KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yeni kanuna göre aracın 2014 model olabilmesi için 2014 yılında üretilmiş olması lazım dolayısıyla 2013 te üretilen araçları getirirlerse 2014 yılında da satsalar araç 2013 model olur
2014 model araçların gelmesi şubat ortasını bulur nasıl yapacaklar görücez artık bana göre 2013 yılında getirselerde test aracı olarak getirirler 2014 e subata satış alırlar
Yeni kanuna göre aracın 2014 model olabilmesi için 2014 yılında üretilmiş olması lazım dolayısıyla 2013 te üretilen araçları getirirlerse 2014 yılında da satsalar araç 2013 model olur
2014 model araçların gelmesi şubat ortasını bulur nasıl yapacaklar görücez artık bana göre 2013 yılında getirselerde test aracı olarak getirirler 2014 e subata satış alırlar
Bu aracı hayatta satmam, Allah yazdıysa bozsun.. Hiç üzmedi beni, saat gibi tıkırında, 3 yıl oldu hala baktığımda arabam kız gibi güzel duruyor diyorum, belki fazla abartıyorum ama bu Duster 'ların bir ruhu var sanki ;D
Kesinlikle katılıyorum
Çok fonksiyonel ister tırman ister uzun yola çık ister sahile dal ister dağa çık
Çok yönlü bir yetenek,kusurları olsa bile oda her kezin bir kusuru var !!!
arkadaşlar dün akşam edirneden istanbula dönüş yolunda 5 tır dolusu yeni dusterın istanbula giriş yaptığını gördüm.hava kararmaya başladığı için resim çekemedim.aylardır gelmesini bekliyordum almak için..
bilginiz olsun..
Ben alırken çok çok incelemedim. Sağına soluna altına üstüne baktım; aldım geçtim. 3 senedir de tepe tepe biniyorum. Ama beni memnun eden araç zatıalini memnun eder mi bilemem.
1. Aracım 2004 model Dacia Solenza Rapsodie 1.4 MPİ Mavi
2. Aracım 2012 model Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110 bg 4x4 Adventure Pack
3. Olursa Eğer Ya Yeni Duster olur yada çıkartırlarsa eğer küçük otomatik vitesli bir dacia olur.