bayar28
Zirve
Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper
gule gule kullanın cok guzel olmus..
gule gule kullanın cok guzel olmus..
Aslında butan ocağı yerinde kulanmıyorum çoğunlukla dışarıda masa üstünde kullanıyoruz. Uyarınız iç teşekkürlerEvliyaCelebi2' Alıntı:Gökhan bey, Alpaslan beyin söylediğine ilave olarak, sonuçta dışarıda rüzgara maruz kalarak kullanacağınız ocağınızda, sönünce gaz akımı kesilmiyorsa, çekmece tabanına birkaç delik açmanız, gereksiz ve tehlike kaynağı gazın tahliyesi için daha uygun olabilir diyecektim.
Teşekkür ederimemperor03' Alıntı:Elinize sağlık çok güzel ve işlevsel. Allah gönlünüzdeki gibi olanı da nasip etsin.
inşallah sizde isteğinize kavuşursunuz.semih_ali' Alıntı:fazlasıyla ilgimi çekti ve fazlasıyla heves ettiğimi söyleyebilirim . Üniversite öğrencisi olduğum için en ideal araç olarak Doblo görüyorum . Şehir içi kullanımının da rahat olması önemli . İnşallah ben de bu karavan hayalime micro olsa da sizlerin yapmış olduğunuz tarzda başlarım bi an önce : :
cebocan' Alıntı:inşallah sizde isteğinize kavuşursunuz.
Doblo tazı araçlarda tadilat yapılamıyor ve karavana çevrilemiyor. onun yerine seyyar demonte yapılacak malzemeleri kullanılabilir muayene zamanı sökülüp yeniden takılıp kullanılabilir.semih_ali' Alıntı:peki bu doblolara tabi eski modelleri panelvan alıp içini dizayn ettikten sonra karavan ruhsatı alabiliyor muyuz
cebocan' Alıntı:Doblo tazı araçlarda tadilat yapılamıyor ve karavana çevrilemiyor. onun yerine seyyar demonte yapılacak malzemeleri kullanılabilir muayene zamanı sökülüp yeniden takılıp kullanılabilir.