Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faaty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,340

faaty

Ana Kamp
acil yardım değerli arkadaşlar bendeki defender 87 2,5 d aracımı satmış bulunmaktayım,şimdi defender siz olmaz diyerek daha guçlu bir defender alma noktasındayken sizden bu aracı tanıyan ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bu araçla ilgili fikir ve goruşlerinizi bekliyorum teşekur ederim. not:3000tdı araçlar arasında da kaldım hangisi sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-puma-180654992/detay

Etiketler
defender
Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

Aracı uzaktan da olsa biliyorum otomekanik bakımı sahibi neden satıyor bilmiyorum baya masraf etti uğraştı sıkıntısı olmadığını gidişinin de süper olduğunu biliyorum.

Gökmen bey tşk ederim. Araç kotu gorunmuyor,fiyat konusunda kararsız kaldım.edip etmedigine, bide masraf yaptı dediginiz bolgeler hakkında bir bilginiz varmı .. cunku benim gordugum kadarıyla fazla bir ekstrası yok snorkel,vinç, motor dısında .. :-\

faaty' Alıntı:
Gökmen bey tşk ederim. Araç kotu gorunmuyor,fiyat konusunda kararsız kaldım.edip etmedigine, bide masraf yaptı dediginiz bolgeler hakkında bir bilginiz varmı .. cunku benim gordugum kadarıyla fazla bir ekstrası yok snorkel,vinç, motor dısında .. :-\

Otomekanik ten detaylı bilgi alabilirsiniz fakat iç dış yapılan işleri (defender daha önce kullandıysanız ) çok fazla göstermediğini fiyatın düz dizeller de bile bu rakamlarda olduğunu bilirsiniz bencede rakamlar yüksek ama kullanıcı olarak karar veriyoruz ben düz dizeli HD direksiyonu olmadığı halde 20 bin tl üstünde aldım düzgün bir araç olduğu için ve masraf yapıyorum bununda sonu yok DEF kullananlar iyi bilir üstündeki motor iyi durumdaysa karaosel de sıkıntı yoksa binici olarak alına bilir sonuç olarak artık bu araçlar LUX sınıf üstü oldu bizim gibi severler in maddi canını yaksa da DEF AŞKI başkadır .

Gokmen bey sağulun ama belirttigim gibi bende de vardı. kısa bir sure icinde satmanın tek sebebi ise ya puma yada 3000 tdi ama fiyat konusunda yuksek geldi bana.ben aracımı sizin dediginiz fiyatlar aralıgında sattım ama luks degil dediginiz arabayı luks ve konforlu bir hale getirilmişti.. simdi ondan dolayı bu aracta bir motor farklılıgı dısında bir farklılık olmadagı icin siz aynı kervandaki dostlardan yardım talebinde bulundum.. bide araca bakma sansım yok malesef :-[ işim geregi yurt dısında calısıyorum...turkiyede olsam kendim toplardım ama malesef vakit bizim icin cok degerli. kısa surede donuyoruz.eski kara oglanım asagıdaki aractı ilgi ve alakanızdan dolayı tesekkurler.

fotoğraf 1.PNG

fotoğraf 2.JPG

degerli arkadaşlar konuyla ilgili yarcımlarınız icin tşk ederim.. ozellikle gokmen bey konuya hassasiyetiniz icin sagolun.. konu kapanmstır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,038
Kayıtlı Üye Sayımız
166,785
Kaydolan Son Üyemiz
Tbrk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR