Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cebocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 140,753

Etiketler
Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

serkanguranc' Alıntı:
Dostum...çok güzel olmuş...yeni fotolarını bekliyoruz..Keyifli kamplar dilerim...
Teşekkürler serkan bey bu gün tatilden döndüm ve ilk iş araç üstü çadırı denemek oldu dediğiniz gibi ayakları 135 cm yapmamız iyi olmuş cuk diye oturdu haftaya havalar iyi olursa ufak bir hafta sonu kampı yapcam bakalım nasıl olcak

çadır görselleri

IMG_20150601_191747.jpg

IMG_20150601_193659.jpg

IMG_20150601_193726.jpg

IMG_20150601_193243.jpg

Güle güle kullanın, araç üstü çadırı kullandınız mı, artı ve eksiklerini paylaşırmısınız

gok27' Alıntı:
Güle güle kullanın, araç üstü çadırı kullandınız mı, artı ve eksiklerini paylaşırmısınız
sadece araç üstünde denedim bu hafta seçim dolaysıyla bir yere kaçamadım hafta sonu deniycem ve burada paylaşcam

Araç üstü çadır deneyimlerim:
Araç üstü çadırımı toplam 5 defa kulandım. Müthiş bir deneyim çadırın kalitesi kurulumu yatımı vb her hangi bir kusur görmedim. Sıkıntı çektiğim konular.......
  • Eğer sizde benim gibi apartman dairesinde oturuyor ve her defasında 3 kat yukarı çıkıp indirecek kuvveti buluyorsanız sıkıntı yok...(çadır 2 kişi taşıyabiliyor ve kurabiliyor balkonda muhafaza ediyorum)
  • Çadır galiba şu sıralar çok popüler ziyaretçi hiç eksik olmuyor. gecenin bir yarısında fotoğraf makinası flaş ve çekim sesleriyle uyanırsanız şaşırmayın. (tavsiyem mümkün olduğunca kamp alanlardan uzak bir yere kurun zira benim uykum çok hafif)
  • Genelde sakin yerlerde kamp yaparım sesiz olması için gece yattığınızda ister istemez huzursuz oluyorum sabah kadar uyuyamadım. Ve kendime ruhsatlı bir adet pompalı yarı otomatik tüfek aldım şimdi biraz daha güvende hissediyorum.
Çadırla ilgili sıkıntılarım genel olarak kurulum ve saklama koşulları ile ilgili eğer sizde benim gibi apartman dairesinde oturuyor ve çadırı muhafaza edecek yeriniz yoksa tekrar düşünün derim.

sakin ve sessiz yerlerde mi huzursuz oldunuz tam çözemedim yoksa insanların merakından mı rahatsız oldunuz

aldığınız tüfek yatarken yanınızda duruyor anladığım kadarıyla

güzel günlerde kullanmak dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri