Yeni Dacia Duster Broşürü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,838

Etiketler
Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü

Lansman videolarina baktim da, Renault Genel Muduru İbrahim AYBAR, ısrarla SESSIZLIK den bahsediyo. Yol ruzgar motor sesi önemli oranda iyilestirildi dedi defalarca. Gercekten cok merak ediyorum Duster sessiz mi artik?

Bu arada farların üst tarafında led yok bizim içi siyah farlar yakından bakınca daha iyi duruyor, ön panjuruda değiştiririm diyordum ama bana göre eski panjur daha sade

Arkadaşlar ekleme yapmak isterim. Ön koltukların sırtlık ayarı dönerli mekanizma olmuş ayarlaması daha kolay.

Ayrıca arka kol dayanağının orda (cam açma tuşlarının olduğu yerde eski kasada) elektrik çıkışı verilmiş.

Güneşliklerin her ikisinde de ayna var artık.

Reklamda ki aracı kullandım az önce süspansyon aynı bir fark göremedim direksyon ağırlığı durduğu yerde biraz daha hafif bizimkilerden yol alırken aynı , kutudan gelen sesi duyamadım ona parke taş yol lazım servisin yakınında öyle biyer yok malesef ama bu parke taş yolda ses olmasa bile düzelttiler diyemeyiz benim araçta yaklaşık 1 ay sonra yapmaya başladı o sesi
Diğer sesler yine mevcut olucaktır kanaatindeyim. bu arabanın arka tarafından bagajdan yani ses geliyordu , motor seside çok değişmemiş sonuçta yeni araç sanki biraz daha az geliyor fakat bence yeni olduğu için benim araçta öyleydi ilk günlerde

Satılmal üzerede 1 tane 4x4 gelmiş deri koltuk hariç hız sabitleme media nav dahil ful fiyatı 57000 lira yeni yılda 60000 olucakmış sanırım bizim kasalarıda 54 e veriyorlar fulünü
Mevcut araçları 50000 ve üstüne satmak imkansız artık herkese hayırlı uğurlu olsun kullanmanıza bakın

Süleyman abi yeni dusterın fitillerini alıp uygulayalım. Bir de kendi çapımızda yalıtım işlerine devam edelim.
Ayrıca kutu iyileştirilmişse (zamanla belli olur) Mais'e başvuralım.
Bizden bu kadar...

Güray hocam kapı fitillerinde bir değişiklik yok, odediğim cam alt fitili değişmiş sadece o olabilir, birde arka panzot güzel ama sadece panzotu almakla olmaz o yan plastiklerinde değişmesi lazım ben yapıcam panzot olayını perdeye gıcık oluyorum, birde egsoz olayı var arka susturucuyu ortaya almışlar görmüştük zaten onu ıslık sesini bahane edip o egsozu taktırmaya çalışıcam yeri uygun sadece susuturucudan devamını almak yeterli olur gibi

hegeli' Alıntı:
Hayırlısı olsun Olcay bey ayıptır sorması maliyeti ne kadar oldu?
Ve hangi versiyonu seçtiniz acaba?

Ben salı günü aracı ayırttığımda satış müdürü '' lansmanı yapılmadı yaklaşık bir fiyat vereceğim demişti '' ve 58 500 TL civarında olacak dedi.
Yeni Duster Laureate 4x4 - 1.5 dCi 110 bg + Look paket+ Deri dreksiyon ve vites kolu +Media Nav+ Hız sınırlayıcı+ Park sensörü+Gri füme. Ancak Dacia sitesinde bu konfigurasyonun şu anki fiyatı 58 200 TL. Bizde herhalde bu fiyattan alacağız. İndirim yapacak gibi durmuyorlar. Bu arada 15 000 TL ye 15 ay 0 faiz kampanyasından yararlanacağım.

olcaykarakaya' Alıntı:
Ben salı günü aracı ayırttığımda satış müdürü '' lansmanı yapılmadı yaklaşık bir fiyat vereceğim demişti '' ve 58 500 TL civarında olacak dedi.
Yeni Duster Laureate 4x4 - 1.5 dCi 110 bg + Look paket+ Deri dreksiyon ve vites kolu +Media Nav+ Hız sınırlayıcı+ Park sensörü+Gri füme. Ancak Dacia sitesinde bu konfigurasyonun şu anki fiyatı 58 200 TL. Bizde herhalde bu fiyattan alacağız. İndirim yapacak gibi durmuyorlar. Bu arada 15 000 TL ye 15 ay 0 faiz kampanyasından yararlanacağım.
Olcay bey kavacıkta aynı özelliklerdeki arabayı 2013 model olarak ama 57000 liraya veriyor bence bastır biraz daha olmadı gel bunu al çabuk olmanı tavsiye ederim çok talep var

Belki peşin verdikleri fiyattır , sıfır faizli kredili alınca indirim olmaz herhalde onu düşünmedim

olcaykarakaya' Alıntı:
Tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler. Bu arada hangi bayii ile anlaştınız?

Bir ayrıntıyı geçmişim, gösterge ekranında vites yükseltmek veya alçaltmak için uyarı lambası var yeşil ve rakamlı
Yolbilgisayarında anlık yakıt tüketimi yine yok

troyexplorer' Alıntı:
Belki peşin verdikleri fiyattır , sıfır faizli kredili alınca indirim olmaz herhalde onu düşünmedim
Süleyman bey yanılmıyorsam peşin alımda 1000 TL gibi bir indirimleri oluyor öyle olunca sizin dediğiniz fiyata yaklaşıyor. Yaklaşık 1,5 yıldır aracın makyajlanmasını beklediğimden aracı almak için oldukça sabırsızım. İzmirde çok da araştırmadım 2 bayiye gittim aldığım izlenim kar marjının düşük olması ve talep nedeniyle pek indirime yanaşmıyorlar. REN-SER benim toyotoya kabul sınırlarımda bir fiyat verdi. Fiyat konusunu daha da araştırıyım mı bilemedim.

Bence araştırın geçen sene bugün benim arabaya burası 51 den aşağıya inmedi sabah akşam gittim yakın olduğuu için düşmediler . Maltepe güven altana gittim aynı gün 47.500 e aldım arabamı bayi bayi farkediyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.