiley:

Aynı tür araçlarla (Hymer camp 46 Fiat 1.9 D) sizin başlığınızı farkettikten(dün) sonra ilgilenmeye başladım, gözüme kestirdiğim bir tanesini yarın akşam görmeye gideceğim. Sizden tecrübeli bir Hymer sahibi olarak nelere, nerelere dikkat etmem konusunda bilgi rica ediyorum. (Fiyat konusunu Ö.M ile iletebilirseniz çok sevinirim.)

Teşekkür ederim zahmetleriniz için. :smiley:

Birazda tamirat elden geldiğince;
Boiler çalıştığında duş başlığından sıcak su alabiliyordum ancak mutfak musluğundan sıcak su alamadım. Tezgahın altında monte edilmiş olan 3 yollu vana ile mutfak musluğunun ihtiyaç anında sıcak suya yol verdiğini anlayınca arıza yada problemin kaynağına ulaşabilmek için tezgahı söktüm.
Vanaya bağlı hortumları söküp denemeler yapmama rağmen sorun hallolmadı, kireçlenme kaynaklı olabilir düşüncesiyle kireç sökücü de 1 gün bekletip tazikli hava ile temizliği yapılıp yerine monte ettiğimde sorunsuz çalıştığını görmek keyifliydi.
Tezgahta hazır sökülmüşken biraz boya ve temizlik yaşlı karavanıma iyi geldi, banada moral oldu. C:\Users\Levent\Desktop\resimler\hymer\SAM_1124.JPG

SAM_1124.jpg

Ayna sağlam Ferhat,

aynanın nasıl katlanacağınıda öğrendim :eek: Maltepe vukuatından sonra.

Levent Bey,
anladığım kadarıyla sıcak su tezgahın altına kadar geliyor, ancak musluk yerine 3 yollu valfe bağlanıyor. Doğrudan sıcak+soğuk su girişli bir musluğa bağlarsanız konfor açısından harika olur...

Haklısınız Serdar bey,

ancak mevcut musluğu çift açılır muslukla değiştirmem gerekecekti buda + maliyet getirir. Önem verdiğim bir konuda orjinal
kalması içindir, 3 yollu vanayı iptal edince kontrol panelinde açıklığı kapatmaya uğraşmakta istedim.

Duş başlığım çok yorulmuş sanırım suyu spiral borudan geri akıtıyordu söktüm contasından kaçırıyor. Perşembe pazarında
contacılarda aradım ancak özel imalat bilmem kaç yüz adet olursa yaparız gibi sözlerden sonra duş spirali ve başlığını
söktüm yenisi bulunana kadar elimdeki eski bir karavan musluğunu monte ettim duş özelliğini kullanmasamda lavaboda
el yıkama sorunu olmasın. Yaz sezonunda deniz sonrası çok işe yarayacaktı.
Sorun giderilene kadar tüm alternatifleri araştırdım lavaboya açısı uymadı büyük oldu,yuvasına uyumlu olanı bulamadım
ve sonunda Hymer web sayfasındaki mağazalara en yakın noktadan geçecek olan Ebru&Mustafa Yetim çiftinden rica ettim
Sulzemoos'daki mağazaya uğramayı düşündüklerini söyleyince elimdeki numunelerimi son dakika hatta Adapazarı çıkışında
son dakikada yetiştirildi.

Bundan sonrasımı, gezginlerimiz döndüler ve hymer 22 yaşındaki imalatı olmayan aracının aynı parçalarını depolarında stok
olarak tutuyorlar,duş başlığım ve kapı stoperim elime ulaştı. Dün montajını tamamladım sorunsuz çalışıyor.

Ebru&Mustafa arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Alman hayranlığı değil benimki ancak müşteri memnuniyeti
olarak bakınca bir teşekkürde Hymer'e.

SAM_0858.JPG

SAM_0860.JPG

SAM_1205.JPG

SAM_1207.JPG

Levent bey..haydi..saklama Alman hayranlıgıdır bunun adı.. ;D ;D ;D

Ama nedense bende de var bu hayranlık.. :D :D :D :D Bu titiz,mükemmeliyetci ve saglamcılık oluyor biryerde..

Levent abi güle güle kullan.Problemsiz bir şekilde uyduğuna sevindim.

Güle güle kullan Levent. :smiley:

Olmasaydı belki sıvı conta yada kauçuk levhadan keserek conta yapmak gerekecekti herhalde. :(

Hepsini denedim Ferhat, 1.ve 2. fotoda yaylı conta ortası oval olan hatta oturduğu yüzeye dolgu yaptım yine
kaçırdı. Yenile beni diye bağırıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri