Yeni Dacia Duster Broşürü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,865
Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü

Müdürden ricayla içine anca bakabildim güray hocam test arabası değilmiş bu reklamda oynayan araba camlarda koyu film var dışarısı gözükmüyor nerdeyse o yüZden test yaptırmıyorlar

Etiketler

İçi çok fenaydı gerçekten çok şık,yeni stepwaylarden lodgy lerden çok çok daha iyi olmuş.
kapılara fitil yapmışlar.kapanırken çok tok bir sesi var,
koltuk sadece 2 kademeli.bizimki gibi 3 kademe değil (yükseklik ayarı)
herkez gibi bende test sürüşü yapamadım.ellerinde (izmir - çiğli ermat) 1den çok daha fazla duster varmış ama plakalar daha alınmamış vergileri ödenmemiş o yüzden yapacak bişey yok.araöların biri showroom biri test olacakmış
enteresan olan araç fulldü ama kol dayama yoktu.bagaja baktık demonte diyemi ama yok,müdüründe bi lgisi yok :smiley:
müdür bey dediki daciadan bir yetkili geldi ve bize bilgilendirme yaptı, o da şöyle demiş, yalıtım olarak tamamiyle müdahele etmişler ve ses tamamiyle kesilmiş. gene dediki cam açma tuşlarında sadece sol ön tek basışta açılıyor diğerleri eski sistem. ???

ayrıca araç kesinlikle bizimkilerden yüksek. 2-3 cm bile olsa kesinlikle bir yükseklik var.

herşeyiyle iyileştirilmiş çok çok iyiydi.

füme renkde çok yakışmış.

ahh ah emektar duster ım benm

IMG_7733.JPG

IMG_7734.JPG

IMG_7735.JPG

Araçlarımızın 20bin kmden sonra yayları bir miktar düşüyor. Bu nedenle yeni dusterla km yapmış Dusterın yükseklikleri farklı oluyo.
Kapı fitilleri iyileştirilmişse yedek parçadan alır takarız. Rüzgar sesi azalır.

Kapı fitili değil zaten yeni dusterda değil 2013 lerde yan camların dış alt süpergeleri değişmiş yani yeni dusterdan önce değişmiş

Merhaba arkadaşlar bende bugün İstinye de detaylı olarak inceledim yeni duster'i

Gözlemlediklerim şöyle ;

- Tasarım olarak güncellenme hoş olmuş farlar özellikle gündüz farları hoş duruyor arka stoplar içi köşeli olmuş.

- Bagaj üstü örtü değişmiş artık sert bir malzeme 2 kademeli hareket ediyor bagaj camına gergilerle bağlı ayrıca.

- Koltuklar daha yumuşak ve rahat olmuş ön koltukların yan destekleri daha başarılı olmuş.

- İç aydınlatma özellikle arka yolcular için yenilik var (olması gereken buydu aslında :smiley: )

- Göstergeler çok şık aydınlatma yine kırmızı tonlarında ayrıca cam açma düğmeleri de aydınlatmalı.

- Navi ekranı hoş dokunmatik kullanımı kolay ancak benim navigasyonsuz olanı daha hoşuma gitti :smiley:

sebebi tuş sayısının daha fazla olması ve aydınlatması çok hoşuma gitti.

- Direksiyonun arkasındaki kollar değişmiş kol uçlarındaki tuşlar daha belirgin olmuş (clio gibi)

- Orta konsolda gözler oluşturulmuş ancak kapaklı olsa daha bütünlük arz ederdi düşüncesindeyim.

- Kapıların oturduğu tavandaki sabit fitil değişmiş silikonlu gibi yani kapıyı kapatınca arada boşluk olmuyor

tavan ve kapı bağlantısında buda rüzgar sesini önemli ölçüde engeller düşüncesindeyim.

- Yine çamurluk içlerine baktım plastik çamurlukların iç tarafı doldurulmuş sanırım çünkü ses tok geliyor

bendeki dusterin çamurluklarına vurunca elinle ses farklı geliyor. Yalıtım artmış yani bagajda da sağ sola baktım

krikonun oldu yere vs. ses tok geliyor içten vurunca.

- Kapıların orta birleşim yerinde fitil uygulamışlar daha önce sadece 4x4 seçeneğinde vardı bu.

- Motorlar aynı ancak 90 hp olanda artık 6 ileri güzel bir gelişme bu özellikle ilk hareket esnasında şanzımanı

koruyor ve dik iniş ve çıkışlarda sabit hız gereksinimini sağlıyor 6. viteste sabit hız sürüşlerinde daha az devir

çevirerek daha sessiz bir sürüş sağlıyor.

- Koltuklardaki duster yazıları hoş bir detay belirtmek isterim tavan rayları daha belirgin olmuş.

-Araç daha yüksek evet eski duster de vardı bayide sanki 1-2 cm yükselmiş gibi geldi bana.

-Birde araca binerken daha fazla yaylandığını hissettim sanırım küçük çaplı bir yumuşatmaya gidilmiş
süspansiyonlarda.

- Park sensörü 3 nokta sunulmuş bende 4 nokta :smiley: 3 takım montajda bir takım çıkıyor haliyle :smiley:

- Fiyat olarak 1.5 dci 4x2 laureate 90 hp. look paket + park sensörü + hız sabitleyici + deri direksiyon ve vites topuzu beyaz renk : 50.100 tl liste fiyatı oluyor.

Benim gözlemlerim bunlar arkadaşlar.

Ben nisan ayında 43.000 tl fiyata almıştım dusterim'i (90 hp 4x2 beyaz look paket park sensörü deri direksiyon ve vites topuzu 2 takım paspas :smiley:

Bakalım zaman ne gösterecek belki yaza doğru değişim yapabilirim kısmet.

Test sürüşüne de çıkalım bir daha iyi anlarız ne olduğunu.

Anlattıklarınıza göre yeni dusterda bayağı iyileştirmeler yapılmış.
Çoğu yeniliklerde bizim forumlarda konuştuğumuz eksiklikler doğrultusunda.çoğumuzun arabası daha çok yeni ve hemen değiştirme gibi lüksümüz yok şu an için.biz şimdiden 1,6 dci 136bg ve otomatik vites için konuşmaya başlayalım.çıkması 1-2 yılı bulur ve bizim araçlarda biraz eskir öyle değiştiririz artık :smiley: :smiley:

Bugun serviste elektrikçiyle konuştum dış sıcaklık olayını sağ aynayı değiştirsek bile uygulamak imkansız, keza cam düğmelerini kapıya almak ta öyle kapı döşemeleri değişse bile elektik kısmı komplike ortankonsoldan kapıya hat çekemeyiz diyor garanti olayından sebep kablolarıda değiştirmek gerek oda baya pahalı olur

Birde ilave edilen eco modu yazılımla herhalde , devreye aldığınızda yakıt ve hava karışımına müdahale ederek yakıt tasarrufu sağlıyormuş

Bir de eleştirdiğimiz "devamlı çalışan arka sileceği" de zamanlı yapmışlar. İlk mod durup durup çalışıyor, diğer mod devamlı siliyor.
Makyajda müşteri beklentileri cidden dikkate alınmış.

Dip not ; direksyon kutusunu düzeltmedilerse ,artık kutularımız hayırlı olsun başınızın çaresine bakabilirsiniz mesajını almış oluruz
Müdürü kandırdım yarın o reklam aracını kullanıcam

Salı günü yeni Dusterımı ayırttım. Ay sonunda gelecek. Bakalım hayırlısı.

troyexplorer' Alıntı:
Dip not ; direksyon kutusunu düzeltmedilerse ,artık kutularımız hayırlı olsun başınızın çaresine bakabilirsiniz mesajını almış oluruz
Müdürü kandırdım yarın o reklam aracını kullanıcam
Yarın sürüş sonrası fikirlerinizi ve düşünçelerinizi bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR