Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )
Duş başlığım çok yorulmuş sanırım suyu spiral borudan geri akıtıyordu söktüm contasından kaçırıyor. Perşembe pazarında
contacılarda aradım ancak özel imalat bilmem kaç yüz adet olursa yaparız gibi sözlerden sonra duş spirali ve başlığını
söktüm yenisi bulunana kadar elimdeki eski bir karavan musluğunu monte ettim duş özelliğini kullanmasamda lavaboda
el yıkama sorunu olmasın. Yaz sezonunda deniz sonrası çok işe yarayacaktı.
Sorun giderilene kadar tüm alternatifleri araştırdım lavaboya açısı uymadı büyük oldu,yuvasına uyumlu olanı bulamadım
ve sonunda Hymer web sayfasındaki mağazalara en yakın noktadan geçecek olan Ebru&Mustafa Yetim çiftinden rica ettim
Sulzemoos'daki mağazaya uğramayı düşündüklerini söyleyince elimdeki numunelerimi son dakika hatta Adapazarı çıkışında
son dakikada yetiştirildi.
Bundan sonrasımı, gezginlerimiz döndüler ve hymer 22 yaşındaki imalatı olmayan aracının aynı parçalarını depolarında stok
olarak tutuyorlar,duş başlığım ve kapı stoperim elime ulaştı. Dün montajını tamamladım sorunsuz çalışıyor.
Ebru&Mustafa arkadaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Alman hayranlığı değil benimki ancak müşteri memnuniyeti
olarak bakınca bir teşekkürde Hymer'e.