Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 247
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Bu etabı geçen bütün araçlar tam not alır bence Levent gibi bende aracımla ilk defa hem bu kadar uzun hemde bi o kadar zorlu bir etabı geçmekten memnunum araçlar ve ekip tam not alır bence.
Bu arada geziyle ilgili fotoları nerde toparlayacağız ..

Levent bey çok beğendim. Allah kazasız belasız mutlu geziler nasip etsin inşallah. Darısı başıma :smiley:

Teşekkürler Abdullah bey.
Teşekkürler s_doganturk, evet darısı tüm isteyenlere.

Levent Abi karavanın hayırlı olsun. Çok güzel.
Geçen akşam görüştüğümüzde vw syncro camperdan vazgeçmeyeceğini söylediğinde ise ayrıca sevindim. Bus buluşmasında görüşmek üzere.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Teşekkür ederim Dursun,
Bus Buluşmasına olan ilgimi biliyorsun,bu yılda aksilik olmazsa geliyorum. Syncro içinde elbette imkanlar ölçüsünde
elimde tutmak istiyorum,şartlar nasıl gelişir birazda zamanın şekillendireceğini belirteyim. Selamlar.

Levent Bey biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun. Karavanlarımız stil bakımından çok benzediği için kardeş sayılırlar :smiley: Fiat'mı Peugeot'mu Citroen mi acaba onu merak ettim. Birde turbo mu düz mü?

Saygılar
özgür

Teşekkür ederim Özgür bey,
Citroen C 25 2500 Düz dizel,sizin aracın 2.kapısı çok güzel bir özellik Türkiyede yerli kopyasını gördüm son derece
kullanışlı. İstanbula karavan ile geldiğinizde mutlaka birlikte kamp yapalım. Selamlar.

Bende çok isterim gerçekten. Bu sene araba ile gelicem ama karavanla gelemeyeceğim şimdilik öyle gözüküyor en azından. Bende de aynı motor var. Bakımlarını yapırdığınız iyi bir usta var mı? Benimde trigel değişecek ama buradaki ustalar ateş pahası...

Tekrar hayırlı olsun çok sağlam bir araç satın aldınız.

Aracı aldığım arkadaş yeni bakımlarını yaptırmış o nedenle birşey yaptırmadım. Satıcı kendi ustasınla tanıştırdı bu araçlara
aşina işyerine karavan girebiliyor, sanırım güvenerek iş yaptırabilirim.
İstanbula geldiğinizde mutlaka görüşebilirsek sizi ve benzer aracı olanlarıda usta ile tanıştırabilirim. Aynı araçlar tek ustada
bakım yaptırılırsa birçok konuda hepimiz bilgi sahibi olabiliriz.

Merhaba Levent Bey,

Uzun bir süredir gezenbilir.com sitesini ziyaret edememiştim. Sizin yeni bir kamp aracı aldığınızı gördüm. Hayırlı olsun. Gerçekten güzel bir araca benziyor. Yeni karavanınızla nice sağlıklı ve mutlu geziler dilerim...

Mustafa & Valentina Dığdığı

Merhaba Mustafa bey,
beğenileriniz için çok teşekkürler, fiyat-performans anlamında değerlendirildiğinde sonuç çok olumlu diyebilirim. Selamlar.

Levent bey gercekten süper bi karavan güleee güle ve dertsiz tasasız kullanın kardeşim. Bir gün bir yerlerde karşılaşır da yeni karavanın cayını iceriz umarım tekrar hayırlı uğurlu olsun saygılarımla

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Karşılaşabilmeyi aynı içtenlikle dilerim.
Selamlar.

Merhaba, Levent bey;
Bayaa geç bir kutlama, yeni gördüğümden dolayı...
Hymer'iniz hayırlı uğurlu olsun.
Denizli'den selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri