Yeni G4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,653

Etiketler
Ynt: Yeni G4

selam arkadaslar. ben marmaristen mehmet . karar verdim , yeni aldigim land rover defenderimi g4 formatina uygulayacagim . ama birkac konuda siz saygideger arkadaslarimin yardimina ihtiyacim olacak . ( fikir olarak )

aha bu benim lando ))

01052011245.jpg

simdi arkadaslar, orijinal g4 boyasini ingiltereden getirttim )) 3,5 litre. insallah yeterli olur. ayrica snorkelide getirttim taktim ama snorkell 2011 model land roverin tdi modeli icin oldu. pazartesi 4 adet jant ( kirmizi land roverdekinin aynisi ) elimde olacak. benim kucucuk bir fikre ihtiyacim var. arabayu yuksek gosterecek, ve disli lastik . bana hangisini onerirsiniz ?????

Marmaris'te çamur olmuyor sanırım. AT lastikler yeterli olacaktır, BF Goodrich hem performans hem de görüntü olarak Defender'a yakışır.

nejat abi, marmarisin disinda camur var , off road parkurlari var )) ben zaten araci genelde armaris disinda kullaniyorum .

mexmet44' Alıntı:
nejat abi, marmarisin disinda camur var , off road parkurlari var )) ben zaten araci genelde armaris disinda kullaniyorum .

O halde agrasif (Silverstone MT 117 Extreme, Insa Turbo Special Track, Super Samper Bogger) olmasa da Cooper STT, Federal Corugia vb.. bir takım MT lastik olmalı.

nejat abi, sanki bf goodrich hepsinden daha iyi galiba . peki bunlarin fiyatlari hakkinda herhangi bir bilginiz varmidir ??

bridgestone 305 den başlıyor, federal 285 ten başlıyor, insa ben de aradın bulamadım ama süper bir lastik olduğunu Iğdıroffroad'dan Tarık kardeşim bu gün bile anlattı yeniden bana, agresif bir görüntü istiyorsanız federal de yeterli olur yoksa bridgestone lar cidden şık duruyor, ben federal alacağım Kars'ta yaşamamdan dolayı : )))

projeniz hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri