teşekkür ederim.yugun' Alıntı:Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Selamlar...
Teşekkür ederim sabitlenmedi ağır olduğu için oturdu kenarlarda boşluğu yok. ocak tüpü ocağın içinde çekmeceli olan çakmaklara basılan gazla çalışıyor(butan gaz ocak) lavabo için delik açılmadı kullandıkça leğen kısmı elle çıkartılıp dökülecekselcuky' Alıntı:Hayirli olsun,ellerinize saglik. Bikac sorum olacak musadenizle, araca sabitlemeyi nasil yaptiniz,ocak icin tüpünu nereye koyacaksiniz,lavobonun gideri olacak mi,teşekkürler, güle güle kullanın. ..
teşekkürlerbarb_alone' Alıntı:çok güzel
Yapılan çalışmalar bir moto karavanın yerini tutumuyor ama eldekileri değerlendiriyoruz. İnşallah bir gün moto karavan hayalimide gerçekleştiririm. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.legolas' Alıntı:sayın Gökhan bey hatırladığım kadarı ile daha önceki doblonuzda da bu çalışmalarınız vardı.
kendi aracımada bu işlemleri yaptırmak istediğimde(şu anki aracım kango ,fiat scudo ya geçmek istiyorum) sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
belki siz işi ilerletir üretime geçersiniz aracı size yaptırırım.
kolay gelsin.
Güle güle kullanın,butangaz ın maliyeti çok yüksek değilmi,küçük tüp ve kampta mangal daha pratik çözüm gibi...cebocan' Alıntı:Teşekkür ederim sabitlenmedi ağır olduğu için oturdu kenarlarda boşluğu yok. ocak tüpü ocağın içinde çekmeceli olan çakmaklara basılan gazla çalışıyor(butan gaz ocak) lavabo için delik açılmadı kullandıkça leğen kısmı elle çıkartılıp dökülecek
Malesef 4 adet butan gaza 50 tl para verdimkaraali71' Alıntı:Güle güle kullanın,butangaz ın maliyeti çok yüksek değilmi,küçük tüp ve kampta mangal daha pratik çözüm gibi...
Siz küçük tüpte bulundurun.Yatagın,katlanmış ve acık halde resımlerını eklermısınız,cebocan' Alıntı:Malesef 4 adet butan gaza 50 tl para verdim
Teşekkür ederizsevikilhan' Alıntı:Hayirlisi olsun... Dolaplariniz çok güzel görünüyor... iyi geziler....